Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PKK Komedisi

Bone

Öne çıkan mesajlar

birakin kardesim bu isleri

butun cikin kadikoye

bagirin ben turkum diye kac kisi size kinle bakiyor.

bagirin kurtum diye kac kisi helal diyor.

lazda insan kurtte butun pislikleri kurtler yapiyorsa. ikiside egitimsiz bile olsa pislige bulasan kurtse afedersin ama sevmem.

ben turkum demek suc olmaya basladi bu ulkede.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 16 Ağustos 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
said:
CaNNi, 16 Ağustos 2005 14:39 tarihinde demiş ki:
Herzaman söylediğim bişi vardır. En iyi kürt ölü kürt tür.

Herzaman söylediğim bişi vardır. Bi bi git allasen...

:lol:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

işte izleseydinde anlarıdn ne adar gercegi anlamıs jazyjam..insnlara dusunmedigi fikirleri isnat etmek kadar yapılanbüyük bi ahlaksızlık yoktur..menderes bu yüzden gitti v.s.özal iki söz dedi dalıolardı adama..yannis seyler,biraksinlar bole politika gutmeyi..din ve politika konusmayacaktım patide de konusturuolar abi:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Psc, 16 Ağustos 2005 15:11 tarihinde demiş ki:

Millet caddesinde de duvara yazdıkları gibi "Türksen öğün değilsen itaat et" sonuçta olay budur ben şahsen artık daraldım gidip intahar mı etmek lazım Kürt olduğum için

yok hocam dediğim gibi bak ne güsel muahbbetlerim war kürt arkadaşlarımla. Adam gibi adamına laf yok ekmeğini yediği ülkesine saygı gösterene laf yok.[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Sosyal ağlarda paylaş

3. dünya savaşı bu türk kürt sorunundan çıkarsa şaşmayın. bi anda amerika yunanistan ve bir çok avrupa birliği üyesi devlet kapımıza dikilir aç kurtlar gibi . zaten adamlar bahaneye bakıyo , amerkanın kıçını yaladığımız kadar tutunabiliyoruz dünya devletleri arasında . bu insan hakları , pkk , düşünce özgürlüğü , ermeni soykırımı , bunlar bahane edilip tepemize binmezler işallah .[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Sosyal ağlarda paylaş

Çerkes gürcü filan bunların hepsi türktür demek saçma. Türkiyeli tanımı doğru. Eğer türkten kasıt türkiyeli demekse olabilir. Ama bir çerkes ben türküm demek zorunda değildir. Şimdi bir ingiliz gelip yaşasa bu ülkede türkiye cumhuriyeti vatandaşı olsa o da mı kendine türk diyecek? Amerikada Türk olan adam ben türküm diyor, ingiliz olan ingilizim diyor. Hepsinin ortak adı amerikalı. Amerikalılar diyoruz. önemli olan vatan sevgisi gerisi yalan.

Çerkesler, lazlar, gürcüler, boşnaklar milliyetçi insanlar. Vatanları için canlarını seve seve verirler. Ama ben kürtlerin çoğunda bunu göremiyorum. Şimdi cahiliktendir diyeceksinizde universitede okuyan diyarbakırlı katıksız kürt tanıdığım da çok var. Adamlar dehapa laf söyletmiyor. Bu ülkede pkk yı açık açık veya içten çaktırmadan desteklemeyen çok çok az sayılı kürt var gerçekten bu böyle. Kürtler sadece türkiyede değil yaşadıkları tüm ülkelerde sorun çıkartmakta. İrana, suriyeye ve ırak a baktığınız zaman bunu göreceksiniz. Sorun türkiyede değil kürtlerde...

[Bu mesaj ColdShadow tarafından 16 Ağustos 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grzly, 16 Ağustos 2005 15:25 tarihinde demiş ki:
said:
Psc, 16 Ağustos 2005 15:11 tarihinde demiş ki:

Millet caddesinde de duvara yazdıkları gibi "Türksen öğün değilsen itaat et" sonuçta olay budur ben şahsen artık daraldım gidip intahar mı etmek lazım Kürt olduğum için

yok hocam dediğim gibi bak ne güsel muahbbetlerim war kürt arkadaşlarımla. Adam gibi adamına laf yok ekmeğini yediği ülkesine saygı gösterene laf yok.

Burda olay budur derken faşizimin ve baskıcılığın geldiği son nokta budur demek istemiştim ama anlatamamışım herhal
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 16 Ağustos 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
amerikayi turkiyeyle bir tutan zihniyet herhalde tarih bilmeyen

savaslari counter strike sanan kisilerdir.

Bu lafın banaysa eğer amerika en basit örnek olarak söyledim. Dediğim olay tüm ülkelerde mevcut. Avrupadaki tüm ülkeler, kanada, brazilya neresi olursa olsun bu dediğim gibidir. Aslın neyse onu söylersin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gleoddyn, 16 Ağustos 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
Şimdi Türk-Kürt tartışması diye saçma bişi yoktur. Türkiye vatandaşı olan herkez Türktür. Yok hepsini asalım yok hepsini keselim diye bi ibare olamaz saçma. Hepsi insanımız hepsi vatandaşımız. Nedir bu kafatasçılık, ırkçılık bırakın daha önemli konuları konuşun...

Bir İnsan hem türk hem kürt nasıl olabilir bu nasıl bi çelişkidir algılıyamadım
Sosyal ağlarda paylaş

offf bıktım ya var ya şu ırk muhabbetinden artık böyle kusarcasına kusasım geliyor. (kimin lafıydı bu?)

karman çorman milletiz işte türk adı altında toplaşmışız sade, şimdi bi gen haritası yapılsa yunanlılarla orta asyadaki türklerden daha yakın akraba çıkarız allah bilir. of be..[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 16 Ağustos 2005 14:10 tarihinde demiş ki:
Olayları yaşmamış, 90ların sonundan itibaren konuyu takip etmiş kişilerin bu türde yorumlar yapması son derece doğal. Ancak ufak bir iki sorum olacak.

1-) Ölen 40 bin kişiden sürekli bahsedilir. Bunların kaçını PKK öldürdü kaçını Devlet

2-) Diyarbakırda trafik ışıklarını zamanında kim sarı kırmızı mavi renklere getirdi.

3-) Bu ülkede Kürtçe kaset üstünde bulundu diye işkence gören kişilerden kaçı mahkemelerde hakkını arayabildi.

4-) PKK'nın ateşkesi bozmasının ve tekrar eyleme başlamasının ana sebebinin artan demokrasi ile birlikte halkın artık onlardan başka zeminlerde de hakkını aramaya başlaması sounucu etkinliğini yitirmesi olmasın sakın.

5-) Demokratik gelişmelerin gerilemesi ve askeri tedbirlerin eski seviyesine çıkartılması PKK'nın zaten istediği şey olmasın sakın.

6-) Göze göz kana kan denilirken bu akacak kanın sadece onlara ait olacağı varsayımı nasıl kurulmakta. Geçmişte dökülen kanları temizlemek için bugün daha fazla kan dökmek ne derece doğru. Bugün dökülecek kanları da yarın daha fazla kan dökerek mi temizleyeceksiniz.

7-) Kürt sorunu (ekonomik, kültürel vs. vs.) çözülmeden PKK bitse yerine MKK'nın kurulacağını göremiyormusunuz.

what he said.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...