Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticikte kaç kişi ingilizce biliyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi ingilizin derdin ianlarım az çok , derdimide anlatırım az çok yeterlidir ha geliştirmek isterim tabi.. 4 senede almanca okudum bi tek wie heist du mu ne var adın ne bi onu öğrendim onuda tazelemem lazım :p[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Mesaj tarihi:
malkavian ın ingilizcesine ingilizce demiyorum yalnız ben, lütfen=)

hımm, 8 sene ilk öğretim, hazırlık görülmüş bir anadolu lisesi ve yabancı dil ( ingilizce) bölümünde geçirilmiş bir lise 2

çok emin konuşmayayım (patladığım anlar oluyor) ama bilirim hatırı sayılır miktarda[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
how how how how how are you
where where where where where are you
why why why why don't look me
w w com tr[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
bilmek istemem[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
İngilizce biliyorum fransızca biliyorum az italyanca biliyorum biraz da latince o kadar hehe .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
garbıç deil mi bu ya :P pis kokuyo ama...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 10 Ağustos 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ingilizce biliyorum. anadilim gibi fransızca biliyorum. çok çok az italyanca ve latince biliyorum. ukalalık yap(m)ıyorum.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
I speak english for seven years...[signature][hline]Lineage Geyikleri...
-çinli: you sex ?
-ben: what ?
-diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex
-ben: what the fuck are you talking about ?
-çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
  • Yeni Oluştur...