facundo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 beyler cep telefonuma turkce ingızlıce sozluk yuklemem mumkun mu mumkunse nerden endıre bılrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 wap üzerinde türkçe sözlükler var ama yüklenebilir hiç duymadım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Cep telefonları yetmiyor öyle hadiselere.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bırınde duymuştum program var dıe hata kulanıyorum demıştı ama ne kadar doru solemış bilemem tabı nede olsa neten bı arkadaş tı 1 2 gişi bılse ıyı olurdu ya ıngılıce sozlık cok lazım turkceye cevıre bılecek baska bı yontem yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ceo telefonum 7610 nokia belkı sybian falan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yalan onlar.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sen türkçe yazamıyorsun ki ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Zopik, 18 Ağustos 2005 00:04 tarihinde demiş ki: sen türkçe yazamıyorsun ki ? olsun anlasa bılıyorum genede turkce bılen bırıyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bizim birde şöyle bir bölümümüz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar