Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pentium& AMD performance farki


Masticore

Öne çıkan mesajlar

4 gun once Pentium lu yeni pc aldimda . Herkes oyun oyniycaksan yanlis yapmissin dedi AMD cok daha iyi performance veriyor dediler. Hatta bir arkadasim abartip iste pentium evde amd var Amd den 2 kat daha iyi performance aliyorum dedi. Siz ne dusunuyorsunuz ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

amd 2200 aldım 1 hafta önce..gayette memnunum ma p4 ile test etme şansım olmadı..ama evet daha hızlı diyolar..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams..
Burning their lies,burning my dreams..
All of this hate,and all of this pain ..
I'll burn it all down,as my anger reigns..
'Till everything burns..


[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 13 Ağustos 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bilg e yaklasik 1 sene kadar once upg yapmistim teknoloji sinirlarimi zorlayacagimdan 1 ay kadar arastirdim ( tabi ekran kartlari vsvs) amd ile pentium arasindaki farkı cok bariz sekilde gordum.. amd ile pentium u 10 oyun uzerinde denemisler. sadece q3 te pentium ondeydi oda cok ufak bir farkla idi. yani amd rocks derim.
( tabi ben bu arastirmayi yaparken piyasada sadece AMD Athlonlar vardi simdi yeryuzunde kaldimi bilmiyorum eheh)[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

athlonlar piyasadan kaldirilip daha az onbellegi olan sempronlarla degistirildi(ilginc AMD politikasi),bu yuzden yok.Ha amd athlon 2500 ile sempron 2500 un performanslarini karsilastirsaniz(bulabilirseniz acilmamis 2500),athlon bir hayli onde olacaktir,az onbellek yuzunden need for speed oynayamiyordum ben.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hangi seri işlemcileri karşılaştıracağımız önemli değil mi? çok çeşitli serileri var her iki markanın da değil mi? o yüzden fazla kurcalamayın, çok büyük fark yaşamazsınız, oyun için işlemciden çok güzel bir ekran kartı almış olmalısınız..

yoksa buraya sayfalarca yazmamız lazım iki işlemciyi kıyaslamak için.[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Gang Gangstar!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AMD oyunlarda daha iyi, Pentium ise video edit,cart curt alanlarinda daha verimli.[signature][hline] emre91gfb, 13 Ağustos 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
Acc alınıosa sen bana bi acc alırmısın verdıgın sıteden


[Bu mesaj flyblast tarafından 13 Ağustos 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi buyuk yerde toplattirmak hata...
toplattiracaksan fiyatlari duzgun bi yerde, daha uygun bi yerde, orayla baglantisi olan birisiyle yapmak lazim. yok gold gibi vatan gibi bi yerden alacaksan (ki kendileri de bir zamanlar kucuk dukkankene politika degistirip boyle buyuk olmayi secmislerdir) servis saglayacak duzgun bi yerden alman daha iyi olur. simdi gold'dan almissin iyi guzel ama bu adamlar kendileri servis saglamiyolar (tabi basit seyleri kendileri cozuyolar ama...), parcalari uretici firmalara yollayip tamir ettiriyolar, sana araci oluyolar. ayni isi kucuk isletmeler de yapiyo. bilgisayar alacaksan once bi yazicioglu'ya gidip sorusturmak lazim. ondan sonra gold'a gitmek gerek. ayrica adamlar sana biraz tecrubeliyse iste daha pahaliyi satmak icin seni oynatiyolar... neyse artik gecmis is isten. yanniz yapman gereken bi sorun ciktigi zaman makinayi adamlarin kafalarina firlatmak. madem para verdin o kadar, karsiligini kurusu kurusuna cikar derim ben.

"buyuk" yerden almak dogrudan uretici firmadan aldigin zaman karli; servisti bilmem neydi, adamlar sana karsi sorumluluk hissediyolar en azindan, ayrica fiyatlari sisirdiklerine deyiyo.[signature][hline]Tulahr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pc gold dedin kendini bitirdin.. pc gold müşteri hizmetlerini salmış sadece ticarete yönelmiş yani malı satayım da sattıktan sonrası beni ilgilendirmez..

parçaları çeşitli yerlerden kendiniz alın kendiniz birleştirin böylece hem "kasa" garantisi yerine tek tek parça garantisi sağlamış olursunuz hem de garanti süresi içerisinde kasayı açıp müdahele etme işlemini gönül rahatlığıyla yaparsınız[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.


Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Parçaları adamlarada birleştirtsen yine, parça garantisi var, en kötü ihtimalle distribütörle temas kurarsın. Kİ gerek kalcağını zannetmem. Komple kasayı getir diyemez hiçbir bilgisayarcı. Ama parça parça almak, en uygun fiyatları bulmak açısından karlı da olsa, herkes de kendnie güvenip birleştirmeye cesaret edemeyebilir.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...