Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shubuo'nun sonu

ultrAslan

Öne çıkan mesajlar

şahsen her ne kadar sevmesemde pakete üye olduktan sonra iptal ettiremesemde sonu geldiğini duyunca içime bişiler oldu :)
haber,
4 Haziran 2003 tarihinde cep telefonları üstünden içerik hizmeti vermek için kurulan Turkcell'e bağlı 'shubuo' da teknoloji tarihinin tozlu sayfalarındaki yerini aldı. 50'ye yakın şirketin 200'e yakın servisin hedeflendiği mobil platformun birinci yılında yapılan basın toplantısında o döneme dek 70 iş ortağıyla 9 başlıkta 32 paket ve 54 servisin hayata geçirildiği açıklanmıştı.

Aynı dönemde hizmeti kullanan 960 bin kişinin 12 milyon resim ve melodi yüklediği, marka bilinirliği konusunda yüzde 74 gibi bir orana çıkıldığı belirtilmişti. Bu sürecin ardından uzun bir sessizliğe gömülen ve genel müdürü değiştirilen organizasyon geçtiğimiz hafta resmen kapatıldı ve hizmetler Turkcell'e bağlı Katma Değerli Servisler Yönetimi adlı bir birime bağlandı. Şu ana kadar 400'e yakın hizmet yöneten organizasyonun yeni yapısını yine Shubuo'nun son Genel Müdürü Cenk Serdar yönetecek.

Haberle ilgili siteler : www.turkcell.com.tr

Kaynak : iletmen.com - RADİKAL[signature][hline]"eski açık sarı desene"
ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Tri-bün paketini seviyodum şahsen :)
Kapanmasına ne üzüldüm ne sevindim ortakarar bişi yani.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

ben diyecektim theo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Üzüldüm diyemem . Kullanmıyordum kendilerini hiç . Reklamında oynamam için teklif getirmişlerdi de reklamda oyun oynayacaktım telefon gözükmeyecekti ve çok hırslı oyun oynar gibi gözükmem lazımdı . Amaçları sanki mastürbasyon yapıyor gibi gözüküp olayın sonunda oyun oynadığımın farkına varılmasıydı . Çüş ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bence gereksiz bir servisti. flört vb. paketleri, habere ihtiyacı olan insanlarımız olabilir birşey diyemem. shubuo paketleri veya sitesinde bulunan pixelart'lara bitiyordum o kadar :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...