Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ohh güzel birşey haberim olması iyi oldu :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 walla isp de calisiyorum deliler gibi izliyorum goruntu mukemmel tv gibi adsl de cokmu kasiyor??? eve gidip denemek lazim hemencicik[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sADECE 1 hafta ucretsiz diyor.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: vimpir, 15 Ağustos 2005 10:50 tarihinde demiş ki: walla isp de calisiyorum deliler gibi izliyorum goruntu mukemmel tv gibi adsl de cokmu kasiyor??? eve gidip denemek lazim hemencicik evt goruntu bu saatlerde kesintisiz bende de ama mac varken dun cok kasildi cok kisi izledigi icin herhalde cunku macin son 10 dakkasi tekrar kesintisiz oldu dun gece sanirim insanlar yavas yavas kapamislardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bedava oluşunun sebebi aynı hizmeti geçen sezon başka bir sitenin vermesi.. hala da hizmeti sürdürüyor. orda da test amaçlı bakabiliorsunuz sanırım http://turkishsoccer.tv/[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 himm peki ozaman her hafta uyemi olmak lazim :D (turkum ben :-p)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 NOT: Digitürk yönetiminin almış olduğu karar doğrultusunda 2005-2006 sezonu LİG TV yayınlarının internet hakları şirketimize verilmemiştir. -Turkishsoccer.tv. [signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ne güzel :) Ama arabellek işi bok iş :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Turkiye'de olanlar icin cok gerekli bisi degil. Ama bizim gibi dunyanin bi ucunda(Avustralya) olanlar icin super birsey. Burda gece saat 3-4 gibi oynaniyo maclar(Turkiye'den 7 saat gerideyiz) bizde izliyoruz. Zaten bandwidth bos oluyo o saatlerde, baglantida biraz guclu, takilmadan TV ile ayni sekilde tam ekran izliyoruz maclarimizi. Haftaya paraliya gececekler uye olacaz izlicaz pasa pasa :) Gurbette olunca anliyorsunuz boyle seylerin degerini ordan anlamak zor arkadaslar.. :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 4x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 valla fb-gs derbisi zamanı üye olup bedava izlemek var hani..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Mandoo, 15 Ağustos 2005 19:37 tarihinde demiş ki: valla fb-gs derbisi zamanı üye olup bedava izlemek var hani.. olabiliosa projektör kiralayıp milleti bi yere toplarsın.. toplamı da bölüşürsünüz.. nası?[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar