oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 CD&_gzm_ BeIlow işte yemek! _gzm_ ve benim kollarım eheh işte karizma iltifatlar için sağol Cd :) işte yine ben BeIlow&Cd Cd&milkshake'i`(resim çekilecem diye 5 saniyede bitirmek zorunda kalıyordu az daha :) _gzm_ işte avarelimiz :) nihahaha haaammm yap bakimm sular [Bu mesaj cuytherock tarafından 13 Ağustos 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj cuytherock tarafından 13 Ağustos 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: HymnOfSnuk, 11 Ağustos 2005 22:25 tarihinde demiş ki:yine de paticik tarihinin en düşük katılımlı buluşma rekorunu kıramamışsınız hehaha. Öyle valla:) en düşük katılımlı buluşma rekoru benle Mix'e ait. En azından egale ettik diyebiliriz:P Küçük olmuş ama daha güzel geliyor bana 4-5 kişilik buluşmalar. İstanbul'a bekliyoruz evet:)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 avarelim amaaa :D euheuhhee güzeldi ya dondurma çekti canım .P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 çok kötüsünüz. hem buluşmuşsunuz hem lemana gitmişsiniz, üstelik bana haber bile vermediniz... :hmm:[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bone valla herkesi çağırdık burda konu da açıktı ama görmedin galiba... Valla yakın zamanda yapalım isterseniz bi' tane daha şöyle kalabalık... Bu arada bizim de iki kişilik bi' buluşmamız vardı Jester ile biz de rekor kırdık ehüh...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 vayyy yenı resımler:) boyuma laf etmıs bırı ben kısa degılım adamlar cok uzundu:) yemeklere saldırmıs demısler saldırmadım sadece tadına baktım:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Kısıtlı amaçlarla gene bi mini bii yapsak gitmeden ben :D bende bi gidemedim nihoho :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 resimlere baktığımda gizemin okul arkadaşım oldğunu gordum eahueah[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bende o saatlarde dost kitabevinin onune geldim ama potansiyel pati uyesi gormedigim icin 2 dk bekledikten sonra devam ettim :). Ayrica ondan sonrada leman da yemek yemis olmama ragmen karsilasmamiz olmamis cook ilginc belkide karsilasmisizdir tabikide :) tabi nick degisince biraz garip oldu post a.k.a homoid [Bu mesaj gellidus tarafından 16 Ağustos 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 11 Ağustos 2005 22:14 tarihinde demiş ki: az kişiymişsiniz ama ya=) benim düzenlediğim buluşmalara benzemiş bu yalnız daima gülüyor millet, sıcak bi buluşma olmuş, güzel olmuş istanbula da bekleriz=) Ayıp ediyon zaugna bey... Sen düzenlersin de biz gelmezmiyiz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar