Eternal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Selam herkese.. Çeşitli tartışmaların çıkmasından sonra bölümde sürekli olarak aktif kalıcak ve sadece bu başlıkta işleyişini sürdürücek bir pazar alanı yaratmayı uygun gördük.Oyun içinde sahip oldugunuz eşyalardan Paticik.com daki arkadaşlarım,üye kardeşler yararlansın elogluna gitmesin diyorsanız anlatıcam şekilde satışa sunmak istediginiz itemları bu başlık altına girebilirsiniz.. Bu sistem hem bir içpazar oluşturucak hem de pati arası ufak bir dayanışma olucaktır. Örnek vermek gerekirse sistemde yazınsal olarak su sekilde olusucak. Realm : Burning Legion Faction : Alliance Character name : Metaphor Item : Felstriker Item açıklaması : Fiyat : 900g ( Pazarlık payı yoktur ) Şeklinde girebilirsiniz.Pazarlık içeren ve diger durumlara giren detayları satıcıyla konuşmak istiyorsanız lütfen özel mesaj yöntemini kullanınız ve satışa sunulan item hakkında gereksiz eleştirilerde bulunmayınız. Not : Karakter alım - satımları bu başlık altına dahil degildir. Teşekkür Ettim.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? [Bu mesaj Eternal tarafından 06 Haziran 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Realm: BL Nick: Crystal 1x Righteous Orb 5x devilsaur leather orb icin 20g 5 leather icin 15g istiyorum.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Server: Burning Legion Faction: Horde Item: Mooncloth Whisper: Elonia[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion
theCio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Nick = Leonobe Server = Burning Legion Essence of Air alinicaktir / 7 adet... 12-13 gold civari veririm tanesine... Ayrıca uygun fiyata Stromshroud Legs,Chest veya Shoulder satan varsa belirtirse ilgilene bilirim... [signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] [Bu mesaj Cico tarafından 08 Haziran 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir]
OmeN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Realm : Burning Legion Faction : Horde Character name : OmeN Item : Girdle of Uther - lvl 52 Waist Item açıklaması : istiyene tanaristeki AH ye koyucam bikaç kere koydum ama alıcı çıkmadı, o yüzden artık ugrasmıyorum alıcı çıkmazsa disenchant edip düseni satıcam daha karlı olucak gibi :) Fiyat : 50g[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman [Bu mesaj OmeN tarafından 08 Haziran 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Realm: Burning Legion Char : For Faction: Alliance Her türlü Elemental leather working ihtiyaclarınız karsılanır... Gauntlents of sea den, helm of fire a, stormshroud setten, Epic Shifting cloak a kadar.... Ayrıca +5 defense veren core armor kit hazırlanır... Kısa bi sure sonra Molten Helm vs gibi epic elather armorlarda yapıcam onalr icin bilgi ilerde yazarım.. [signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN [Bu mesaj Sin tarafından 08 Haziran 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 burning legion doomforged straightedge fiyat 90g /w joyzmaa - horde alliance olup da isterseniz pm atin :)
dirty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 server: burning legion faction : horde The Needler - Level 55 Polearm Fiyat : 40g eternal : karakter adı yazarsan iyi olur.. [Bu mesaj Eternal tarafından 10 Haziran 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Realm:Burning Legion Faction:Alliance Char Name:Lorrotar Item:Ardent Custodian Item Açıklaması:Epic-lvl 38-1h mace Cost:50g(son fiyat 48g) bana patidende oyundanda her şekilde mesaj atmanız yeterlidir.(oyunda atacaksanız post ile atın her dakka oyunda deilim)[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... [Bu mesaj Lorrotar tarafından 11 Haziran 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Diyar : Burning Legion Taraf : Alliance Karakter Ismi : Elandra Terzi Urünleri: Mooncloth Robe Mooncloth Shoulders Enchanting Urünleri: Icy Chill : 45g +100 Health on Chest : 8g 1h +4, 2h +7 damage : 12g demonslaying : 5g[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
carignano Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 BL'de Heartseeker yapabilen blacksmith arıyorum. Eğer böyle bi yiğit genç varsa lütfen benimle temasa geçsin oyundaki nick aynı.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ally horde? Ayrıca yakında tüm tribal leatherworking ürünlerimle(corehound boots da dahil) birlikte açıyorum dükkanımı.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL
shippy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Nick:Shippy Server:Eu Realm:Burning Legion Devilsaur Set Gloves Satılır 30g
Kalitzburg Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Nick:Kalitzburg Server:BL Horde Heartseeker Alınır Uygun Fiyata Ayrıca Arcanite Barda Alınır Oda Uygun Fiyata :):):):)
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Nick:Crystal Server: BL Horde satılık:Demonslayer Resmi:tıkla Fiyat: 30g [Bu mesaj aKuMa tarafından 13 Haziran 2005 10:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj aKuMa tarafından 13 Haziran 2005 10:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Forme Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 isteyene Heartseeker ve Hammer of Titan gibi bilimum hammermaster mammerlari yaparim, malzemeler + gold karsiliginda. Horde den isteyen olursa telefonlaşır aynı anda Tanaris de buluşup ayarlarız.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Server: BL Faction: Horde / Alliance Istenen Item: Libram of Constitution Fiyat konusunu konuşalım.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Server: Burning Legion Faction: Horde (Ally'lara da satılabilir tabi) Item: Lifestone[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Reumer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Server : Burning Legion Name : Mervune Ally pristine hide of the beast almak istiyorum.zor ihtimal ama eline geçen ve satmak ısteyen olursa veririm istediginiz fiyatı.[signature][hline]Mervune Muhittin : Aman Tanrım!!! Mervune : "Mervune" demen yeterli!
dwight Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Burning Legion Ally/Horde Aranan itemlar:devout belt ve devout bracers[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla
dirty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 arcane crystal alınır. minerlara duyrulur server : burning legion faction : horde
Kraven Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 pu topic altına çok saçma bi post atıyormuşum gibi geldi ama çok güzel allyler horde a da satilir or horde lar ally lerede satılır diyor ama hiç US te oynuyan yokmu paticikte benim disimda ? hani sunuda belirtseniz belki göz gezdiricem itemlere parasını tanıdıklardan toplayıp alıcam ama bilemiyorum sormuyorumda bende bi cinsim o ayri tabiki :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One) WoW : }{an©e® -> LvL 35+ Human Warior / Burning Legion
kfg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Name: Makhaon Server: Kor'gall Faction: Horde Shredder Operating Manual Page 1 almak istiyorum.
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Burning Legion Horde/Alliance Sınırsız sayıda Elemental Earth ihtiyacım var. Malibu adlı karaktere Alliance iseniz C.O.D la tanesi 20 Silver ( Allakhazam daki Median Price) dan alabilirim.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Qui Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 http://forum.paticik.com//view.php?id=124548 Realm başlıkları olayının kullanılabilirliğini görmek için şimdilik burayı kapatıyoruz. İlelebet kapalı kalabilir yada phoenix misali küllerinden doğabilir :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi
Öne çıkan mesajlar