Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ying Xiong / Hero

screamer

Öne çıkan mesajlar

ya daha gitmedim ama film bana biraz kısa geldi sizce de öle değil mi 96 dk imiiş galiba[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 07 Ocak 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
ille her yerden kan mı fışkırması gerek filmlerde sıkılmamak için, anlamıyorum ki..

izlediğiniz her değişik filmden değişik bir tat almaya bakın, hep aynı şeyleri beklemeyin.. dengeli beslenin.. :horace:

beklentiler olduğu sürece zor görünüyor. Filmi beğendim fakat fragmanda öyle gösterdiki Jet li sanki tek orduya baş kaldiriyo havası vardi Asiyo kesiyo gibi.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 07 Ocak 2005 19:30 tarihinde demiş ki:

beklentiler olduğu sürece zor görünüyor. Filmi beğendim fakat fragmanda öyle gösterdiki Jet li sanki tek orduya baş kaldiriyo havası vardi Asiyo kesiyo gibi.

Ben oklar giderken aklıma direk chu ko nu lar geldi Jet Li ye vah vah çekmye başlamıştım ki beklentilerim alt üst oldu[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

muhtesemdi. jetli'den beklenmeyecek kadar iyi bir film. uyduruk kungfu filmi beklerken harika bir eserle karsilasinca afalladim. koreografiler muhtesem. sanat yonetmenini de tebrik etmek lazim. yaprakli dovus sahneleri bana dolls'u hatirlatti. hatta dovus olayini cikartirsak dolls'la bayagi benzesiyor bu film. divx falan izleyerek bu filme haksizlik etmeyin. harika goruntuler ve muzikleri icin bile sinemada izlenmeyi hakediyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

izledim konusu fln süper :) saçma ama fantezi yappmışlar işte ömrümde ok kesen adam görmemiştim onuda gördüm diabloda ass. oynatırken arkadaş onlar öle olmaz böle olur demişti izledikten sonra koptum gülmekten ama sonu güzel bitti
herif kılıcı yemek üzereyken...

şimdi anladım ne demek istediğini!!
jet liiiii : hastir ![signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Sosyal ağlarda paylaş

harika harika harika bir film
şiirsel anlatımına bitmiştim zamanında 2 sene oldu ben izleyeli.

İlk twist e kadar konu bayat gibi geliyor ama sonrası gerçekten tahmin edilemez ve heyecanlı bir hal alıyor.

Sinemada kostümün gücünü gösteren bir film olması bile kafi.[signature][hline]
deli haci demiş ki
Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

son samurai ile alakası yok, türkiye'de oynayan filmlerden olsa olsa crouching tiger hidden dragon'a benzetilebilir..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin'cim iyi de dojorel'in dediği gibi son samuray ile zerre kadar alakası yok, o bir amerikan filmiydi ve braveheart, gladiator gibi filmlere benzetilebilir. hero ise hikayesinin işlenişiyle, dövüş koreografisiyle başka bir türün örneği. yoksa son samuray'ı beğenmediğimden öyle demedim, abuk sabuk eleştirilere elbette karşı çıkıyorum ama..

senin de bafi'yi, encıl'ı cansiprane savunduğunu unutmayalım ayrıca.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu filmin nesini beğenmiş bu kadar insan anlamadım. yani kendi adıma HİÇ bişey yok filmde. salonda beraber izlediğim kişilerin arada ve çıkarkenki homurdanmalarıda benimle aynı görüşe olduklarını anlatıyordu. dövüş sahneleri süper diyenleri de anlamadım matrix izlemiyoruz sonuçta.

edit: ha bide eskiden cüneyt arkın filmleriyle dalga geçerdik. yok orduyu yeniyo yok bilmem ne.cüneyt artkın amcamızın önünde eğiliyorum kat kat daha güzel filmler yapmış elindeki imkanlar ve parayla. helal olsun.

paranıza yazık gitmeyin bence başka bişey demiyorum.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17

---
[b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)

[Bu mesaj tunch tarafından 13 Ocak 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bencede ne bir filmden zevk almak ne de filmi anlamak durumlarindan kilometrelerce uzakta kalmissin. zaten dovus sahnesi bir tek matrix'te var degilmi.. o koreografiler, o filmin her sahnesinin tablo gibi olusu, o renk kullanimi, senaryo, oyuncularin bireysel basarilari, estetik kaygilari.. hic bisiy degil degil mi?

neyse neyse. karamuratla da karsilastirmissin ya, ben ona yaniyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

sevmedim filmi. çok kötüydü. hatta yarısında çıkmayı bile düşündüm çıkan 5-6 kişiyle beraber. çok uç bi film olsa gerek sadece üstün nitelikteki sinema izleyenleri anlıyor bişeyler.
kareogragfi demişsiniz. dans gösterisi izlemiyoruz , gelecekte geçen veya bilgisayar similasyonunda geçen bişeyde izlemiyoruz. nedir o ok sahneleri bilmemneler.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17

---
[b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...