Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 heh tabii bu kadar saçma birşeyi ciddiye aldığını kabullenememen anlaşılır, uzatıp utandırmayayım seni yoldaş alan yetkilim.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Film tam anlamıyla muhteşem. aslında konuda pek karışık değil. Hikaye eski bir çin efsanesi. bunların yanında filmdeki doğaüstü haraketler değilde renk oyunları beni fazlasıyla etkiledi. müziklerde otantik olunca insana muhteşem bir zevk veriyor. bence kesin izleyin. birçok farklı şey bulacaksınız filmde..![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: sharky, 25 Ocak 2005 22:20 tarihinde demiş ki: Ulan ovdum ovdum kuzenime izlettim, herif en sonunda cift kilic var, kirik kilic kendi kilici ile intahar etti dedi, adama anlatamadim onun baska bir katana oldugunu. o katana değildi, sıradan bir çin kılıcıydı ya da ben görmeyeli katanalar epey bir değişmiş.. ancak evet, kendi kılıçları değil sıradan kılıçlardı onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 tek elin parmaklari kadar bile olmayan bi toplulugun 31849-1284 kisilik orduyu sermesi bknz: cuneyt arkin[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Asteroth, 25 Ocak 2005 14:24 tarihinde demiş ki: Ben Fransızca dublajla izledim desem :) ben fransizca dublaja ingilizce alt yazi izledim :P nasssilll bide cok gereksiz bi tartismaya girmish bi iki arkadas.. yazık.. :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Swordsmanship's first achievement is the unity of man and sword. Once the unity is attained, even a blade of grass can be a weapon. The second achievement is when the sword exists in one's heart, when absent from hand, one can strike an enemy at 100 paces even with bare hands. Swordsmanship's ultimate achievement is the absence of the sword in both hand and heart. The swordsman is at peace with the rest of the world. He vows not to kill and to bring peace to mankind.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Legolas [arrow] ork Legolas [arrow] ork ork: "AIMBOT!" ork: "turn it off!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Darklight1903, 26 Ocak 2005 12:50 tarihinde demiş ki: tek elin parmaklari kadar bile olmayan bi toplulugun 31849-1284 kisilik orduyu sermesi bknz: cuneyt arkin nedense hiç bi yerde orduyla savaş yok filmde bilmem hiç biriniz farketti mi bööle konuşuyosunuz ama[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bir yerde iki kişi ordunun arasından sıyrılıyordu birçok askeri de o sırada öldürüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ha aşık olan assassinler onlar da öldürmüyolar, tutuyolar ayrıca sanırım bi yerden sonra imparatorla adamın dövüşünde herkes durup izliyo sadece[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Sanki oldurmuyolar diye hatirliyorum bende kralin mekanina kadar kendilerini savunarak gidiyolar.Cok daha manali olmus o kisim oldurmelerindense...umarim dogru hatirliyorumdur.[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Adamla dövüşürken suikast.çı kız adamları tutuyor ama öldüremesindeki sebeb Butun krallık bir çatı altında ilkesine dayandığı için öldürmüyor. Çünkü adam bütün krallarıkları toplayarak tek bir çatı altında çin imparatorluğunu kurabilcek tek kişidir o imprator.[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 [spo1=spoiler kullanalım]ben öldürüyorlar diye hatırlıyorum ama bütün o ölümler daha fazla ölümün olmasını engellemek için o perspektiften bakınca kendi ölümleri de dahil..[/spo][signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 güzel filmdi. özellikle hollywoodun aksiyon filmlerinden bayan ve biraz daha otantik yapımlar isteyenler için ideal. eleştirmenler ve medya her ne kadar kaplan ve ejderhayla benzerlikler gösteren bi film olduğunu söylese de, felsefi açıdan ang lee'nin size sunduğu kadar hoş ve derin bi hikayesi, diyalogları yok. yine de görmeye değer.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 demin dvd sini alıp izledim.mükemmel bir filmdi.yanlız her anıdakı üstündeki cüppelerin renkleri değişti onun bir simgesi varmıydı anlayamadım?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar