Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shubuo'nun sonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şahsen her ne kadar sevmesemde pakete üye olduktan sonra iptal ettiremesemde sonu geldiğini duyunca içime bişiler oldu :)
haber,
4 Haziran 2003 tarihinde cep telefonları üstünden içerik hizmeti vermek için kurulan Turkcell'e bağlı 'shubuo' da teknoloji tarihinin tozlu sayfalarındaki yerini aldı. 50'ye yakın şirketin 200'e yakın servisin hedeflendiği mobil platformun birinci yılında yapılan basın toplantısında o döneme dek 70 iş ortağıyla 9 başlıkta 32 paket ve 54 servisin hayata geçirildiği açıklanmıştı.

Aynı dönemde hizmeti kullanan 960 bin kişinin 12 milyon resim ve melodi yüklediği, marka bilinirliği konusunda yüzde 74 gibi bir orana çıkıldığı belirtilmişti. Bu sürecin ardından uzun bir sessizliğe gömülen ve genel müdürü değiştirilen organizasyon geçtiğimiz hafta resmen kapatıldı ve hizmetler Turkcell'e bağlı Katma Değerli Servisler Yönetimi adlı bir birime bağlandı. Şu ana kadar 400'e yakın hizmet yöneten organizasyonun yeni yapısını yine Shubuo'nun son Genel Müdürü Cenk Serdar yönetecek.

Haberle ilgili siteler : www.turkcell.com.tr

Kaynak : iletmen.com - RADİKAL[signature][hline]"eski açık sarı desene"
ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor..
Mesaj tarihi:
ben diyecektim theo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
bende trıbun paketini iptal ettircektim yazık adamlara :)

bu arada kışın shubuo dan kontor hediye ettiler uzun suredir abonemisissniz diye :P[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
Üzüldüm diyemem . Kullanmıyordum kendilerini hiç . Reklamında oynamam için teklif getirmişlerdi de reklamda oyun oynayacaktım telefon gözükmeyecekti ve çok hırslı oyun oynar gibi gözükmem lazımdı . Amaçları sanki mastürbasyon yapıyor gibi gözüküp olayın sonunda oyun oynadığımın farkına varılmasıydı . Çüş ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
kullanmıyordum bırde ustune hergun shubuo kullanmak ıstermısınız mesajlarından sıkılmıstım aklımda tek kalan 'o gul dudaklarını shubuoo shubuoo shu..'[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
Gereksiz fuzuli bişeydi shubuo...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
Bu kadar güzel bir reklam kampanyası ve merak ettirme sürecinin arkasından bu kadar fuzuli bir ürünün geldiğine ilk şahit oluşumdur shubuo..[signature][hline] Deus Ex Machina
  • Yeni Oluştur...