Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Evet...evet...mini bi' buluşma oldu pek fazla satış yaşandı çünkü burdan gelmeyenleri kınıyorum...Zerokull her şeyi ayarlayacağını iddaa ettiği için ne yapacağımız konusunda oldukça tereddüt yaşadık ama yaptık elbet bir şeyler güzeldi gene de.Daha büyük buluşmalara yelken açmak dileğiyle...Bu buluşma oldukça sakindi...:) Pek azıtmadık... Buraya koyudğum fotoğraflar pek dandik asıl güzel fotoğraflar cuytherock'ın cep telefonunda yükleyince onları da koyarız.Bu fotoğrafları fazla kaale almasanız da olur...:) Leman'da gzm ve cuytherock Leman Düşünüyomuş taklidi yaparken...Sol Bellow sağdaki Ben Leman 2 Amanin yemekler gelmiş hemen yiyelim... Leman 3 Aman Tanrım!! Sırf karizma... Cuytherock Çok pis Mado'da dondurma yeriz... Mado O değil gay damgası yiyecem... Gine o adam... Güvenpark ve salak turistvari bir fotoğraf... Sular felan[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. [Bu mesaj Cd- tarafından 11 Ağustos 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cd- tarafından 11 Ağustos 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cd- tarafından 11 Ağustos 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 aa resımler gelmıs:) :P[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... [Bu mesaj _gZm_ tarafından 11 Ağustos 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 az kişiymişsiniz ama ya=) benim düzenlediğim buluşmalara benzemiş bu yalnız daima gülüyor millet, sıcak bi buluşma olmuş, güzel olmuş istanbula da bekleriz=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 11 Ağustos 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 la ben burda çirkin çıkmışııım :D neyse yarın fotoları göreceksiniz.. şimdi foruma bakim dedim bi.. birasdan yarınki sınava calısacam da :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 offff... ya ben bı baksaydım once resımlere yaa bıde bı tanesı habersız cekılmıs olmadı sımdı offfffff :([signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... [Bu mesaj _gZm_ tarafından 11 Ağustos 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Güzel görünüyo, 2 hafta sonra Ankara'da, 3 hafta sonra (şu andan) da İstanbul'dayım... Buluşalım, kaynaşalım...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Doğal doğal boşver daha iyi[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Asteroth, 11 Ağustos 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Güzel görünüyo, 2 hafta sonra Ankara'da, 3 hafta sonra (şu andan) da İstanbul'dayım... Buluşalım, kaynaşalım... ebn eylülde geliyom o zaman buluşak kaynaşak.. daha ii olur :) kambersiz düğün olmasın :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 benim düzenlediğim demiyim de , topic açtığım buluşmaya 18 kişi gelmişti.ama topic açtığıma göre düzenleyen de benim huhu. yine de paticik tarihinin en düşük katılımlı buluşma rekorunu kıramamışsınız hehaha. fotoğraflar güzelmiş. :9[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 cnm çekti benimde katılasım geldi böyle aktivitelere bak[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ee canını çektirtirizi adamın biz.. hehe :) .. eylüyle bekleris yau.. yapacaz gene bişeler... :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 abowww ne güzel olmuş muahha[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla gayet guzeldı gelmeyenler catlasın.... holey holey holey[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hmm resimlere baktıım kadaryla hoş ve sıcak bi buluşma olmş gibi görünüo :) az kişi gelmiş gerçi ama olsn :) bu arada izmirlileeerr bi buluşma düşünmüomusunz acabaa????[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bu arada makinanın şarjı bittiği için çok fotoğraf çekemedim dediğim gibi cuytherock yüklerse iyi olur orda daha güzelleri var...efenim. Buluşma boyunca cuytherock'ın kafasını şişrdim üniversite ile ilgili sorularla sinir oldu eheheh...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. [Bu mesaj Cd- tarafından 12 Ağustos 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu leman nerde??ymiş güzel olmuşa benzıyor cideden herkes gülücük dagıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 buluşmuşsunuz ve bana haber vermemişsiniz. ayıptır bu çok ayıptır. kınadım sizleri :) daha geniş çaplı bir buluşma ayarlardık aslında.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bone tarafından 12 Ağustos 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ahah hoş resimler[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Zauhzahuza son fotodaki boy farkı rulz...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yemekler geldiğinde yüzünüz parlamıs :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bende 28 tane süpr foto var istanbula gidiyim koycammm :P hemm ben herkese bağırdım özel mesaj la haber verdim herkese :D küçük oldu ama çok zevkliydi bence ama kızlar yeşilli yok mu ahhh :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 güzelmiş..istanbula geldiğiniz vakitte görüşmek üzere..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yaa gzm herkesin yemeğine saldırdı :([signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Vay aç... Haftaya ankara'dayım. Beni gezdirin baplar. Aslında bu hafta gelecektim sırf bu gizem yüzünden haftaya kaldı yafs...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya kusura bakmayın arkadaşlar.. eve yeni geldim.. yeni fırsat buldum.. resimleri birazdan koyucam.. şu an upload ile meşguller :) yalnız telefonla cektigimiz resimlerden lemanda olanları sarımsı falan cıkmış. onları koymuyorum..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar