helena Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sinemada sanatsallıktan vazgeçmiyorsanız gitmeyin tabi ki, bol aksiyonlu vin diesel filmlerini seviyosanız da gitmeyin. ben herşeyi denerim, herşeye gülerim, sinema izleyici kitlesinde hiç bi grubun içinde yer almam diyenlerdenseniz deneyebilirsiniz. çocuk filmi denebilir ama bu komik bulanlar da olacaktır. harry potter'la karşılaştırma yapılacak olursa, çocuk oyuncuları daniel radcliffe ve diğerlerinden çok daha iyiydi, ufak sunny dahil. ama bu yılın oscar adayı filmlerin peşpeşe geldiği şu günlerde paranızın değeceği çok daha iyi seçenekler olduğu da gerçek tabi.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 irenç bir film diye duydum arkalr gitömiş veletler gitmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kardeşimle gittim ve harry potter kadar iğrenç değildi. ama söylediğim gibi, çok daha iyi seçenekler var vaktini ve paranı değerlendirmek için[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 gayet eglenceliydi. ne bekleyerek gidiyosunuz anlamadim ki? harry potter'in en buyuk rakibi cocuk edebiyatinda bu seri, nasil birseyler gelecegini tahmin edemediniz mi? ben neler gelecegini asagi yukari tahmin ederek gittim, gayet zevk alarak ciktim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 iyidir[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Eğlenceli bir film fakat dublajsız saatide olsaydi keşke , birde o bebek süper ya baştan sona ona güldüm zaten çok şeker (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Filme gitsem mi acaba,konuyu ben upladım ama çok kararsız kaldım,jim carrey hastasıyımdır da harry potterlarla karşılaştırmalar falan...Kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 gidecekseniz beyoğluı majestic'te gidin, altyazılı orada. zira aksan kullanımı filan acaip güzel. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 31 Ocak 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 altyazili gittim bende. cidden orijinal dilinde gidilmesinin faydasini gordum bu filmde. ayrica sunny dehset bisiy. onun oldugu sahnelerde direk ona yogunlastim ben, sevimli kemirgen.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yuh nasıl izledin sen, jude law idi o daktilo başındaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 eh film fena deildi...ufaklık beni çok güldürdü...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 jim carej and jim carey annd jim carreyy.. fragman güzel olmuş :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 filmde süperdi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: CEDAY, 30 Ocak 2005 09:16 tarihinde demiş ki: ben de bu adamı sevemedim bi türlü. genelde hep "aptal" komedisi türünde filmlerde oynadıgındandır sanırım.. Ne? O_o[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: BOccOB, 01 Şubat 2005 01:25 tarihinde demiş ki: Bende gittim... beğendim sayılır, kaliteli güzel bir filmdi... Filmi izledikten sonra niçin christopher lloyd yerine jim carrey nin daha iyi olacağını anladım... ayrıca bişey dikkatimi çekti, o daktilo başındaki yazar amcamızı da mı jim carrey oynuyordu yoksa bana mı öyle geldi? violet i oynayan kız büyüdüğünde çok taş olacak, hazır yaşı ben benden küçük yazılsam mı şimdiden :P Jim carrey TRL deki roportajında kız için bir çok erkek peşinden koşacak demişti haklıda[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 film güzeldi bence gidip izleyin... jim carrey gene bildiğiniz jim carrey surat mimikleri vs vs... filmde de bir fantastik hava var tabi ki... bu arada daktilo başındaki jude law...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 gayet kötüydü sakın izlemeyin yapım kaliteli süfer çekmişler faln tmm da gitmeyin yazık vaktinize[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 iyi de adamın sesi çok yerde geçiyor,jude law'ın sesi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 boccob, castine bak abi filmin, jude law o işte ehoe. ona göre dustin hoffman niye oynamış? o da büyük oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 91 oktan o film.. sayki sevki ve yalan iste es kaza tutturursak gise yaparsa bizimde seri filmimiz olsun diye film yapmislar konu yalan oynayanlar yalan..bi jim war o da gayet yalan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darktower Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 harika bi filmdi,seslndirmesine gittiğim halde beğendim ama altyazılıda izliycem kesinlikle :) çocuklar süperdiler,little elf ayrı bi süferlikti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ulan bi ben mi begenmedim filmi ya =/[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yok canım ben ve bi kac arkadasim.. da senleyiz film bittiginde ee bu ne sindik bunami para verdim bunami harcadim 1.bucuk saati dedimdi tabi benim gazımla filme giren dier arkadaslarda pek öle memnun gözükmüoalrdi :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Benim çok hoşuma gitmedi ama yinede gidin görün bence küçük kiz süperdi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hiç beğenmedim. İlla biz farklı film yaptık aha sen böle beklerken aha böle oldu sana kapak olsun gibi bişey yapmaya çalışmışlarda hiç güzel olmamış bence.[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar