Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jim Carrey - Lemony Snicket's A Series Of Unfortunate Events

Bone

Öne çıkan mesajlar

sinemada sanatsallıktan vazgeçmiyorsanız gitmeyin tabi ki, bol aksiyonlu vin diesel filmlerini seviyosanız da gitmeyin. ben herşeyi denerim, herşeye gülerim, sinema izleyici kitlesinde hiç bi grubun içinde yer almam diyenlerdenseniz deneyebilirsiniz. çocuk filmi denebilir ama bu komik bulanlar da olacaktır. harry potter'la karşılaştırma yapılacak olursa, çocuk oyuncuları daniel radcliffe ve diğerlerinden çok daha iyiydi, ufak sunny dahil. ama bu yılın oscar adayı filmlerin peşpeşe geldiği şu günlerde paranızın değeceği çok daha iyi seçenekler olduğu da gerçek tabi.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Sosyal ağlarda paylaş

gayet eglenceliydi. ne bekleyerek gidiyosunuz anlamadim ki?

harry potter'in en buyuk rakibi cocuk edebiyatinda bu seri, nasil birseyler gelecegini tahmin edemediniz mi? ben neler gelecegini asagi yukari tahmin ederek gittim, gayet zevk alarak ciktim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

altyazili gittim bende. cidden orijinal dilinde gidilmesinin faydasini gordum bu filmde. ayrica sunny dehset bisiy. onun oldugu sahnelerde direk ona yogunlastim ben, sevimli kemirgen.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 01 Şubat 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
Bende gittim...

beğendim sayılır, kaliteli güzel bir filmdi...

Filmi izledikten sonra niçin christopher lloyd yerine jim carrey nin daha iyi olacağını anladım...

ayrıca bişey dikkatimi çekti, o daktilo başındaki yazar amcamızı da mı jim carrey oynuyordu yoksa bana mı öyle geldi?

violet i oynayan kız büyüdüğünde çok taş olacak, hazır yaşı ben benden küçük yazılsam mı şimdiden :P

Jim carrey TRL deki roportajında kız için bir çok erkek peşinden koşacak demişti haklıda[signature][hline]Lol
Sosyal ağlarda paylaş

yok canım ben ve bi kac arkadasim.. da senleyiz

film bittiginde ee bu ne sindik bunami para verdim bunami harcadim 1.bucuk saati dedimdi tabi benim gazımla filme giren dier arkadaslarda pek öle memnun gözükmüoalrdi :P[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
"Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...