Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Çıktı!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beta meta, yok expansion.
adamlar cılkını çıkardı be.

beta tester tayfasıyla herşeyi kolaçan etsinler,
her hatayı düzeltsinler. Expansionları da oyuna dahil etsinler, ayrı ücret istemesinler.

Ondan sonra çıkardık desinler.[hline]fizban:
forza tayvan malı chipsetler
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 26 June 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
abi bu oyuna betaya para mı verıonuz?[hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

Oyun beta falan değil arkadaşım. Bu zaman a kadar uzama tarihi oyun çıkışında betalarla uğraşmalarıydı zaten... Ama tabiki ilerde patchleri çıkacak oyunun. Yani alanlar sana göre akılsız olabilir ama bir şeyi bilmeden konuşmak senide zeki yapmaz...[hline]Only Legend...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar etailer shipped die bir mail geçti.. ne geç haftaya çarşamba oyun elimde olacak.. çok mutluyum..
douwantit.com da harbiden iyi işliyor.. darısı herkesin başına..
Mesaj tarihi:
O Etailer shipped durumu biraz uzun sürebiliyor.Mesela bende 3 gün sonra Arrived at the C.center mesajı geldi.Yani Shipped dediyse illa gönderilmiş değil,gönderiliyor manasında.(sıra var sanırım orda)[hline]
Mesaj tarihi:
su anda bulundugum yerdeki tum Shoplarda oyun Soldout durumda israr ve heyecanla gelmesini bekliyorum :)[hline]Dramar on Albion/Kay
Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin

[b]the blue mists of the night[b]
Mesaj tarihi:
said:
Levent, 06 July 2003 19:03 tarihinde demiş ki:
Evet benimde bugun 3. gunum etailer spipped olalı ama benim kısmetim bide haftasonuna rastgeldi .

Hafta sonu olayı feci,benim ilk alırken cuma almıştım,cmt işlem gördü neyseki biraz ama pzr görmedi.Şimdi de 4 gündür Left C.center durumunda ve yine cmt ve pzr işlem görmedi :).Salı gelir sanırım.[hline]
Mesaj tarihi:
Benimkide heralde cuma ollmadı p.tesi elime ulasır diyorum , ama ben bekleyemedim amerikada oyunu almıs olan bir arkadasımdan icq yoluyla 1.7gb lık 3 cd yi download ettim cuma dan beri sonunda :) simdi update leri yapıyor 1 saat verdi yani 1 saat icinde oyunda olucam arkadasın charıyla ..
Mesaj tarihi:
said:
Levent, 07 July 2003 18:48 tarihinde demiş ki:
Benimkide heralde cuma ollmadı p.tesi elime ulasır diyorum , ama ben bekleyemedim amerikada oyunu almıs olan bir arkadasımdan icq yoluyla 1.7gb lık 3 cd yi download ettim cuma dan beri sonunda :) simdi update leri yapıyor 1 saat verdi yani 1 saat icinde oyunda olucam arkadasın charıyla ..

Yuh hehe baya sabır varmış sende :)[hline]
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 26 June 2003 13:12 tarihinde demiş ki:
abi beta oyuna para verıonuz ahah[hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

evet beta oyunu alıyor herkes sakın sen alma oke attığın mesaja bakınca bu oyunu heralde oynayamıycan belli o yüzden alma ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
  • Yeni Oluştur...