Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Kapıcılar kralı da süperdir. Bir de geçen bir filmini izledim unuttum adını Bu köyün ağası Şaban bir de şehirli borcu olan bi adam var borcunu kapamak için kızını bu adamla evlendiriyor ama kız ilk geceden kaçıyor. Bizim şabanda gaza geliyor böyle adap dersleri fln alıyor oluyor dilaver sonra kızı yeni haliyle tavlıyor ders veriyor falan işte süper bi film. *!Kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah!*[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Spaceballs=) "Çölü tarayın"[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 a o şey diil mi starwarsla dalga geçen film hehehe Orda ticaret adamı yodaya kopmuştum bi de "karizmatik" darh Vader'a hehehe[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Abartı absürd olmasada Asabiyim! de çok hoştu...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: CrayTotem, 17 Ağustos 2005 01:01 tarihinde demiş ki: filmleri çekip uyursam msnini bütün b@b th3 k3nk lere veririm temizliyemessin listeyi. vay bi de tehdit ha![signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 kesinlikle kung pow bıde 2 si cıkmadı mı?[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ahaha bıde star wars la dalga gecen bır fılm vardı ama alt yazılısı yoqtu sanırım ing ce seyretmıstım o filmde mutısti "i sense much beer in u"-yoda:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 chuck smoking weed how high 100 girls high şekilde izlendiğinde süper performans filmlerdir.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Scary Movie 1-2-3... Bide Scream serisi :) Korku filmi diye gösterilio ama bence çok komik :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Peter Sellers / The Party tek geçerim[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdırarap atasözüoldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bachelor party/tom hanks/1984 tek geçerim.izleyin.ciddi anlamda süründüren sahneleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar