disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bir arkadaşım için Us acc arıyorum . İçinde char olup olmaması farketmez . Satmayı düşünenler PM atsın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 us ne?Bir oyun ismi belirtmen gerekmezmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Sanırsam wowdan bahsediyor.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bence bize birşey anlatmaya calisiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 polemik yaratmayalım adam s acc istiyo wo*w oynuyo ama neden us ben onu anlamadım us kotu eu ii diye bilirim :)[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 nasıl bilirsin onu?[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 US neden kotu olsun... Hatta daha iyi hic oyuna girmek icin sıra beklemezsin USde..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: _Rion_, 17 Ağustos 2005 14:54 tarihinde demiş ki: polemik yaratmayalım adam s acc istiyo wo*w oynuyo ama neden us ben onu anlamadım us kotu eu ii diye bilirim :) Cok yanlis bilirsin..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 4x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: pascha, 16 Ağustos 2005 20:53 tarihinde demiş ki: us (wow) dedigine gore bunu anlıyan birelerinin cıkacagını dusunerek soylemis arkadas neden anlamıyosun die adrenalin salgılaması yapıyosun Nerede demis WoW diye? US goruyorum ben sadece. Gidip WoW bolumune acmis, mod arkadaslar da basliga ekleme yapmadan tasimis galiba, anlamsiz kalmis onun icin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar