progamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ya bu net sitelerinde falan hep altın satıolar. Hatta google postlarından birindede vardı. 100 altın 10.99 die. Alan varmı. Stan var mı. Böle yerlerden almak güvenli mi...[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ebay'de binlerce positif feedback almış yerler son derece güvenli diye biliyorum. Paypal varsa çok kolay özellikle.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 44 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 blizzard yasaklamadı mı netten altın satmayı?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya ige diye bir site var çok kaliteliye benziyor ama ebayın positif feedback mıdır nedir onu verdiğini nasıl annıcaz yani güvenli olduğunu ayrıca ödemenin belli bir kısmına gelemden görünmüyor paypal gibi şeyler, kartı yazarken çıkıyor ama. bu arada o fiyatlar en çok kullanıcılı US serverının fiyatları, avrupada daha pahalı hem de frostwhsiper gibi low poplularda nerdeyse 2-3 katına çıkıyor fiyatlar. lan nerden giridm eu ya nerden gittim frostwhispera. ne güzel oturmuş servera gitcektim salaklık ettim, hatta us olsaydı bin kat daha iyiydi ama sabredemedik direk aldık elden wowu tabi eu çıkıyor mağazalara gelenler :) sonra bl felan laglıdır, cumartesileri dolar dedik girilmez dedik low gittik iyi bok ettip :P [Bu mesaj muzcu tarafından 15 Ağustos 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ebay.co.uk 'e bakın. Bütün EU server'ları için fiyatlar aynı. Amerikaya göre pahalı olabilir onu bilemem. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 44 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 oyunda zibil ziyan bug var . exploit etmekte serbest para vermeye gerek yok eheh . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 o ige cikartti her seyi iste... avukat buldu, sorusturdu sorun bliz yasaklayinca, ahanda dedi ben sizin malinizi satmiyorum. benim sattigim harcadigim emek ve saatler... bunlar da sizin maliniz degildir dedi... sonra bu boyle biline diye hukum verdi; bliz de agzi acik oyle bakakaldi... haala kapattiramadilar.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 benim yakın bir arkadaşım 200 altın aldı,misler gibi geldi valla altını.ama tabii güvence veremem,deneyimlere göre güvenli diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 allah belasını versin wowun. dallamalr hak yedirmemeye uğraşıcaksa önce elinin ilk yetiştiği yerler bglere shamanlara/paladinlere vb. bug exploit gibi sorunlarla uraşsın. dallamalar. bitti herşey avukat tutup oraya gitmişler. lan avukat tutsa fan siteleri birleşse bu bugları exploitleri haksızlıkları dava etseler daha haklılardır. zuahah fanlar darbe yapıyormuş blizze ele geçiriyormuş :) valla belki daha adil ortam olur ehhe[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: muzcu, 15 Ağustos 2005 19:45 tarihinde demiş ki: allah belasını versin wowun. dallamalr hak yedirmemeye uğraşıcaksa önce elinin ilk yetiştiği yerler bglere shamanlara/paladinlere vb. bug exploit gibi sorunlarla uraşsın. dallamalar. bitti herşey avukat tutup oraya gitmişler. lan avukat tutsa fan siteleri birleşse bu bugları exploitleri haksızlıkları dava etseler daha haklılardır. zuahah fanlar darbe yapıyormuş blizze ele geçiriyormuş :) valla belki daha adil ortam olur ehhe bence hic de komik degil. adamlarin verdigi emege laf soyleme luksune sahip degilsin. oynamazsin ve bunu neden gosterirsin, ama kimsenin yaptigi oyun hakkinda... ya her seyi birak adamlara dallama diyemezsin... simdi bliz ne yapmis ne yapmamis kavgasina donusmesin burasi ama adamlarin su gune kadar cikardiklari oyunlari bence sana en guzel cevaptir...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 15 Ağustos 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 haydaaa ya bütün millet konuşuyor da ben konuşunca mı bana patladın :) yani dallama dedim diye mi. bizde blizzin oyunlarıyla büyüdük resmen hepsini oynadık. biraz kafam bozukdu blize wowdan dolayı o yüzdensanırım aşırı tepki verdim ama zaten bütün millet dolaylı yoldan blize demediğini bıramıyor. ben açıkca sölyince nedne sorun oldu. LÜTFEN :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Şu exploitlerden bi kaç örnek versenizde bilgilensek bizde :p[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben laf soyleyen herkese cevap veriyorum zaten, sana ozel bi sey degil. ayrica eskisi kadar laf soyleyen kalmadi... soylediginiz kadar sorun varsa ve bundan sikayetciyseniz, oynamazsiniz... basit di mi?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya bu ebayda yok 2000 gold satılır vs vs vardı ve server adı vermiyolar adam her serverda satarım diyor direk anında ben bu işi anlamıyorum arkadaşlar nasıl yapabiliyorki her serverda hangisi olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Birden fazla kişi beraber çalışıyorlar. Herkes 2 servera falan bakıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Exploit=illegal(yasadışı) Paticik "illegal" işleri sevmez. O yüzden exploit/bug yazmayın buraya, riske girmeyin. Yazacaksanız özel mesajda yazın bildiğiniz explotleri, ama blizzard sizi yakalarsa oyuna başlamamış gibi hissetmeye de hazırlanın, heh.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. [Bu mesaj Hergonan tarafından 15 Ağustos 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Abi zilyon tane server varken sonuçta 2000 ( 2 bin 200 deil ) 2 bin gold nasıl kasılır. Adam direk veriyo bide 1 ay vakit istemiyor. Bunu anlıyamıyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hangi server söle benimkilerden birindeyse nakit elden ver bende oyunda veririm istersen heheheh[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben sahsen Mygamestock'tan aldım ve cok mutuluyum adamlar gercekten ciddi japon firmasi sanirsam, goldunu siparis ettikten sonra hemen siteden canli bir yardım aliyorsun chat ekranina gecip senden no nu istiyorlar ve onay aliyorlar ariyarak iste karakter isimi adress hangi server gibi bilgileri onaylatıyorlar... onay verildikten sonra chat ekranından oyuna girin diyorlar giriyorsun bi 10 dakika sonra p.m. geliyor iste siz "unkown entity" misiniz ? evet diyorsun sonra goldunu maille yolluyorlar sana aldigina dair tekrar onay aliyorlar ve bitiyor isiniz:) ben sahsen aldigimda gece saat 4 tu adam stockta 99 g war gerisini 1 saatte toparlariz dedi tamam dedim sabah gecikme yuzunden ozur dileyerek fazladan 10 g verdiler :)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bak simdi... [spo1=exploit]ilk once bi cinli buluyosun. bu $10'in $1'ini adama veriyosun. adam gece gunduz demon kesiyo, saatte 10g falan cikar heralde... amac 2000g. o zaman bu adam 200 saat boyunca kasiyo. sonra burdan elde ettigin $10'la, 5 adam daha tutuyosun, boylece karin $3. sonra bu 6 adam 200'er saatten 6 server'da 2000g yapiyor. $60 kazanmis oluyosun. sonrada adam sayisini 10'a, 15'e cikarip her server'da bi 2000g kazanmis oluyosun. baktin bi server'da satilmiyo, o server'daki adami alip, warsong gibi is yapabilecek bi server'a koyuyosun.[/spo] warsong'un %1'i ingilizce bilmiyo. ruslari falan gectim, yani sabit %1 oraninda cekik kitlesi var...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 abi zaten adamlarin lvl kasma sistemi de var 1 den 60 a 12 de kasiyoralr 400 dolar miydi neydi hatirlamadim simdi[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 riglous boşver bizde blizzciyiz her oyunu oynuyoruz, yani beyenmiyor gidersin denilcek çol çocuk deiliz :). şimdi blizz yeni oyun çıkarsa koşar alırız. frostwhisper serverında bugdan bg kaybedince nevrim döndü, blizze sövdük biraz neyse. diablo 2 de bu işlerin resmen mayfası vardı eheh rpgstash sitesi 72 saatte lvl80 adam veriyordu, hemde ucuz ya öle wowdkai gibi de pahalı deildi. yani bu adamlar bunu "iş" yani gerçekten iş olarak yapıyor. adam diyorum ama bunnar böle takım felan, diabloda mesela bir grup adam şirket gibi yardımlaşarak lvl95-99'a çıkarmışlar adamlarını. sonra sipariş alıyorlar aralarından biri giriyor yeni char açıp, lvl99 ortağı (1 tane bile yeter) adama rush attırıyor, 1 günde lvl80 char yapıyorlar, ki 72 saatte yoğunluk için konuluyor yoksa 24 saatten kısa sürede çıkar adam. işte burdan yola çıkarak, ben siteleri gezdim hep ucuzsa affetmicektim itemleri ordan alcaktım çünkü dersten oynamaya vakit kalmıyor ama oyun yeni olduğu için fiyatlar yüksek ama oyun eskidikce ucuzlar fiyatlar, artık daha fazla altın kasan "şirket" olur. yani goldu da nasıl kasıyorların anlaşılmıcak bir yeri yok, adamlar ya grupca dungeon veya bişiler yapıyorlar, ciddi bir işte çalışır gibi, altın kasıyorlar resmen vardiyalılar şu kadar şu saatler arası işim var felan, memur gibi hehe. yada tek tek hepsi grind yeri bulmuşlar. mesela mage "çalışanlardan" biri 15 dakkada smnin lib+g.yard+cath bölümlerini bitirir. 1 saatte 4 defa, 12 saat çalışma süresi varsa 1 saatini mola de, 44 defa sm yapar. ben 1 defadan 5 altın çıkarıyordum. günde 220 altın valla bu bile az :) işte böle bişiler yapıyorlar. İşin püf noktası adamlar oyun oynamıyor bizim gibi. amaçları iş, ve şirket gibi çalışıyorlar :). valla bu japonlar koreliler falan çok uyanık adamlar ya sinekten yağ çıkarıyorlar.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar