Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dün açtığım topicde fazla bilgi alamayınca bugünde bunu çekti canım..hani böyle konturbass veya piano eşliğinde tek ya da 2-3 zenci bayan vokalin söylediği şarkılar vardır..türünü bilmiyorum kusura bakmayın :) tanıma uyan şarkılar bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim..teşekkürler :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Maxuth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bunlar genelde zenci klise şarkılarıdır ama moby i bi dene bnce ordaki zenci bayan harika sölüo..[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dream theater - through her eyes vokal zenci diilde feat. edio.
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ray Charles - Hit the Road jack Pink Floyd - The Great Gig in the Sky[signature][hline]- burası neresi - kolonya
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 aklıma briged jones diary: the edge of reason (ikincisi işte) filminin soundtracki geldi. klibi falan vardı, bilindik şarkı zaten coverlamış. adını unuttum ama :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Caglar35, 17 Ağustos 2005 15:46 tarihinde demiş ki: elvyn, slow şarkılar... Slow onlar yeterince meraklanma sen.[signature][hline]- burası neresi - kolonya
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 aretha franklin'in şarkıları ozaman. :)[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: elvyn, 17 Ağustos 2005 19:28 tarihinde demiş ki: said: Caglar35, 17 Ağustos 2005 15:46 tarihinde demiş ki: elvyn, slow şarkılar... Slow onlar yeterince meraklanma sen. hit the road jack? nese uzatmayalım.
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Arkadaşın seveceğini düşündüm, çünkü buradaki slowdan kastı gürültüsüz, hafif olarak algıladım.[signature][hline]- burası neresi - kolonya
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 des'ree ve sade'in şarkıları arkadaşım senin aradığın şey :) des'ree nin pop şarkıları da var ama sade in hemen hemen hepsi slow, lover's rock albümünü ayrı bi severim heleki.. des'ree nin de romeo&juliet soundtrack de bi parçası var adı kissing you idi yanlış hatırlamıosam, süferdir yani :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 no ordinary love derim, eger boyle ufak capli bi kilise korosu tadinda bisey aramiyosan, sade harikadir. hatta dvd'de bi konser var ki orda no ordinary love harika.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hit the road jack düşündüğüm şarkıysa.. evet hakikaten de slow. en azından Rob Zombie - Superbeast'e göre slow kalıyor :)[signature][hline]Beş Hececiler
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Skin'i tavsiye edelim, kaka renkli ırkın güzel sesli bayanlarındandır. Afrikadan çıkma, artık solo takılan, grubu satan bu kaka renkli kadının sesi hakkaten iyidir. Kaka Renkli Skin - Faithfulness[signature][hline]g3nk.
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Alexi_Septimus, 17 Ağustos 2005 21:25 tarihinde demiş ki: Kaka Renkli Skin :D koptum henüz tavsiye şarkıları dinlemedim ama..ya nasıl desem..cnbc'e de de bir dizi vardı..adını hatırlamıyorum..bir işyerinde herkes akşam çıktığında bir pub'a giderdi ve orda yine çalışanlardan tombiş bi ablamız vokal yapardı..hani gece müziği kıvamında şeyler..bilmem dilimin vardığınca anlatabildimmi..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 zenci ne be ayiptir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 50s jazz mı istiyorsun puslu televizyon ekranlarından kalma O zaman ben Victoria Spivey öneririm sana[signature][hline]- burası neresi - kolonya
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 etta james - i'd rather go blind var kaka kadar zenci olmasada iyidir.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Hit the Road Jack'i, Mo'Horizons'dan dinlerseniz slow değildir abicim. Ama giderde Omar & The Howlers'dan dinlerseniz slowdur :D[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ella fitzgerald, arethra franklin, tracy chapman gibi şahane insanların herhangi bir şarkısı sana hitab edecektir :) said: elvyn, 17 Ağustos 2005 12:05 tarihinde demiş ki: Pink Floyd - The Great Gig in the Sky üzgünüm ama bu manyak şarkıyı clare torry adında beyaz bir kadın söylüyor. şaşırtıcı di mi? [signature][hline]abandon your life for three months..
Öne çıkan mesajlar