Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ying Xiong / Hero

screamer

Öne çıkan mesajlar

heh tabii bu kadar saçma birşeyi ciddiye aldığını kabullenememen anlaşılır, uzatıp utandırmayayım seni yoldaş alan yetkilim.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Film tam anlamıyla muhteşem. aslında konuda pek karışık değil. Hikaye eski bir çin efsanesi. bunların yanında filmdeki doğaüstü haraketler değilde renk oyunları beni fazlasıyla etkiledi. müziklerde otantik olunca insana muhteşem bir zevk veriyor. bence kesin izleyin. birçok farklı şey bulacaksınız filmde..![signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 25 Ocak 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
Ulan ovdum ovdum kuzenime izlettim, herif en sonunda cift kilic var, kirik kilic kendi kilici ile intahar etti dedi, adama anlatamadim onun baska bir katana oldugunu.

o katana değildi, sıradan bir çin kılıcıydı
ya da ben görmeyeli katanalar epey bir değişmiş..

ancak evet, kendi kılıçları değil sıradan kılıçlardı onlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 25 Ocak 2005 14:24 tarihinde demiş ki:
Ben Fransızca dublajla izledim desem :)
ben fransizca dublaja ingilizce alt yazi izledim :P
nasssilll
bide cok gereksiz bi tartismaya girmish bi iki arkadas..
yazık..
:)[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Swordsmanship's first achievement is the unity of man and sword. Once the unity is attained, even a blade of grass can be a weapon. The second achievement is when the sword exists in one's heart, when absent from hand, one can strike an enemy at 100 paces even with bare hands. Swordsmanship's ultimate achievement is the absence of the sword in both hand and heart. The swordsman is at peace with the rest of the world. He vows not to kill and to bring peace to mankind.
[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Legolas [arrow] ork
Legolas [arrow] ork
ork: "AIMBOT!"
ork: "turn it off!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 26 Ocak 2005 12:50 tarihinde demiş ki:
tek elin parmaklari kadar bile olmayan bi toplulugun 31849-1284 kisilik orduyu sermesi bknz: cuneyt arkin

nedense hiç bi yerde orduyla savaş yok filmde bilmem hiç biriniz farketti mi bööle konuşuyosunuz ama[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
And nothing is very much fun,
Any more.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki oldurmuyolar diye hatirliyorum bende kralin mekanina kadar kendilerini savunarak gidiyolar.Cok daha manali olmus o kisim oldurmelerindense...umarim dogru hatirliyorumdur.[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Sosyal ağlarda paylaş

Adamla dövüşürken suikast.çı kız adamları tutuyor ama öldüremesindeki sebeb Butun krallık bir çatı altında ilkesine dayandığı için öldürmüyor. Çünkü adam bütün krallarıkları toplayarak tek bir çatı altında çin imparatorluğunu kurabilcek tek kişidir o imprator.[signature][hline]Lol
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=spoiler kullanalım]ben öldürüyorlar diye hatırlıyorum ama bütün o ölümler daha fazla ölümün olmasını engellemek için o perspektiften bakınca kendi ölümleri de dahil..[/spo][signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel filmdi. özellikle hollywoodun aksiyon filmlerinden bayan ve biraz daha otantik yapımlar isteyenler için ideal. eleştirmenler ve medya her ne kadar kaplan ve ejderhayla benzerlikler gösteren bi film olduğunu söylese de, felsefi açıdan ang lee'nin size sunduğu kadar hoş ve derin bi hikayesi, diyalogları yok. yine de görmeye değer.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...