ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 şahsen her ne kadar sevmesemde pakete üye olduktan sonra iptal ettiremesemde sonu geldiğini duyunca içime bişiler oldu :) haber, 4 Haziran 2003 tarihinde cep telefonları üstünden içerik hizmeti vermek için kurulan Turkcell'e bağlı 'shubuo' da teknoloji tarihinin tozlu sayfalarındaki yerini aldı. 50'ye yakın şirketin 200'e yakın servisin hedeflendiği mobil platformun birinci yılında yapılan basın toplantısında o döneme dek 70 iş ortağıyla 9 başlıkta 32 paket ve 54 servisin hayata geçirildiği açıklanmıştı. Aynı dönemde hizmeti kullanan 960 bin kişinin 12 milyon resim ve melodi yüklediği, marka bilinirliği konusunda yüzde 74 gibi bir orana çıkıldığı belirtilmişti. Bu sürecin ardından uzun bir sessizliğe gömülen ve genel müdürü değiştirilen organizasyon geçtiğimiz hafta resmen kapatıldı ve hizmetler Turkcell'e bağlı Katma Değerli Servisler Yönetimi adlı bir birime bağlandı. Şu ana kadar 400'e yakın hizmet yöneten organizasyonun yeni yapısını yine Shubuo'nun son Genel Müdürü Cenk Serdar yönetecek. Haberle ilgili siteler : www.turkcell.com.tr Kaynak : iletmen.com - RADİKAL[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Arkada çok fazla olay var.. Buzdağı olayı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 allala neden ola ki zarar mı etmişler? *ismini sevmiyordum ama isminin kalkması hoşuma gitti yane[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 gereksiz biseydi :P[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sacma birseydi asil[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Tri-bün paketini seviyodum şahsen :) Kapanmasına ne üzüldüm ne sevindim ortakarar bişi yani.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bi sürü msg atıolardı istemiorum kardesim zorlamı :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 mesajları sonsuza kadar gelmeye devam edicek ehehe unutmayın diye.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 gereksizdi zaten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben diyecektim theo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bende trıbun paketini iptal ettircektim yazık adamlara :) bu arada kışın shubuo dan kontor hediye ettiler uzun suredir abonemisissniz diye :P[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Üzüldüm diyemem . Kullanmıyordum kendilerini hiç . Reklamında oynamam için teklif getirmişlerdi de reklamda oyun oynayacaktım telefon gözükmeyecekti ve çok hırslı oyun oynar gibi gözükmem lazımdı . Amaçları sanki mastürbasyon yapıyor gibi gözüküp olayın sonunda oyun oynadığımın farkına varılmasıydı . Çüş ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kullanmıyordum bırde ustune hergun shubuo kullanmak ıstermısınız mesajlarından sıkılmıstım aklımda tek kalan 'o gul dudaklarını shubuoo shubuoo shu..'[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bence gereksiz bir servisti. flört vb. paketleri, habere ihtiyacı olan insanlarımız olabilir birşey diyemem. shubuo paketleri veya sitesinde bulunan pixelart'lara bitiyordum o kadar :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 orc_lord hemen belli etti geldiğini. POST KASIYOR YAHU[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Gereksiz fuzuli bişeydi shubuo...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 güzel para kazanıldı şubuodan tabi biz diil =) bizden kazandılar[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 oh be bıktım telefonuma gelen shubuo bilmemne paketi bikbikbik[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bu kadar güzel bir reklam kampanyası ve merak ettirme sürecinin arkasından bu kadar fuzuli bir ürünün geldiğine ilk şahit oluşumdur shubuo..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 reklamları güzeldi be..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar