Dev Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Gördüm postladım Doru mu tanıtmış aceba...Eksiksiz gözüküyor.hmmm az yazılmış ama...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hehehe bak buna sevindimde bişiy sorcam bu Wikipedya ne oluyo ?[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ahaha biraz eksik bilgi olmuş ama bu da yeter :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 wikipedia insanların katkılarıyla geliştirilmiş bir web based ansiklopedidir. bu arada çok sewindim. amanda aman patimiz wikipedialara çıkmış. tütütütütütü[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 aman ne sevincez biz onları tanıtalım onlar sevinsin :P wikipedya bana bak patiye hareket yapma[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 [Bu mesaj Pluton tarafından 08 Ağustos 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 heyt be[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 iiicene global bi boyut kazanıyoruz. en.wikipedia da var ama tr.wikipedia da yok Bu ulusumuza ihanettir. İlk önce kendi topraklarında büyüyemeyen çiçek yabancı topraklarda solup gider...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: bLackcha0s, 08 Ağustos 2005 18:39 tarihinde demiş ki: iiicene global bi boyut kazanıyoruz. en.wikipedia da var ama tr.wikipedia da yok Bu ulusumuza ihanettir. İlk önce kendi topraklarında büyüyemeyen çiçek yabancı topraklarda solup gider... :D[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Vay hemen yaslarıda koymuslar :D Puaha atın tabe..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected]
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hmzz kim nası entry girebiliyo ki oraya? public bir sekilde girilebilme imkanı yok mu?
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 public girilio hatta o entryi ben girmiştim :)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hayırlı ugurlu olsun ünlü olduk[signature][hline]shinsetsu desu..
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Most of users are aged 18-25. :) olsun bu da bişey
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 üzerimizden reklam yapıyorlar abi...alla allaa...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ehe "Tanıtmış" diye niye seviniyoruz ki. Patiden isteyen herhangi biri girebilir sonuçta oraya entry :) Wikipedia'nın sahipleri yazmıyor ki ordaki herşeyi.[signature][hline]Beş Hececiler
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 meşhur oldukkk ben burdayım burrdaaaa :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 paticik degil de paticik.com olarak şeyolsaydı keşke.
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bi de biri bi article yazsa falan, di mi.
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tey tey tey aslan kaplanı oldu paticik[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 haberlere de çıkacaz yakında :)[signature][hline];;suitfly
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ya bişi sorcam karakedi şu teknoloji tv de sinem diye birisi websitelerini tanıtma amaçlı program yapıyor her gün 20.20 civarında. Ona konuk olsanda bi tanıtsan. :)[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 @Madcat Süper Fikir :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben gidip oraya "admini Bonecrusher'dır" diye bile yazarım. ne de olsa public bir ansiklopedi. :-P[signature][hline]Beş Hececiler
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 la meşur olduk. :P[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Madcat, 08 Ağustos 2005 20:41 tarihinde demiş ki: Ya bişi sorcam karakedi şu teknoloji tv de sinem diye birisi websitelerini tanıtma amaçlı program yapıyor her gün 20.20 civarında. Ona konuk olsanda bi tanıtsan. :) ehu varya herkes üşenir oraya gitmeye. En sonunda yeni üye olmuş balonu patlamamış biri çıkar -eee şey böyle sitede balonlar var güzel yani sizin adınızın altında balon eee kem küm yeni üyeyimde ben[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Öne çıkan mesajlar