Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Çıktı!!!

bounce

Öne çıkan mesajlar

beta meta, yok expansion.
adamlar cılkını çıkardı be.

beta tester tayfasıyla herşeyi kolaçan etsinler,
her hatayı düzeltsinler. Expansionları da oyuna dahil etsinler, ayrı ücret istemesinler.

Ondan sonra çıkardık desinler.[hline]fizban:
forza tayvan malı chipsetler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 26 June 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
abi bu oyuna betaya para mı verıonuz?[hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

Oyun beta falan değil arkadaşım. Bu zaman a kadar uzama tarihi oyun çıkışında betalarla uğraşmalarıydı zaten... Ama tabiki ilerde patchleri çıkacak oyunun. Yani alanlar sana göre akılsız olabilir ama bir şeyi bilmeden konuşmak senide zeki yapmaz...[hline]Only Legend...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Levent, 06 July 2003 19:03 tarihinde demiş ki:
Evet benimde bugun 3. gunum etailer spipped olalı ama benim kısmetim bide haftasonuna rastgeldi .

Hafta sonu olayı feci,benim ilk alırken cuma almıştım,cmt işlem gördü neyseki biraz ama pzr görmedi.Şimdi de 4 gündür Left C.center durumunda ve yine cmt ve pzr işlem görmedi :).Salı gelir sanırım.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Benimkide heralde cuma ollmadı p.tesi elime ulasır diyorum , ama ben bekleyemedim amerikada oyunu almıs olan bir arkadasımdan icq yoluyla 1.7gb lık 3 cd yi download ettim cuma dan beri sonunda :) simdi update leri yapıyor 1 saat verdi yani 1 saat icinde oyunda olucam arkadasın charıyla ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Levent, 07 July 2003 18:48 tarihinde demiş ki:
Benimkide heralde cuma ollmadı p.tesi elime ulasır diyorum , ama ben bekleyemedim amerikada oyunu almıs olan bir arkadasımdan icq yoluyla 1.7gb lık 3 cd yi download ettim cuma dan beri sonunda :) simdi update leri yapıyor 1 saat verdi yani 1 saat icinde oyunda olucam arkadasın charıyla ..

Yuh hehe baya sabır varmış sende :)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 26 June 2003 13:12 tarihinde demiş ki:
abi beta oyuna para verıonuz ahah[hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

evet beta oyunu alıyor herkes sakın sen alma oke attığın mesaja bakınca bu oyunu heralde oynayamıycan belli o yüzden alma ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...