Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ-SORULARIM VAR--sinema-tv İSTİOM...PUANIM MARMARAYIDA TUTUYO...

amon

Öne çıkan mesajlar

NE YAPMALI HANGİSİ...ANADOLUNUN İYİLİKLERİ...MARMARA AVANTAJLARI...İLETİŞİM,İN EN İYİ ANADOLUDA OLDUĞU DOĞRUMU? ESKİŞEHİRDE YAŞAM...ŞEHİR MERKEZİ NEREDE... imdaaAAAAAAAaaaaat...[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

CEP VEREN YOKMU? BAKIN BİR PATİCİK AİLESİ ÜYESİ DAHA ORAYA GİDECEK VE ŞİMDİ BENİM TARAFSIZ GÖRÜŞLERE İHTİYACIM VAR...[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

verdiğiniz fikirlerden dolayı çok teşekkür ederim...ama daha fazlasınıda isterim...[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
Sosyal ağlarda paylaş

walla araştırdıım kadarıyla;

Eskişehir; küçük bir yer tam bir öğrenci şehri.. sorun olarak kışları çok soğuk bide memur kenti olduundan akşam 12-2 den sonra bar mar kalmıomuş açık... Ama bi yandanda çok deli partilerin olduunu flm duydum. Fİyatlarda baya uygunmuş
Anadolu üni.: özellikle büyük kampüsü çok güzel ve geniş ayrıca tr'nin en zengin üni.siymiş snrm

Eğer bulunduun şehri terk etmek bi sorun diilse bence çok küsel bi tercih :D
(Bunlar duyduklarım bende anadolu üni. istediimden araştırdım baya)
Sosyal ağlarda paylaş

İletişim mi istiyorsun, Güzel Sanatlar mı? (İletişim, Radyo Televizyon ve Sinema diye geçer), Güzel Sanatlar bir Mimar Sinan'da bir de Marmara'da var. Bilgi Burslu'da düşünebilirsin puan yetiyorsa. İmkânları geniş.

Marmara İletişim hakkında çok az bilgim var. Vardır burada okumuş/okuyan bir pati o daha ayrıntılı açıklar

Marmara Güzel Sanatlara geleceksen 10 milyar ayır derim şimdiden (sağlam bir kurgu bilgisayarı ve 3 CCD li tam kontrollü kamera -misal Panasonic MX 500, Sony VX 1000/2000/2100 vb- ışık alırsan daha da iyi olur). Teknik donanım çok az, okuldan kamera ödünç almayı aklından bile geçirme iki tane var zaten biri yeni. Sadece sinema görüyorsun, kanallarda çalışmak için değil pek. Sadece derslerle sınırlı kalmayıp kendin de araştırma yaparsan hoşuna gidebilir. Gelirsen haberdar et, yardımcı olmaya çalışırım. Ama teknik imkan çooook az, sermayen varsa zevkli olur ama (benim yok anca birikiyor 3. sınıfım)

Anadolu Üniversitesi'nin stüdyoları çok iyi. Eskişehir'i de ortam yok diye geçme, gerçekten iyi eğitim verdiği biliniyor. İletişim düşünüyorsan bence git. Marmara'dan çok daha iyi olacaktır.

İstanbul İletişim de tutar büyük ihtimal puanın bu düzeydeyse ama hiçbir fikrim yok o bölüm hakkında.

Kolay gelsin, tebrik ederim şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

kesınlıkle anadolu...
benım hayalım anadolu unıversıtesı ıletısım fakultesı...
(ısallah bende kazanırım)
hem eskısehır baya bı ıyı ogrencı ıcın hemde anadolu nun ustune ıletısım yok!!

merak ettıgın bısı varsa sor az cok bılıyorum[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yosun, 22 Temmuz 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
walla araştırdıım kadarıyla;

Eskişehir; küçük bir yer tam bir öğrenci şehri.. sorun olarak kışları çok soğuk bide memur kenti olduundan akşam 12-2 den sonra bar mar kalmıomuş açık... Ama bi yandanda çok deli partilerin olduunu flm duydum. Fİyatlarda baya uygunmuş
Anadolu üni.: özellikle büyük kampüsü çok güzel ve geniş ayrıca tr'nin en zengin üni.siymiş snrm

Eğer bulunduun şehri terk etmek bi sorun diilse bence çok küsel bi tercih :D
(Bunlar duyduklarım bende anadolu üni. istediimden araştırdım baya)

Yukarıda anlatılanların duyum oldugu ve duyumların ne kadar yetersız oldugunu soyle acıklayayım

Sn Amon..

Gıdıcegınız Eskısehır Anadolu Unıversıtesı degme buyuk ımkanların ve hıc gorulmemıs derecede buyuk studyolara sahıp bır okuldur.Egıtım bılıncı yuksek ve dıger yabancı okullarla etkılesım halındedırler..

Ikınc yanıt ıse cevre ve sosyatalıte ortamlarından bahsedelım..

Rokcı kesımın yerlerı bellıdır..Tıkky kesımın yerlerı bellıdır..Ama ellı yas uzerı kısıye pek rastlamazsınız heryer oldugu gıbı genc nufus kaynar..Bardan mardan daha cok hep house partyler ve o tur etkınlıkler olur..Doors sabaha kadarda acık olabılır..O yuzden sıze sunu soyleyebılırım ıyı bır ortam ve arkadas ve okul ıcın bıcılmıs kaftandır Eskısehır..[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Hmmm 4 senedir öğrencisiyim anadolunun. iletişim fak. de 123423r234 tane arkadaşım var ve hepsi(hemen hemen) memnundur okuldan.

Tavsiyye edilir. İş bulmakta fazla zorlanmassın zaten. Güzeldir yani

Şehir merkezi 23 dk uzaklıktadır kampüse. İletişim ana kampüs olan yunus emre kampüsündedir. Yeri rektörlüğün ve japon bahçesinin yanıdır. diğer tarafta yabancı diller yüksek okulu vardır. orada hazırlık okuyacaksın. sonra yandaki iletişime geçeceksin. Okulun kendi kanalı vardır. Kendi radyosu vardır. Kendi gazetesi vardır ve doğal olarak bunlardan geneli iletişim öğrencileri tarafından yürütülmektedir.

Anadolu güzeldir. Kızları güzeldir. Severim okulumu. Ama yeter artık benim gitmem lazım eskişehirden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...