Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapiyor bunlar?

gellidus

Öne çıkan mesajlar

Is ustunde basilan japonlar ve caponlar topicindeki komediden sonra yandaki videolara bakmaya basladim ve ortaya komik seyler cikti ama aralarinda gercekten en komigi

http://www.chilloutzone.de/files/04080202.html

Oncelikli olarak bu videonun tamami lazim bana eger birinde varsa sevinirim.

Birde bu adamlar size tanidik gelmiyormu? Bana acaip tanidik geliyorlar ozellikle ondekini sanki pati album de fln gormus gibiyim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yapacakları çok belli de güzel yapmışlar . Takdire şayan bir ambiyans .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

bunun tamamını daha önce izlemiştim

seni ugrastırmak istemem ancak izledigim adres filecabi.net diye hatırlıyorum

gercekten cokda hosuma gitmişti tekrar tekrar izledigim olmuştu tabi bu bendeki s.o.a.d hastalıgından da kaynaklanıyor olabilir

neyse dedigim adrese bir göz gezdir belki orada olabilir ;)[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
Sosyal ağlarda paylaş

Video'nun sonunda öndeki gırtlağına hakim olamamış . Güzel böğürdü .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Ritm güzel.
Delirme güzel.
Çekim güzel.
Playback güzel.
Tipler güzel.

Güldüm mü?

hayır..

ps: ehahahahaa..
[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

bütün videoları var bunların

Ort and DeLa of a Down die değiştmişler

sarışının adı DeLa dierinin adı OrT (nick tabi ama dela'nınki gerçek) sürü ile toplam 6 videoları var komikler[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

ahanda burda[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...