raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Arkadaslar "the catapult dance party" adında bir WoW movie hazırladım. release etmeden once ilk once sizlerin yorumunu bekliyorum [ su anda dosya upload edilio biter bitmez link burda olcak ] Lutfen nasi buldugunuzu yazin, ayrica hatalar vs olabilir.. Benim bildigim hatalar mevcut: * bazi gecisler sorunlu * ustte fps gorunuyor * fraps unregistered oldugu icin www.fraps.com yaziyor..[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 20 Ocak 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Movie'nin linki: http://huslu.codecasters.web.tr/wow/catapult_dance_party.wmv [signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 20 Ocak 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 İndiriyorum bakalım nasıl :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 İzledim yorumumuda yapayım. Amatörce bişey bekliyodum zaten dahada amatörce çıktı :P . Fikir kötü, Yer kötü, çekim kötü. Ama Movie Güzel :). Bi hava var moviede Hordish manner havası sanırım. To be Continued Olmasını dilerim :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Tek diyebilecegim PvE veya PvP agirlikli movielerini bekliyorum :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 E güzel.Biraz amatörce olmuş,yer iyi olmamış ama yinede güzel.[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Hargath'ın hastası oldum euhe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Hargath ben oluyorum tabii ki hastası olcaksın :p edit: çok çok yavaş indiriyor, şimdi de evden çıkmam lazım yetişemicem, akşam izlerim merak ettim ama içimde kalcak... neyse :) [Bu mesaj Mirage tarafından 20 Ocak 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Evet biraz yavaş indiriyor ama bekliycem merak ettim doğrusu.[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 türk movie varda izlenmezmi..[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Yoo ben 256 adsl ile 27 ile faln indirdim[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bende link açılmıyor ya bir denermisiniz sorun varmı?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Liebe sorun yok sanırım linkde.. bende de iniyor suan %70[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ahahah çok tatlı olmuş bence... geyik yani ahah tiplere bak ya[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sonra bir daha deneyeyim bakayım halbuki sabah camiye falanda gittim abdestimi aldım sorun yok :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 liebe, sağ tıkla linke save yap sonra[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 aa oldu saol pentha[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 nası dans ediliyor wow da acaba? tuşlara falanmı basıyosun nedir.. ilginç[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Gayet güzel olmuş ilginç. :)[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: deadea, 20 Ocak 2005 10:37 tarihinde demiş ki: nası dans ediliyor wow da acaba? tuşlara falanmı basıyosun nedir.. ilginç o senin becerine bagli :P // @raistlinthewiz: abi sanirim ilk deneyimin.. bence fena degil. biraz daha ayrinti koymak isterdim yoruma ancak gitmek zorundayim..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 İndiriyorum şu anda, bittiği an yorumlarımı eksik etmeyeceğime emin olun.. Bu arada hepimiz bu video'yu izledik değil mi? Gördüğüm en iyi WoW dans filmi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 evt arkadaslar, aslında benım grafik/movie ile pek alakam yok buda ilk deneyimim. bu movieyi cekmek aslında aklıma yoktu planlama filan yapmamıstım hicbisekilde konu fılanda yoktu. sadece can sıkıntısıdan orda burda dans edıyordum ve fraps ile goruntu yakaliordum. sonra hargath ile catapultta buyuk bir kitle yakaladık onlarlada dans ettikten sonra movie yapmak aklıma keldi. konuyu filan elimdeki 5-6 dakikalık movieleri izlerken dusundum ve kesip kırpıp ortaya cıkardım bundan dolayı interface de cantalarım vs acık. :)[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hehe hiç fena değil ya, bütün video'da bana odaklanmışsın sanki çok sevindirik oldum :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bencede güzel olmuş, arka plana müzik koyduktan sonra fraps yerine gamecam i kullanabilirsin bence daha iyi sonuç alırısın gibi, neyse devamını bekleriz . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Seru, 20 Ocak 2005 13:12 tarihinde demiş ki: İndiriyorum şu anda, bittiği an yorumlarımı eksik etmeyeceğime emin olun.. Bu arada hepimiz bu video'yu izledik değil mi? Gördüğüm en iyi WoW dans filmi. :) video harika ya bence herkes izlemeli cüceler dans edemez :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar