elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Seni düzeltiyorum. Fakat ukalaca cevap veriyorsun. Sonunda yaptığın açıklamayı önceden yapsaydın bunlar olmayacaktı. Üzerinde sorun yaratacağım bir insan değilsin.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Şu tür başlıklar altında ismi geçen örgüt/kişiye küfretmek serbest olsa ne güzel olurdu . Ben şimdi küfreylesem beni banlarmısın jnms ?[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 :D[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Küfretmesem bile alayının kıvranarak ölmesini en içten bi şekilde arzuluyorum . Kafalarına vurmalı ekmekle kafalarına kafalarına . Yarın bütünleme var yatmalı mı ?[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
helena Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hürriyetin güzide haberlerinden bir tane daha...[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 türkiye'de terör olaylarını o kadar aştırırlarsa sonunda ordu yine yönetime geçip bombalar? türkiye'yi bir terör örgütü de yıkamaz ya? yazık ya doğu illerimize. bir çin seddi çeksek ya doğu tarafına :D. haydi kafalar el kaideye![signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Kafa yetseydi çoktan sokmuştuk . İnsan uzvundan öte bir şey gerekli dediğim gibi .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 eğer haber gerçekse, planları kuranlara "ehehe 13 yaşında mısınız lan?" demek isterdim.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: jazzyjam, 16 Ağustos 2005 00:23 tarihinde demiş ki: başka bir başlık altında yazdığım sözleri tekrar dile getiriyorum. gerçeklerin ortaya çıkmasını beklemeyin. başta el kaide olmak üzere bütün terör mevzularına abd sahip. bu plan da tamamen bir uydurma. "teröre karşı savaş" adlı uydurma tezi desteklemesini sağlayan başarılı uydurmalardan biri. abdnin yapacağı belli. abd kendi yazıp kendi oynuyor biz de izlioruz. hepsi bu.. Kimse Amerika'yı böyle süper güç her şeye gücü yeten şey sanmasın o adamlarda kendi yazıp oynayacak yetenek yok....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 evet yok. lol.. vay be.. değişik insanlarız. bakan körüz..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 2020'de zafer demişler de nasıl olacak bu zafer :) Bombala kaç ile olmaz bu işler. İslam ordusu demişler ama o ordu nasıl savaşacak son teknoloji tanklarla...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yok o değil de, dünyadı 1.5 milyar müslümanı nasıl topladılar onu merak ediyorum. herkes arap yarım adasına ya da orta doğuya mı yerleşecek yani?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 araplarla beraber orduda savaşmak mı? allah korusun! herkes bilio daha önce neler yaptıklarını :hrr:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 eheh hıtlerın de ne planalrı vardı ama tek başardıgı kendı halknı mahfetmek oldu 1.5 mılyon musluman yaga kalksa 3 mılyar cınlının aynı anda zıplayıp deprem yapıp san andreas fay ahttını tetıklıyıp abd yı yerlebır etmesı planına benzıyor[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hehe güldüm walla. kağıt üstünde olmuyo bu işler herkes gördü kağıt üstünde olmıycanı hitlerde ördü bush ta el kaide de görür çok güldüm çoookkk[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hiç sanslari yok... ancak türkiyeyide yanlarina cekerlerse bi sanslari olur ama oda imkansiz gibi gerce ama asla asla deme ..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 2012 de marduk geliyo bunlar daha plan yapmış yahu...[signature][hline]These open doors...
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Ferrero, 16 Ağustos 2005 16:15 tarihinde demiş ki: 2012 de marduk geliyo bunlar daha plan yapmış yahu... marduk dunyaya carpicak yada cok yakın gectigindne dogal felaketler articak ama insanalrdan gizliyorlar .. bu yüzden ortadoguya yerlesmek istiyo butun avrupalilar ameriaklilar bakın ingilizler deli gib türkiyeden ev aliyo uyaniklar..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look [Bu mesaj Ancalagan tarafından 16 Ağustos 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 euheeu güsel fikir :D bu arada hade biz bi strateji yapalım nereyi feth ediyoz? :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Öne çıkan mesajlar