2pac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bende çelik in dongi dongi şarkısını don giy don giy şeklinde anlıyordum ule bu nası şarkı derdim[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Metallica - Unforgiven New blood joins this earth (Ben) New boys join this world Mustafa Sadal - Aya Benzer Yüreğim Ben dönerim etrafında hiç kimse fark etmez (Ben) Perdelerin etrafında hiç kimse park etmez Grup Hepsi - Yalan Yalan yalaaaaan (ben) Yallaahh Yallaahhhh daha da uzar gider bu...[signature][hline]rtc
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 zaten çok klasik olan: 'Shut up just Shut up Shut up'===>'Şarapçı Şarap Şarap' var ki bunu ilk duyupta doğru anlayanlar azınlıkta..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Tirex nivtın nija törtıls[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ehhe ben eskilerle takıldığım için hep :horace: en yeni şarkım death and resurrection dır :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 jambon jovinin bad medicine i yanlış biliyor idim. lyrcse bakıp hüsrana uğramıştım orjinal:your love is like bad medicine ben versiyon: that girl she's like mad medicine işin daha trajik yönü bu şekilde bilen bir kaç insan daha biliyorum:)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Şeyk det ting gala gala diye algıladığım şarkı var mesela. Meğerse gırtlakdan böğüren hiphopçu zenci abim "Shake that thing Miss Anabela" mı ne diye yırtıyormuş kendini. Hoş biz onu "Şemsettin Bin Arabaya" diye söylüyoruz daha güzel oluyor.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 şeyk-det-ting-mis-anabela eheh, sean pauldu di mi o[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 o adamın söyleyiş zaten rezalet boşver onu o sayılmaz :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 two minutes to midnight'ı yuu damn it togetherrr diye anlardım iron maidendan :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Çeliğin cicikız şarkısını telafus edememiştim..[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bi de blind guardian vardır, fiddler on the green: "isn't is a saaaaaaaaaaaaayn" ne diyo lan bu herif, şimdi sing dese alakasız kaçıyor nispeten, ha der de ama pek sing gibi de değil "sin" miş meğer. alman aksanını yiyim[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bendede aşkın nur yengi takıntısımı vardır anlayamadım bi şarkısı vardı: "gel yabani gör halimi" falan diye ben onu : guryabani gör galibi diye anlardım.. guryabani soundtrack zannederdim :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Micheal Jackson - Beat It : bideee , bideee yona meka foni foni yomista fonin yomista fayt hihinda bakçekır endı fosnayt bide cast bide. derdim ufakken. :D[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yonca evcimik bi şarkısında aşk lazım aşk aşk dio..bizim eve temizliğe gelen bi teyze onu aç kaldım aç aç die sölüodu..
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ay layk u... olay budur..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 duman'in yeni albumunde sayin bayan sarkisinda, sayin bayan bir sorun var diyomus bende sayin bayan bir sorunmu var diyor saniyodum taa ki bugune kadar :P[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hmm. yanlış anlaşılan sözler olabilir. ama seninkiler de biraz uçuk olmuş be hoca. "EA Sports Its in the game! Ben onu to the game diye anlıyordum.. Küçüktük tabi o zamanlar" küçükken, daha ilk fifa çıktığı sıralarda (fifa 94?) ben de to the game gibi bişiler diyor anlıyordum da, turn again cidden vurgusu bile farklı, nasıl öyle anlaşılıyor anlamış değilim ehu. Benden bir iki şey: -Starcraft firebat need a lighter diyor, orayı hep didolayzır anları. -Diablo ilk oynadığım zamanda cadı'nın dediği "we sells of souls in search of answers" kısmı "we sells of souls in javensers" diye anlardım. bir de bazı 80lerin şarkılarında bir iki kısmı uydurarak söylerdik küçükken ehe mesela atıyorum, "it is in the light" kısmında "isindelat" gibi zanneder öyle söylerdik[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Ağustos 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sen iymişsin yine bonec ben hala cadının dediğini "in sir javanser" diye anlıyorum[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 valla benbir tek in searvh of answers bölüünüanlııyordum, başı bulanıktı aydınlandım bir anda *!lvl up*[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Türk Böbrek Vakfı vardır bilir misiniz bilmem Tekirdağ'a giderken ve tekridağdan eve dönerken hep gözüme çarpardı, yıllarca Türk Börek Vakfı olarak okudum, bi gün börek yemek için E-5 den çıkarak Vakfa yöneldim, içerisi tertemi pırıl pırıl, ama yemek ile ilgili hiç birşey yoktu, danışmadaki yazıya dikkat ettim Türk böbrek vakfı :([signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ekşi sözlükte görmüştüm yazarın biri mustaf sandalın şarkısını şöyle anlarmış orjinali "aya benzer yüreğim , doğal olarak takipteyim" arkadaşın anladığı "aya benzer yüreğim, doğal olarak da .bneyim" muhuahauha
pediculus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yaw its in dı geym deilmi o alla allaaa ula senerldir yanlış mıbiliyoduk[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ananı yiyolar yeeee yeeeeeee[signature][hline]These open doors...
pediculus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu neydi ya[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Öne çıkan mesajlar