Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I dare you for the worst day ever on WOW!

Narsil

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle aman yanlış anlaşılma olmasın, ağlamak değil amaç yeterince ağladım bu olaylar olurken sinirimden, sonra gülüyor insan elbette. Son iki günde WOW oynayarak bir insanın nasıl çıldırabileceğine örnek vereceğim, daha fena bir gün yaşayan varsa da yazsın, zevkle okur ve "demek benden kötüsü de varmış" derim.

Dün, UBRS: Herşey normal başladı, 15 kişi random group. Leeroy odasından, Devout Shoulder düştü. Gruba son anda yalvar yakar girmiş 57 priest elbette benden yüksek attı ve giydi, normaldir dedik. Sonra işler çığrından çıktı, Rend geldi, kestik tam öldüğü and Master looter düştü, hay allah derken ml değiştirdik olmadı başladık beklemeye. Geri geldi ve itemleri linkledi, Band of Rumination ve Dragonrider Boots. Bilen bilir gayet güzel iki caster item, özellikle bot MC Gear. Fakat ML itemleri dağıtamıyor, kendisi de alamıyor. Ağlıyoruz topluca, GM'lere mesaj atıyorum "ilgilenicez" diyorlar (sonra ilgilendiler hakikaten ama bir gelişme yok bekliyoruz) ama ne fayda. Neyse Drakkisath plate düşürüyor Warrior kanka seviniyor.

Aynı günün gecesi Molten Core: Henüz MC deneyimi az olduğundan Gehennas, Magmadar, Lucifron kesiliyor, Garr ve diğerleir ertesi güne kalıyor. Bin tane arcanist düşüyor, Mage'ler neredeyse ful set yapacak. Thrash moblar boss gibi tier bir düşürüyor, şans eseri Prophecy Eldiven, hayır çok da hastası olduğumdan değil bulunsun güzel gözükür, şık durur diyerekten basıyoruz roll 23, hah hayatta bana kalmaz...Birisi atıyor 21, diğer 19. Şaka gibi, sevinçten öleceğiz ama 19 atanın dkp yüksek. E o zaman neden zar atıldı birader, açık arttırma yapsaydık ya da direk en yüsek dkp olana verin.

Neyse sabır çekip devam ediyoruz. Raid bitiyor ve asıl başıma geleceklerden habersizim. UBRS deneyelim, yine son slot a 58 bir priest geliyor. İçime doğuyor, kankaya "abi ne çıksa bu çökecek bak izle" diyorum. Öyle de oluyor, ama nasıl oluyor. Leeroy odası, Devout omuzluk, hakikaten gerektiğinden değil de son parça set için. Hayret kazanıyorum, fakat bir türlü item gelmiyor inventory'ye. Aa meğer ML şu misclick olayına denk düşmüş! Yeminler ediyor, haklı da neden kasten versin ki Warlock a devout set i? Neyse acılarımız son bulmuyor, Rend bir kere daha yukarıdaki botları düşürüyor. Sevinçten öleceğiz artık, roll da 58 shadow priest alıyor tabiki. Şaşırmıyorum. Neyse beast e geliyoruz ama ben artık robota dönmüşüm, heal bile basmak istemiyorum. Beast düşüyor, diyorlar ki "skin it mate we will roll later". Herkes biliyor zaten Pristine Hide çıkmaz işte, bir efsane onun varlığı. Ama ben daha başlamadan kendi kendime "eğer kendimi biliyorsam Pristine Hide düşer, başkası alır" diyorum. Ölü gibi skinliyorum ve ne düşüyor bilin? Dabbiki Pristine Hide of The Beast. Öyle mor mor bana bakıyor, artık gözlerim falan seyiriyor, millet party chatte "hadi al ruggedları da basalım" muhabbetinde. Linkliyorum bir anda insanlar susuyor. Questini postlayan herkes atıyor zarı, ilk atıp 13 ile neyin pristine hide'ını aldığım belli oluyor. 95 ile rouge alıyor. Fakat hide bende, bir an için Bot düştüğünde kankama "yemin ediyorum Pristine düşerse ninjalarım" dediğimi hatırlıyorum. Sonra şunu farkediyorum, oradaki herkesin quest log'unda aptal epic reagentleri içinde 0/1 Pristine Hide of the Beast yazıyor. Onlar da benim kadar oynamış, bana yapılsa küplere bineceğim hatta bizzat alanı adresinde tokatlayacağım bir şey olsun istemeyen oyuncular. Bir daha bin kere yapsam çıkmayacağını biliyorum ama veriyorum hide'ı aksini yapamayacağımı da biliyorum zaten.

Sonra "thats a good sport of you mate.", "call me wherever you want" lar havada uçuşuyor. Fakat, serverda en az 20 guildde black listte olmaya değermiydi diye düşünüyorum, Cap of the Scarlet savant bu yahu...Haha, sonra bir şeyi daha farkediyorum. Saat 4.30 ve ben bilgisayar başında bunları düşünüyorum, klişe de olsa "hepsi bir oyun" diyerek mp3 çalara bir şeyler atıyorum, yaşlandık iyice 10 yıl önce olsa aldığım gibi HS basardım herhalde, yok be o zaman da basmazdım kesin...kimbilir...

Bu yazı son set parçası master looter hatası yüzünden hunterların elinde kalan tüm wow oyuncularına, genç ya da yaşlı armağan olsun. İyi oyunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi harbi sabır demişsin yani bravo ben raid de tek bir hatada direk çıkarım hele hele priestde göre bir item başkası alırsa veya yalışlıla başkasına verirse aznsçrm ve İf rezil ederim ama sen ii sabır demişsin Band of Rumination ve Dragonrider Boots ikisinde birbirinde mükemmek itemlar bende dargonrider boot peşindeyim :)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)

[Bu mesaj slayer77 tarafından 15 Ağustos 2005 05:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

son raid'deki adamlar kotuymus... yani master looter hatasi yuzunden shoulder'in gidiyosa, telafi icin senin +1 need'in olmasi lazim. ozellikle sinif onceligi oldugu icin... ya hide'i hadi onu gectim, dragonrider'i alman gerekirdi en son run'da.

iste bunun icin tanidik olmayan raid'i sevmiyorum...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

skinningle çok alakası yok bence, devilsaur değil ki bu. raiddeki 15 kişi olmasa beasti ancak rüyasında yüzer skinner. wow-europe forumalrında da tartışılmıştı.ordada söylenen bence de mantıklı olan yüzen kişini /random 125 falan yapması, emeğinin karşılığı olarak.[signature][hline]msn: [email protected]
Sivrisinek
Sivri
Sosyal ağlarda paylaş

ya beaste gelebilmesi için 15 kişi lazımmıs hikaye kusura bakmayın. hide'a rollayacak kadar buyuk bi efor sarfetmiyo ki o 15 kişi beaste gelirken. skinningi olan rollasın derim ben hadi daggerı geçtim. sonucta end-gamede işe yaramayan bi profession, skinningi almayanlar gayet guzel para verip satın alsınlar artık hide'ı :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Sosyal ağlarda paylaş

bence sarfediyor. aynı mc radilerinde bilimum core, ore, leather toplayana değilde guildın kasasına gittiği gibi. benim de bir random raidde hide düştü. tartışma bile olmadı. quest itemine ihtiyacı olan rolladı. hatta ogride hideı tarde chaneldan satmaya çalışan bir elemanın baya hakarete maruz kaldığını gördüm.
neyse arkadaşın acısı derin zaten. daha fazla deşmeyeyim...[signature][hline]msn: [email protected]
Sivrisinek
Sivri
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten söyledim rouge'a "if i ever see that item on ah i personally bitchslap you so hard that your unborn children comes out well behaved" (güzel laf Las Vegas'tan). Zaten Pristine Hide ile ilgili en önemli şey şu, kimse çıkacağını düşünmeden geliyor, gelmişken de varsa skinner ancak. Fakat her cloth/leather user bir kereliğine 300 skin yapıyor "bir gün düşer umuduyla" sonra adamla konuştum, tamamlamış malzemeleri "Burning Legiondan migrate etmeden 2 kere dropladım, çıkmıyor lanet şey" dedi. Aslında orada biraz aşırı babacanlıık peşinde koşup "what the hell this is, any good" diyenlere de rollattım, bak bu epiclerin şahıdır questini alırsın kolayca diyerekten. Ama isteyen ve hakedene gitti. Sadece skinleyebilen alsa dersek o zaman da dungeonlardaki chestleri hep rougelar almalı ama çoğu grupta zar atılır.

Bu arada efsaneler bitmiyor, bitemiyor. UBRS, random group. Warlock inatla main tank grubunda imp çıkarmıyor, "why" diye sorunca "it sucks mate, even it is talented i like to keep my voidwalker for aggro management" diyor. Aman yarabbi, daha başlamadan başımıza gelecekler belli oldu. Anlatmaya çalışıyorum birden kötü adam oluyorum "15 kişiyiz mate, bişi olmaz bırak adam gezdirsin" "yahu bunun sayımızla alakası yok bu takım oyunu ve herkes üstüne düşeni yapsın, untalented da olsa çıkarsın şu peti" diyorum tık yok. Neyse sonunda uğraşmayı bırakıyorum, bu sefer de overnuke hastası şaman yüzünden sağlam bir wipe yiyiyoruz. Warrior haklı isyanı sırasında diyor ki "earth schok rank 1 kullan" diyor shaman "i cant deal dmg with low rank spell you noob, i know how to play myc lass" diye de şekil koyuyor. Gülmekten ölüyoruz topluca, bir on dk de onunla uğraşıyoruz bak agro şudur, es yüzünden sağdan soldan mob akıyor diye. Neyse, yine Rend'in odası, Rend öncesi son grubu kesiyoruz birden ortaya bir chain lightning atılıyor, iki mob olduğundan üçüncüsü balkondaki 12 li gruba sekiyor...Rend ve halay ekibi olarak biletimizi kesiyorlar, event gidiyor kapı kapalı kalıyor (rend biz resleninceye kadar gidiyor) artık nasıl küfürler uçuşuyor havada belli değil. İşte hayatımın güzel 2 saati de böyle heba oluyor. Ahh bu wow yok mu, oynasan bir dert oynamasan bir dert bu yaz sıcağında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...