Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fantastic Four?

Einherjer

Öne çıkan mesajlar

Fantastik dörtlünün filmi geliyomuş..
Ben Grim (Think) Kaslı ve damarlı kollara sahipmiş ve Kötü karakter Doktor Doom muş ve asıl hikayesini çorba etmişler?

Bunlar doğrumu?[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 19 Haziran 2005 02:51 tarihinde demiş ki:
said:
Einherjer, 19 Haziran 2005 02:39 tarihinde demiş ki:
Ben Grim (Think)

The Thing o karakterin adı.

Peki öyle olsun senimi kırcam.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Grimm biraz zayıf kalmış. Ayrıca sanırım bacaklarındaki taş deriyi kasmamak için direk pantolon giydirmişler sanırım. Olmamış, biz onu taytlı bilirdik.

Susan Storm/Sue Richards daha güzel birisi olabilirdi, Jessica Alba alakasız olmuş gibi geldi.

Johnny Storm biraz yaşlı kaçmış bence. Biraz daha cool ve genç durabilecek birisini seçebilirlerdi.

Reed Richards aralarında en iyisi olmuş. Tam böyle ukala tipi var.

Doom rolünde James Earl Jones oynayabilirdi aslında.

Film çıktıysa belki yarın akşam izlemeye giderim, en azından aksiyon olur işte :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Güzele benziyordu fragmanı
The Torch'un hemşireyle muhabbetine bayıldım ağzına dereceyi koyduğu zaman
-Oh you're hot
-Thanks so are you[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

WoW : Xaenin-Night Elf İmam
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
çok gecikti bu film ya bile bile getirmiyorlar saçma sapan filmler var vizyonda.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

Aklima takildi, bu Fantastik Four uzaya giden bi aile degil miydi sanki? the Thing ii duruyo ama, kadin olmamis, sarisindi sanki o..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Filmde sarışın . Human Torch'da sarışın ama kel az . Human Torch tam oturmuş bittim adamın esprilerine . Film sadece o adam için bile izlenir . Güzel filmdi 2 saat kadar önce geldim filmden bence başarılı sayılır ...

ps : nereye yazıcağımı şaşırdım buraya yazdım[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında tam anlamıyla çerezlik bir film,gittik sinemaya güzel vakit geçirdik çıktık,o sarışın süperdi,çizgi romandakinin aynısı olmuş,zaten Reed King Arthurdaki Lancelottu,Doom da iyiydi de bir ara öyle bir müzikler çaldı ki adam tam anlamıyla dark sidea geçti sonra bi de robe giydi,kafaya kapattı,dedim tamam adamm tam bi sith oldu,bu arada Doomun maskesi Spider mandeki Yeşil Cİnin maskesine çok benziyordu..[signature][hline]"Umut iyi bir kahvaltı,kötü bir akşam yemeğidir!!"
Bacon

[Bu mesaj Khirsah tarafından 13 Ağustos 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...