Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior için race (horde)


MADBOY

Öne çıkan mesajlar

beyler ben yakında haumarush da alt bir warrior açmak istiyorum horde olarak , ama horde raceleri hakkında zıkkım bilmiyorum , kafama takıldı orc mu troll mu undead mi açmalıyım undeadde fear yemiyormuş orclarda axe skill ve bilimum varmış trollerde agility fazlaymış falan.. pvp warrior yapmayı düşünüyorum crit ve ağır vuruşlar bazlı falan gibi...[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Reign Of Fire guild
Mining/Engineering
http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

taureni unuttum oyüzden yazmamışım ahahh :D tauren de olabilir ama tauren biraz çirkin geliyor bana (afedersiniz tauren olanlar kızmayın lütfen sadece şahsi görüşüm)
aslında önemli olan benim için avantajları dezavantajalrı... mesela alliance olarak açacak olsaydım kesinlikle human açardım perception yüzünden , night elf de açabilirdim agility yüzünden.. ama dwarf daha çok tank bazlı gibi olduğundan (stamina ve strength ağırlıklı agility az) dwarf düşünmüyordum...
[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Silver Dawn guild
Mining/Engineering
http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728

[Bu mesaj MADBOY tarafından 16 Ağustos 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında warrior için en uygun ırk orc bence. stun resist ftw. ama şahsen oynacağım charlarda şekil şemal istediğim için tauren male ya da troll female düşünmüştüm. sonra troll female'de karar kıldım. tauren oynarken kestiğin adamı göremiyorsun, zor oluyor oynaması ehe :) ama psikolojik bi üstünlüğü olduğu da kesin[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warrior icin tauren cok guzel bi ırk hatta oyunun en ii warrior ırkı deniliyor tauren icin..%5 health increase basta cok az gibi gorunsede ilerde baya buyuk farklar yaratabiliyo..plate armor lar zaten buyuk tauren gibi bi ırk ın ustunde baya sık gorunebiliyo..ama orc warrior da stun resist gibi asmıs bi olay var orc oynarken kendini daha cok warrior gibi hissedebilirsin..

sonucta horde olarak warrior acacaksan orc veya tauren cok guzel olabiliyo.. kararını buna gore vermen daha akıllıca olur ud i sırf fear yememek icin acmak sacma olur ama dersen ben death knight gibi olacam falan bilmyecem :) troll e de yakısmıyo bence plate armor :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bütük karakterlerim hordedir daha 1 tane troll açmadım troll kesmek için ally olucam artık :) o kadar tiksiniyorum sana abi direk tauren rulz diyorum karizma psikolojik baskı boyutlar süper

5% hp deli etkiliyo yada undead ve orcta tabii güzeldir troll trash[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orc en iyisi bence. %25 stun resist var. Ayrıca prot tier 2 talenti olan iron will'e 5 puan verirsen %40 stun resist oluyor. %40 abi, boru değil.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 46 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion


[Bu mesaj Mirage tarafından 16 Ağustos 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence tauren iri ama dezavantaj karşısına gnome warrior geldi mi afallıyor ya da esas gnome mage veya warlock ağlatır bence hele de küçülmüşse iyice :D bir de karambol varsa o tauren ölü taurendir gnome karşısında benim fikrim bu tabi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 16 Ağustos 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
Orc en iyisi bence. %25 stun resist var. Ayrıca prot tier 2 talenti olan iron will'e 5 puan verirsen %40 stun resist oluyor. %40 abi, boru değil.

de ben prot olmujemki yaf :( pvpci olcam fury ve arms :D[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Silver Dawn guild
Mining/Engineering
http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de pvp'ciyim, 31/5/15 gidiyorum gayet memnunum. Eskiden 31/20 gitmiştim. Enrage süper bi şey, ama nerf'ten sonra çok yavaş silahlarla daha az vuruş yapılabiliyor oldu. Ben %40 stun resist'i, last stand'i, ve az buçuk shield talentlerini (bu biraz pve için tabii) enrage'e tercih ediyorum. Zevk meselesi.

31/20 gitseniz bile %25 stun resist de hiç fena değil.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 47 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...