Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yazık olmuş[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cok Sevdim Video Yu...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura---
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 indiriyorum cok merak ettim..[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Eternal, 14 Ağustos 2005 22:51 tarihinde demiş ki: Photoshop... ??? phpde böyle seyler yapıldığını bilmiyordum[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 izledim cok fena ya :/[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 çığlıklar,kanlar vahşet kurtulmasına sevindim fena ısırmıs gıbıydı[signature][hline]shinsetsu desu..
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 beceriksiz köpekbalığı am kıza yazık olmuş bacağı kopmuş.Da onlar napıodu öle herkes dışarda bi kız suda. Orta iki tekne vardı. Bi kızın girmesini mi seyrediyorlardı?[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!!
nymphadora Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hkaten yaa kızda sere serpe yüzüo... ooff berbat bişi
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Vay be :S Santimetre kareye kaç ton basınça yapıyo bunlar ? :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 üsünden 9 sene geçmiş bi protez bacak ile alışmıştır hayata.. Dalga geçenlerde olabilir yeni olsa kızardım ama belki şuan kız bile gülüyordur salakmıyım ne yüzdüm ortalıkta diye.[signature][hline][ quote ]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi[ /quote ]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: unaccompanied, 15 Ağustos 2005 11:55 tarihinde demiş ki: zaten o ucan bilmemne kopekbalıgımıydı neydi..onların olduu yere balıkcılar gidemio hatta teknenin ustune atlıyolar diye.. aehuaeAHEAUHEAHAHEHAHAHEGHAHHEHAHHAHAHA[signature][hline]g3nk.
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 kurtulmasa daha iyimiş be heryeri kopuk kızın.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Çok kötü ya .. o my god falan,çığlıklar heryerde :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Zenphex_Majoram, 14 Ağustos 2005 16:06 tarihinde demiş ki: köpekbalığınında besine ihtiyacı var sadece bacak ile doyuramazdı karnını neden hepsini çekemedi... hem kameraman hemde köpekbalığı çok beceriksizmiş.. şimdi nereden yiyecek bulacak köpekbalığı hiç düşündünüz mü? [Bu mesaj Zenphex_Majoram tarafından 14 Ağustos 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Helaaall![signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bak ben o mesajı görmemiştim saol Arkadaşım . İnsan mısın ? Ben gelip yiym mi seni köpekbalığı takidi yapıp . Abi sen karnını doyur beni boşver diyecekmisin. Al kolumu da al diyecekmisin . Arkadaşım bak sevecen ol .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Öne çıkan mesajlar