Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Zaten forumlarda yaziodu ben tatooine nin her sehrini gezdim diodu baskası da oo helal bende 7 tane dah war diodu gunler alcak demekki gezegenleri gezmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ben A-L-M-I-Y-C-A-M! :'([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 beta meta, yok expansion. adamlar cılkını çıkardı be. beta tester tayfasıyla herşeyi kolaçan etsinler, her hatayı düzeltsinler. Expansionları da oyuna dahil etsinler, ayrı ücret istemesinler. Ondan sonra çıkardık desinler.[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
squirrel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Erutan, 26 June 2003 18:43 tarihinde demiş ki: abi bu oyuna betaya para mı verıonuz?[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Oyun beta falan değil arkadaşım. Bu zaman a kadar uzama tarihi oyun çıkışında betalarla uğraşmalarıydı zaten... Ama tabiki ilerde patchleri çıkacak oyunun. Yani alanlar sana göre akılsız olabilir ama bir şeyi bilmeden konuşmak senide zeki yapmaz...[hline]Only Legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Bilmeyen konuşan birine yardım etmek yerine, ukalalık etmenin de zeki yapmayacağı gibi değil mi?[hline]Kerem Erkmen Content Manager Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 arkadaşlar etailer shipped die bir mail geçti.. ne geç haftaya çarşamba oyun elimde olacak.. çok mutluyum.. douwantit.com da harbiden iyi işliyor.. darısı herkesin başına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 O Etailer shipped durumu biraz uzun sürebiliyor.Mesela bende 3 gün sonra Arrived at the C.center mesajı geldi.Yani Shipped dediyse illa gönderilmiş değil,gönderiliyor manasında.(sıra var sanırım orda)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Evet benimde bugun 3. gunum etailer spipped olalı ama benim kısmetim bide haftasonuna rastgeldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 su anda bulundugum yerdeki tum Shoplarda oyun Soldout durumda israr ve heyecanla gelmesini bekliyorum :)[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Levent, 06 July 2003 19:03 tarihinde demiş ki: Evet benimde bugun 3. gunum etailer spipped olalı ama benim kısmetim bide haftasonuna rastgeldi . Hafta sonu olayı feci,benim ilk alırken cuma almıştım,cmt işlem gördü neyseki biraz ama pzr görmedi.Şimdi de 4 gündür Left C.center durumunda ve yine cmt ve pzr işlem görmedi :).Salı gelir sanırım.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Levent Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Benimkide heralde cuma ollmadı p.tesi elime ulasır diyorum , ama ben bekleyemedim amerikada oyunu almıs olan bir arkadasımdan icq yoluyla 1.7gb lık 3 cd yi download ettim cuma dan beri sonunda :) simdi update leri yapıyor 1 saat verdi yani 1 saat icinde oyunda olucam arkadasın charıyla .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Levent, 07 July 2003 18:48 tarihinde demiş ki: Benimkide heralde cuma ollmadı p.tesi elime ulasır diyorum , ama ben bekleyemedim amerikada oyunu almıs olan bir arkadasımdan icq yoluyla 1.7gb lık 3 cd yi download ettim cuma dan beri sonunda :) simdi update leri yapıyor 1 saat verdi yani 1 saat icinde oyunda olucam arkadasın charıyla .. Yuh hehe baya sabır varmış sende :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Erutan, 26 June 2003 13:12 tarihinde demiş ki: abi beta oyuna para verıonuz ahah[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| evet beta oyunu alıyor herkes sakın sen alma oke attığın mesaja bakınca bu oyunu heralde oynayamıycan belli o yüzden alma ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bounce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 geldi oyunum.. saolasın douwantit.com eheeh elimdeyken resmini çektim bakın:o)[hline]Türkiye'de davlumbaz bize sorulur www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Collectors edition mu seninki?[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bounce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 evet:o)[hline]Türkiye'de davlumbaz bize sorulur www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv Star Wars: Galaxies Oyun Çıktı!!! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Levent, 06 July 2003 19:03 tarihinde demiş ki: Evet benimde bugun 3. gunum etailer spipped olalı ama benim kısmetim bide haftasonuna rastgeldi . Hafta sonu olayı feci,benim ilk alırken cuma almıştım,cmt işlem gördü neyseki biraz ama pzr görmedi.Şimdi de 4 gündür Left C.center durumunda ve yine cmt ve pzr işlem görmedi :).Salı gelir sanırım.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Benimkide heralde cuma ollmadı p.tesi elime ulasır diyorum , ama ben bekleyemedim amerikada oyunu almıs olan bir arkadasımdan icq yoluyla 1.7gb lık 3 cd yi download ettim cuma dan beri sonunda :) simdi update leri yapıyor 1 saat verdi yani 1 saat icinde oyunda olucam arkadasın charıyla .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Levent, 07 July 2003 18:48 tarihinde demiş ki: Benimkide heralde cuma ollmadı p.tesi elime ulasır diyorum , ama ben bekleyemedim amerikada oyunu almıs olan bir arkadasımdan icq yoluyla 1.7gb lık 3 cd yi download ettim cuma dan beri sonunda :) simdi update leri yapıyor 1 saat verdi yani 1 saat icinde oyunda olucam arkadasın charıyla .. Yuh hehe baya sabır varmış sende :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Erutan, 26 June 2003 13:12 tarihinde demiş ki: abi beta oyuna para verıonuz ahah[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| evet beta oyunu alıyor herkes sakın sen alma oke attığın mesaja bakınca bu oyunu heralde oynayamıycan belli o yüzden alma ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 geldi oyunum.. saolasın douwantit.com eheeh elimdeyken resmini çektim bakın:o)[hline]Türkiye'de davlumbaz bize sorulur www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Collectors edition mu seninki?[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 evet:o)[hline]Türkiye'de davlumbaz bize sorulur www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar