Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Bir Oluşum


sirplayA

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar artik toparlanmanin zamani geldi yeniden P.A.T.İ yi aktif hale getircez.Bu yeni olusuma kimler katilmak istiyorsa bu forum altina oyundaki Nicklerinizi yazarsaniz yeniden P.A.T.İ ye alirim sizi sanirim bi ben kaldim eskilerden P.A.T.İ Supergrubunda herkes cikmiş.

Unutmayinki bu oyunda bir cok anilarimiz gecti suana kadar MMORPG oyunlarinin icinde en cok zevk aldigim oyun coh'du.Hepinizi yeni bir oluşuma davet ediyorum.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage)
CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
walla bende ocakta bırakmıştım wowa geçmiştim. şu sıralar swgye geri döndüm. coh a da geri dönmeyi planlıyorum. ama lvl 17 karakteri kasamicam. yüksek levelli bi coh acc.u wow la trade yapmayı planlıyorum. cohda yeni bi oluşum yapmak lazım

[Bu mesaj CABALLOS tarafından 21 Temmuz 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Bende callawey gibi Coh'u bırakıp WoW'a geçenlerdenim . Ama bir çizgi roman fan'ı olarak wowda istediklerimi bulamadım ve Cray'le uzun uzun düşündükten sonra geri dönmeye karar verdik . Oyunu silmiştim şu anda %3 ü download edilmiş durumda . Oyuna 0'dan başlamaya karar verdim eğer yeni karakter açıcak olan varsa beraber kasmak daha kolay ve zevkli olabilir . Detayları yarın öğlen vericem bi uyku molası vermek lazım şimdilik iyi geceler ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bakınız bir kaç topic aşağıdaki
"(Yeni Başlayanlar Özellikle) CoH Hakkında Bulabileceklerinizin Toplu Listesi" sticky topici.

Biraz göz gezdirsen istediğin bilgileri göreceksin.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...