Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deprem söylentileri...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Ahah bugün hiç gülceğim yokken çok güldürdüler beni
Taksime gidecem içmeye nevizadeye
Dolmuştayken arandım:

- Alo
- Aluu
- Naber nabıyon?
- Napiim taksime gidiyorum dolmuştayım
- Deprem olcakmış diyolar yarım saat içinde
- Allah vahiy mi gönderdi?
- Ben orasını bilemem televizyonda söylemişler. Bi fabrika da boşaltılmış
- İyi de yazış saçmalama kim söylediyse fena yazmış.
- Akşam da olabilirmiş deprem
- Öff git işine ya

Millet panik içinde istanbulda
Tam komedi ya
Karnıma ağrılar girdi[hline]Mixed Website
[email protected][/b][/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Gazete?!?!?! son dakika haberi??!? muahahah ilk başta komedi geldi de internetten mümkün tabe :lol: [hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 09 July 2003 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olm bıktım bu muhabetten annem zaten paranoyak, köpek ulusa kedi miyavlasa hatta martılar bile ötse deprem olacak zannediyor. Bir de şöle olay var yok hava ısındı deprem olacak yok gaz çıktı deprem olacak deprem olunca 7.9 olacak bilmemne olacak.... bizim binadakiler 1999 daki depremden sonra binanın hemen dibindeki okulun bahçesinde uyudular.
Bina on katlı etrafındaki binalar da 10 katlı deprem olsa ve yıkılsalar nereyeye yıkılabilirler?

Valla bende televizyonlara çıkıp deprem olacak felan diyecem belki tutar ünlü olurum :)[hline]icq:108382340
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ouz_UFO, 09 July 2003 21:16 tarihinde demiş ki:
Medyaya kafam girsin...[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

+bacağım[hline]
-----wazzup?------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 09 July 2003 21:07 tarihinde demiş ki:
Ahah bugün hiç gülceğim yokken çok güldürdüler beni
Taksime gidecem içmeye nevizadeye
Dolmuştayken arandım:

- Alo
- Aluu
- Naber nabıyon?
- Napiim taksime gidiyorum dolmuştayım
- Deprem olcakmış diyolar yarım saat içinde
- Allah vahiy mi gönderdi?
- Ben orasını bilemem televizyonda söylemişler. Bi fabrika da boşaltılmış
- İyi de yazış saçmalama kim söylediyse fena yazmış.
- Akşam da olabilirmiş deprem
- Öff git işine ya

Millet panik içinde istanbulda
Tam komedi ya
Karnıma ağrılar girdi[hline]Mixed Website
[email protected][/b][/i]

:D[hline]What does not kill,makes stronger.
------------------------
DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Thanatos Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5
Sosyal ağlarda paylaş

Ya birşey diycem deprem olmadan 3 4 gün önce ortam değişiklerinden farkedebilirsin ama 1 saat diye birşey koymaları imkansız yani o 3 4 gün boyunca dışarda yat yatıcaksan ama binasına güvenen oturdun yani

hiçbir allahın kulu düşünmüyorki şu evleri yaparken çimento ya bol su katınca daha az çimento harcandığı halde o betonun düzgün dökümlerle düzgün karışımlarla düzgün metallerle yapıldığı zaman olabiliceği sağlamlıkdan nerdeyse iki kat daha kolay kırılabilir olacağını...

Köpük gibi lan bigün gidin bakın eski ve uyduruk bi binanın sütununa bir taşla vurun (sert vurmayın yıkılır...) elinize çimento gelicek ve 1 cm lik çimentoyu kıtır kıtır kırabilirsin esası düzgün yapılan bi sütuna balyozla 10 20 vuruşdan sonra parçalanmaya başlar ve o parçalarıda elde öyle kıtır kıtır kıramazsın kraker gibi üstelik öle bir sütundan koparılırken o parçalar dahada yumuşuyor ve o halde bile kırılmaması lazım esası

Tabii bizim günümüzün mütayitleri napıo? alıyo hortumu dolduruyor çimentoya suyu inşaatlarda görmüşsünüzdür esası çimento taşırken su gibi akar böle kenarlardan esası avucunuza alınca akmıcak bi kıvamda olması lazım onlar ve o su hesabı felan hassasca yapılması lazımdır öle hortumla göz hesabı ile olmaz kilo ile litre ile hesaplanır ama Türkiyemizdeki binaları yapan betonun karışımı ustanın göz kararına ve mütaittin su eklemesine bağlı yani şu anda oturduğunuz binada aman allah korusun bi deprem olsa sırf o ustanın göz zevki yüzünden eviniz tepenize yıkılıcak

Canı sıkılan bina yapıyo kardeşim olmazki böyle mesela babam kaç sene okudu inşaat mühendisi oldu millet gidiyo okumadan bilmeden bina yapıyo e tabiki yıkılır!
Esası görüyorsunuz ya hani bi bina yapılıyo daha bina bitmeden sıvası atılmadan daha üst katlar yapılırken içinde oturanlar var git sor ustaya "Abi bu bina bitmemiş içinde oturuyolar" de "Yav beton dolmuş ya bak o katları yapalı 3 gün oldu donmuş o katlar bişi olmaz..."
Ama acaba hangi mütayit biliyor bir çimento döküldükden 30 40 gün içinde tamamen donucağını? sonra e tabi otur eve koy mobilyaları 2 gün önce dökülmüş zemine sonra haberlerde oku "Zemin çökdü 3 kat aşağı indi şu şu kada ölü hede hödö..."

Yani bırakın deprem olucak şu olucak bu olucak diye gidin bi mühendir bulun binanızın çimento sağlamlığını test ettirin sonra tam olarak kaç şiddetine dayanıcağını sölesin size baktınız 5 4 gibi bişi çıkdı o binada oturan enayi olur o zaman

[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .

[Bu mesaj Chemical tarafından 09 July 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim hbr servisim daha bomba berberdeyim Ayça diye bayan var, koşarak geldi deprem olcakmış dedi bzmkiler panik fln en sonunda berberle koptuk bunlar baktı deli msnz dediler bizde bunları dalgaya aldık fln komedi idi o bakışları *löl*[hline]I asked a god for poison cradle me,
Sown to my dreams souls searching,
death blossomswhere clouds lie over me,
Held in god's hands death blooming.
Sosyal ağlarda paylaş

çemikalden yuksek miktarda samimi (%90) sozler duydunuz bence deprem olursa senin su imzan yuzunden olcak :D[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

adama yavaş vs deömişssiniz ama haklı yani gerçi biz işin teknik kısımlarından anlamayız ama gerizekalı bi insan yüzünden koca apartmanın yıkılması isyan edilmeyecek bi olay değil esasında ark çok esaslı söylemiş yani esasen ben bu kadar esaslı söyleyemezdim aferim len çim-akıl[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

Sosyal ağlarda paylaş

evet doğrusu çemikal yanlış bilgilendirmeyelim insanları kemikal diye.. sonra bir de reklam yapmış oluyoruz kemik al diye. Yani herkes kemik almak zorunda değildi. Gitsin Penguen alsın. Hem o daha iyi bir dergi. Ne? Ben reklam yapmıyorum ki, ne alaka?

Güneş tutulmasından sonraki ilk deprem Ağustos depremi idi di mi?
Bu depremden önce ben depremden çok korkardım. Sanki red hot chili peppers - californication klibindeki gibi kabuslar görürdüm. Evler yola yanlamasına yıkılır, yolda çatlaklar oluşur zannederdim. Ancak bu ağustos depremi sayesinde bu korkularımın hepsi geçti. Artık depremin daha az korkulan birşey olduğunu farkettim. Öleceksen öleceksin. Ölmediysen ölmüyceksin. Öyle sokaklarda koşturmak gibi atraksiyonlara girmeye gerek yok.
Yalnız insanlar niye Ağustos depremi yüzünden deprem paranoyasına girdi anlamış değilim. Erzurumda da deprem oldu. Erzincanda da deprem oldu. Ama kimse bu kadar etkilenmemişti. Ne yani, istanbulda oldu diye paranoyak mı olmamız gerekiyor?

Bana depremden korkma olayı "zaten ekonomik krizdeyiz" lafı kadar saçma geliyor. Ulan kaç yıl önce cumhurbaşkanı ecevit'e anayasa attığı için kriz dedik. Ama adamlar hala ağızlarına "kriz"i sakız etti. Sinir oluyorum. Ulan krizden de önce ekonomik sıkıntılarımız vardı, krizden de sonra ekonomik sıkıntılarımız devam etti. Ama ekonomik kriz diye bir laf ürettik, popüler birşey oldu, trend oldu.

Bu deprem psikolojisi de öyle. Evine güveniyorsan korkman gerekmez. Evine güvenmiyorsan, daha sağlam bir eve taşınırsın bu kadar basit. Canına gelmesini istemiyorsan parana kıycaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Depremden o kadar korkmam desem yalan olur
Evimize güveniyorum yani bu evi yıkıcak bir deprem oldukdan sonrada o kadarda güzel bi yaşam olmazdı zaten. Testlerden sonra 7 üstü bir deprem eve ağır hasar verebilirmiş yani 8 şiddetinde bir depremi (Aman allah korusun muck tıktıktık) İstanbul'da olduğunu düşünsenize binlerce insan... evlerimizin tamamı yıkılırdı tek tük binalar ayakda kalırdı[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:...
Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-)
Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik...

Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...