Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Fantastik dörtlünün filmi geliyomuş.. Ben Grim (Think) Kaslı ve damarlı kollara sahipmiş ve Kötü karakter Doktor Doom muş ve asıl hikayesini çorba etmişler? Bunlar doğrumu?[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Aylar önce bir banner'ını görmüştüm. x-men filmi tadında olur..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Einherjer, 19 Haziran 2005 02:39 tarihinde demiş ki: Ben Grim (Think) The Thing o karakterin adı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 filmi geldiği doğru da hikaye konusunu bilemicem. pek güzel bişey de olmicak bence. bu arada burda da biraz konuşmuştuk[signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: elvyn, 19 Haziran 2005 02:51 tarihinde demiş ki: said: Einherjer, 19 Haziran 2005 02:39 tarihinde demiş ki: Ben Grim (Think) The Thing o karakterin adı. Peki öyle olsun senimi kırcam.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hnn filmin yeni geldiğini duyduum için ilk sayfaya baktım pardon. Taksimde bi sinemada oynuyomuş.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ben Grimm biraz zayıf kalmış. Ayrıca sanırım bacaklarındaki taş deriyi kasmamak için direk pantolon giydirmişler sanırım. Olmamış, biz onu taytlı bilirdik. Susan Storm/Sue Richards daha güzel birisi olabilirdi, Jessica Alba alakasız olmuş gibi geldi. Johnny Storm biraz yaşlı kaçmış bence. Biraz daha cool ve genç durabilecek birisini seçebilirlerdi. Reed Richards aralarında en iyisi olmuş. Tam böyle ukala tipi var. Doom rolünde James Earl Jones oynayabilirdi aslında. Film çıktıysa belki yarın akşam izlemeye giderim, en azından aksiyon olur işte :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Güzele benziyordu fragmanı The Torch'un hemşireyle muhabbetine bayıldım ağzına dereceyi koyduğu zaman -Oh you're hot -Thanks so are you[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben begendim filmi :) efektleri falan basarili buldum. cizgi filmini izler gibi oldum bi ara hatta ,guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 çıktı mı ya film? valla gazte bile okumuyorum haberim yok[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 turkiye'de bilmiyorum ciktimi.almanyada 1.5 hafta once gosterime girdim.ben bugun torrent sitesinde kaliteli bi versiyon buldum ,izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ben yaklasik 1 ay once izledim, eh iste Marvel comics... FEna degil ozellikle efektler falan ama yine de bos bir aksiyon filmi... ne beklenir ki[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben grim taştan ama cok ezik yani suratına bakılmaz...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 çok gecikti bu film ya bile bile getirmiyorlar saçma sapan filmler var vizyonda.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Dr. christian troy icin gitmeyi planliyorum.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Aklima takildi, bu Fantastik Four uzaya giden bi aile degil miydi sanki? the Thing ii duruyo ama, kadin olmamis, sarisindi sanki o..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Filmde sarışın . Human Torch'da sarışın ama kel az . Human Torch tam oturmuş bittim adamın esprilerine . Film sadece o adam için bile izlenir . Güzel filmdi 2 saat kadar önce geldim filmden bence başarılı sayılır ... ps : nereye yazıcağımı şaşırdım buraya yazdım[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Gittim gördüm kadına hasta oldum o kadar yeter sanırım[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 doom rolü nde ki dr için izledim bende diğer karakterler ise hareketler ve süper güçlerini kullanırken çok saçma bi oyunculuk sergilemişler. güzleim 4 lüyüde maf ettiler[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Gittim, gördüm, beğendim. Jessica Alba'ya hasta oldum hatta. Güçlerini kullanırken nasıl saçma bir oyunculuk sergilemişler anlamadım yanlız. Ne bekliyordun ki, akrobasi yapmıyorlar sonuçta.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bence 10 üzerinden 5'i ancak hak ediyor. sıkıcı bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Filmde tek hosuma giden Doom karakterini oynayan Dr.Troy'umuzun performansı harbi cuk diye oturmus karizma adam ya...[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Sin City (2005) .... Nancy Callahan... aka Frank Miller's Sin City (USA: complete title) açıkçası , güzel olmaması güzel olabilir mi eheh[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Aslında tam anlamıyla çerezlik bir film,gittik sinemaya güzel vakit geçirdik çıktık,o sarışın süperdi,çizgi romandakinin aynısı olmuş,zaten Reed King Arthurdaki Lancelottu,Doom da iyiydi de bir ara öyle bir müzikler çaldı ki adam tam anlamıyla dark sidea geçti sonra bi de robe giydi,kafaya kapattı,dedim tamam adamm tam bi sith oldu,bu arada Doomun maskesi Spider mandeki Yeşil Cİnin maskesine çok benziyordu..[signature][hline]"Umut iyi bir kahvaltı,kötü bir akşam yemeğidir!!" Bacon [Bu mesaj Khirsah tarafından 13 Ağustos 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Dr. Doom inanilmaz karizmatik bir kötüdür sırf onu görmek icin gidecem bu filme[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar