Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yollayin resimlerinizi sizin karakterleride taniyalim, forumlarda tanidigim bi dolu adam var ama hala cogunun karakter ismini bilimiyorum, belki de defalarca oyun icinde diyologa girdik... NOT : Imageshack te resimi full kalitede görek icin sayfa acilinca resme bi kez left-click yapin :P[Bu mesaj Vampire tarafından 17 Ağustos 2005 11:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 her cıbıl cıbıl dolaşan taş olsa..... OHOoooooooooo!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Abzo the Priest Abso the hunter[Bu mesaj Absolut tarafından 17 Ağustos 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batlamyus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 evet var[signature][hline]baskilara dayanamadim warriorumu holy warrior yaptım. orc warrior batlamyus evet güzel seyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 vampıre ben karaktere degılde senın makrolara hasta oldum f1 lerı falan nerden ayarlıyon solermısın. not:Abso saglammıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Blinky, 17 Ağustos 2005 11:20 tarihinde demiş ki: vampıre ben karaktere degılde senın makrolara hasta oldum f1 lerı falan nerden ayarlıyon solermısın. not:Abso saglammıs :D Options kisminda KEY BINDINGS bölümünde "action bar2" kimsindaki kisayollari F* tuslarina ayalardim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 vampire de discord action bars var yani senin keybindings de actionbar2 diye bir bölüm yoktur dab yüklü değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 iste outran boga...[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 [signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 batlamyusla mosad güzelmiş baya. ben de bi ss alıp koyarım bir müddet içinde[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 benim lolita =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Safir of Emerald Dream 8-) (gerçi şimdi zırh pvp setiyle değişmeye başladı)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sam in lolita cok güzelmiş vala[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 [signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoriahttp://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 eternal yorumunu başlığa yazman bence çok uygunsuz[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Buna, yetkiyi kötüye kullanmak, deniyordu sanırım.[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yoneticilerden gerekli duyarliligi bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 "Varmi daha tas karizma karakteri olan :p " seklinde bir baslik saka humour barindirir eter de kendi sense of humour ini gostermis yetkilileri goreve cagiriyorum hede hodo demeden once, herseyi hic esnetmeden yapsak ilk olarak bu basligi kitlememiz gerektigini ve atilna mesajlarin ve acilan basliklarin en az %40 ini bicmemiz gerektigini unutmayin... hayir isterseniz yapalim biz de herseyi kitabina gore... once kendi acmis oldugunu bir basliklara da bakin isterseniz gecmiste, sonra utanmayin ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yetkili lütfen türkçe kullan, ne demek sense of humour =p[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 fazla konuşmayın patron biziz kıllık yaparız diyosun yani[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 kıllık yok. soru sorulmuş eternalda cevap vermiş. başlığı en gay karakter benimki diye değiştiriop adını yazmayadabilirdi. yani ben öyle yapardım...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yanlız eternalin karakter 20-30 kişi gelse hepsini birden doğrayacakmış gibi duruyor , uzak durulası vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Kesinlike yoneticiler herseyden bi haber, yoneticilikden hicbirsey anlamiyorlar. Ayrica cifte standart uygulaniyor. Yani adil bir yonetim sergilemiyorlar bunlar benim goruslerim. Esneklikden dem vurup istedikleri zaman iyice esnetip , istediklerinde gevsetiyorlar. Saygi duymak zorunda degilsiniz, fakat saygi gostermek zorundasiniz. Paticikden cok faydalandim gercekden icerik olarak dolu dolu bir site yani basarili bir site bence. Fakat boyle bir yonetimin sergilendigi bir foruma bundan sonra post yazmama karari aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar