Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seks teklifleri alıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzin abladan muhteşem soruya,muhteşem bir cevap.

Seks teklifleri alıyorum

Sevgili Güzin Ablacığım, ben 16 yaşında liseye giden genç ve güzel bir kızım. Yazılarınızı, okuyucularınıza karşı sonsuz ilgi ve sabrınızı gerçekten takdir ediyorum. Sanırım bu problemim aynı zamanda interneti kullanan bir çok mağdur kızın da sorunu. Üzülerek belirtiyorum ki; ben de bu mağdur kızlardan biriyim. Ablacığım, internette, gerçek hayatta da tanıdığım ve bildiğim bazı arkadaşlarımla yazışıyorum. Ancak ben onlarla konuşurken, tanımadığım terbiyesiz bir takım insanlar, utanmadan beni ahlaksız, seviyesi düşük sohbetlere ve sanal sekse davet ediyorlar. Ben de bu durumdan çok utanıyor aynı zamanda da korkuyorum. Onlarla yazışmamak için elimden geleni yapıyorum. Çünkü, gerçek hayatta da bu insanlarla karşılaştığımda, bana bir kötülük yapmalarından korkuyorum. Duyduğum ve okuduğum kadarıyla birçok genç kız, internette bu tür insanlarla diyalog kuruyor ve onlarla buluştuklarında, kötü emellerine alet oluyorlar. Sonunda ise hiç istemedikleri durumlara düşüp, yaptıklarından pişmanlık duyuyorlar. Şimdi soruyorum size Güzin Abla, bu ne biçim bir modernlik, çağdaşlık anlayışıdır!

Eğer bu medeniyetse ve buna bağlı olarak modernleşmekse, kusura bakmayın ama ben modern bir insan olmak istemiyorum. Bu konuda duyduklarım tüyler ürpertici. İnternette sanal seks yapılabiliyormuş! İnan ki Güzin Abla, bunları ilk duyduğum zaman tüylerim diken diken oldu. Ne yapacağımı şaşırdım. Gerçekten böyle bir şey olabilir mi? Ama aklım almıyor. Ablacığım teknoloji bu kadar mı hayatımızın içine girdi? Sizin bu konu hakkında neler düşündüğünüzü çok merak ediyor ve cevabınızı bekliyorum.

RUMUZ: E.A.

Sevgili kızım, duyduklarının bir kısmı elbette ki uydurma şeyler, bunlara inanma. Sanal seks dedikleri, internet aracılığıyla ulaşılan seks kanalları olsa gerek. Bu kanallara girmez, ilgilenmezsin. Sana ne şekilde ulaştıklarını da anlayamadığın o saygısız kişilerle de asla görüşmezsin. Görüşmezsen, adını adresini ve telefonunu vermezsen, seni nasıl bulurlar? Bütün mesele sende bitiyor. Seni tehdit ediyorlarsa, hiç umursama, arkadaşlarınla yazışırken de dikkatli ol. Adını, adresini sana özel şeyleri yazma. Bütün mesele seninle ilgili bilgi edinememelerinde. Ayrıca senin bilgisayarına ulaşmışlarsa, bunu bilgisayarını aldığın yere bildir. Sanırım bunu engellemek mümkün. Teknik servisleri sana yardım edebilir.

http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=167295[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
sorulabilecek en iyi merciye sormuş kız.. hey allahım biri şu kıza arkadaşlarıyla msn den konuşmasını söylese bari.. mircde takılıyor olsa gerek muhtemelen bunu yapanların arasında kendi o çok sevdiği arkadaşları da vardır..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mesaj tarihi:
ahaha komedi ya çok komik adama götürücen
-bilader msn de şu elemanı blocklar mısın?
-tabi teknik servis 20 milyon
bir kaç saat sonra sapık ark. yeni mail almıştır
-auhauzhuh naber la
ve tekrar en başa döneriz..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
Kasaya Fu-Fme taksınlar sanal seks yapsın kız!

Her sorununu meydana taşıyan insanlar olması çok garip. Ne biliyim ben sorunlarımı kendi içimde yada sorun olan çevrede çözmekten yanayım...Akıl fikir bu dingillerle olsun...[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
Bana bu ablamızın embesilliği gibi geldi, anladığım kadarı ile eğitici ve öğtretici olmaya çalışıyor. Gayri ihtiyari olarak komik ve bir o kadarda gubik bir durum.[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
bi tane daha vardı böyle , 14 yaşında kız okulda bi şeyler yapıyo filan.
bence de iyi kafalıyolar şu Güzin Abla'yı.
ya da cidden var böyle şeyler. :/[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Mesaj tarihi:
Bi norton antivirusle scanlet bilgisyarını demediği kalmış zaten[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Evet ya güzin ablayı kafalıyorlar, yada bu abla bizi saflıkla kafalıyor. İki düzlem arasında git geller mevcut ve bahtiyar..

*!İğrencim..*[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
Lam başlığı okuyunca Apache'nin kısmetleri çoğaldı sandım.
Ehuh..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Mesaj tarihi:
ehe ben de hani seks tekliflerinizi burdan alıyım der gibi bişi sandım yani seks teklifleri alınır felan. neden girdim madem, çaktırma =P[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 15 Ağustos 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 15 Ağustos 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
neden girdim madem, çaktırma =P
Bismllah.. :-o[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Mesaj tarihi:
- züper bi gece için kutuma tıkla #kutukutupense
- of azdım valla.
- züper bi gece için kutuma tıkla #kutukutupense
- oyhş.
- züper bi g..

kızın sanal seksten kastı böyle bişey heralde :p[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
Guzin Abla işte ne beklersin isimden kaybediyor[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
  • Yeni Oluştur...