metboy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Ünlülerin söyledigi tuhaf cümlelerden bazıları : ) Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim ve ben öyle her arkadasimi içime alan biri değilimdir!!! (Deniz Akkaya) Kanada gibi denizaşırı ülkelerde çok bulundum... (Amerika'dan Britney Spears) Nodalıklar to, todalıklar no... (Bülent Ecevit) İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz. Bu deniz, öküze bile ilham verir... (Serdar Ortaç) Teniste en iyi hareketlerden biri, topu fileyi yalayarak atmaktır. Ben yaptığım işlerde bu atış felsefesini benimsedim.. (Hülya Avşar) Uzun vadede politikada iyi şeyler yapmak istiyorum. Manken arkadaşlarım da bana destek oluyor... (Tuğba Özay) Mozart dinlemiyorum ama Türkiye'ye gelirse konserine mutlaka giderim.(Emrah) Şimdi de Pink Floyd ve arkadaşları söylüyor: The Wall... (TRT 3spikeri) 57. Hükümet 'tekno partilerin' açılmasına yardımcı oldu... (Bülent Ecevit) Kaybedecek hiçbir şeyi yoktu. İlk iki seti kaybetti. Şimdi kaybedecek daha çok hiç birşeyi yok!.. (Wimbledon erkekler final maçını anlatan TRT spikeri) Öyle bir sivilce ilacı kullanıyorum ki bir sene içicem bir daha ömür boyu hiç sivilce çıkmayacak. İşte öyle bir sivilce ilacı aldım ben... (Güzide Duran) Alpay arka ayağını burktu!.. Türkiye-Brezilya maçından...) Annem bana 'O. Çocuğu!' diye bağırdığında oluşan ironiyi hiç bir zaman anlamadı... (Jack Nicholson) İnsan sevdiğine 'Sana geleceğine bana gelsin' der. Öyle değil midir ya? Herkesin bir bebeği vardır... (İbrahim Tatlıses) Bu tokat olayından sonra hayata bakış açım değişti, artık her şeye daha pozitif bakıyorum... (Hande Ataizi) Coly, top diye Hasan'a vurdu. Ama Hasan'ın kafası da top gibi baksana. Vurabilir insan... (Türkiye - Senegal maçı yorumcusu Ömer Üründül) Sigara öldürür ve eğer ölürseniz hayatınızın önemli bir parçasını kaybedersiniz... (Brooke Shields) Chicago'ya gelmek istedim çünkü Chicago 52 eyaletimizden biri... (Raquel Welch;) Not 1: Amerika'daki eyalet sayısı50, Not 2: Chicago eyalet değil Ben şimdi parçayı Cengiz'in bana öğrettiği gibi okumadım. Cengiz bana bi nağmeler öğretiyor, çok değişik oluyor. Eğer öyle okursam hakikaten çok güzel oluyor... (Seren Serengil) Annem hakikaten çok kaliteli bir sanatçı annesi... (Seren Serengil) Belçikalılar sahada 4-4-2 şeklinde dizilmişler... (İngiltere-Danimarka maçını sunan TRT spikeri) Hadi len bir kıta okiim... (İzzet Yıldızhan, Tgrt'deki şovunda seyircilere doğru söyledi) Gazeteci Sorusu: 'Türkan Hanım, gözlerinizi bağışlamayı düşünür müsünüz?' Türkan Şoray yanıtı: 'Bugün mü?' Parlamentodan, 500'ü aşkın başbakan çıkar... (Osman Durmuş) 'Senin ağzını yerim' toplumda çok sık kullanıldığı için böyle bir şarkı çıkarttım... (Sinan Özen) Vücudundan kurtul. Sadece zihnin ve ruhunla yaşa... O zaman toprağın altında nefes alabilirsin... (Cüneyt Arkın) Alıntı:icq dan arkadaş yolladı :) edit:smileys emer :p [hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: [Bu mesaj metboy tarafından 07 July 2003 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: metboy, 07 July 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Nodalıklar to, todalıklar no... (Bülent Ecevit) ya bunu dedigi zamani hatirliyorum tv de, babamla birbirimize bakmistik ueheuhueueh yarilmistik bide 52 eyalet biliyorum bende hatta o kadarda yildiz var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Sigara öldürür ve eğer ölürseniz hayatınızın önemli bir parçasını kaybedersiniz... (Brooke Shields) hadi len inanmam valla ölünce hayatamızın önemli bi parçaımı gidiyo vay be daha neler duycaz :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 abi bunlar shockhaber den alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 acayip insanlar bu "ünlüler" ne desem boş[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 internette arasanız her yerde bulacağınız türden yazılardan yinede paylaştığın için sağol.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 abi nerden alıntı olduğunu bilmiom arkadaş yolladı icq dan onu bile yazdım :)[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim ve ben öyle her arkadasimi içime alan biri değilimdir!!! (Deniz Akkaya) Kadın usta olmuş malını seçiyo :D[hline]Mixed Website TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: eldar, 07 July 2003 20:05 tarihinde demiş ki: abi bunlar shockhaber den alıntı +1 forwardlayaman...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Parlamentodan, 500'ü aşkın başbakan çıkar... (Osman Durmuş) ahahah ! osman durmuştur.. demiştir lol[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 o adam deli dana, bizzat örneği.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 trt spikerleri de alemmiş :P Kaybedecek hiçbir şeyi yoktu. İlk iki seti kaybetti. Şimdi kaybedecek daha çok hiç birşeyi yok!.. (Wimbledon erkekler final maçını anlatan TRT spikeri)[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 O yabancı dediklerinizin 90% ı uydurma. İsmi de lafı da uydurup yolluyosun shockhabere sonra sazanlar çıkıp inanıyor, "vay anasını bea" diyor. Amacı da buydu zaten bunun. Ayrıca adamlar kitabını bile çıkardı bunun "saçmalama" başlığı altında. Daha ne komiklik olsun diye sağa sola yollanır bunlar anlayabilmiş değilim.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 amma shockhaberci varmış paticikte de haa.. iyi iyi...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: horacegoesskiing, 07 July 2003 22:39 tarihinde demiş ki: amma shockhaberci varmış paticikte de haa.. iyi iyi...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? eheh harbi ha shockhaber ne bilmiom ben sitesini fln daha hiç girmedim[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raeras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 düşünmeden konusuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: metboy, 07 July 2003 23:14 tarihinde demiş ki: said: horacegoesskiing, 07 July 2003 22:39 tarihinde demiş ki: amma shockhaberci varmış paticikte de haa.. iyi iyi...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? eheh harbi ha shockhaber ne bilmiom ben sitesini fln daha hiç girmedim[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: al o zaman bi bak hele.. görmedim deme sakın başka biyerde, gülerler adama ;) www.shockhaber.com[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 09 July 2003 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: ShekiLChoCuq, 09 July 2003 13:29 tarihinde demiş ki: said: metboy, 07 July 2003 23:14 tarihinde demiş ki: said: horacegoesskiing, 07 July 2003 22:39 tarihinde demiş ki: amma shockhaberci varmış paticikte de haa.. iyi iyi...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? eheh harbi ha shockhaber ne bilmiom ben sitesini fln daha hiç girmedim[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: al o zaman bi bak hele.. görmedim deme sakın başka biyerde, gülerler adama ;) www.shockhaber.com[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 09 July 2003 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] bende görmedim ciddi :D[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 "n.kta"'ya dikkat[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 hmm benden de bir tane Gönlüm kaydı (Asuman Krause)[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 :) :-) :utanirem: çooooookkkkkkkkk guzelllllll yaaaaaaaaaa...........[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 hö?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 sözlü kağıtlarına adlarını yazmayı unutmasınlar petek[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 LOLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 burda yazanlar cidden sölenmiş başka bi yerde vardı shockhber c/p lrmiş[hline][Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar