sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Arkadaşlar artik toparlanmanin zamani geldi yeniden P.A.T.İ yi aktif hale getircez.Bu yeni olusuma kimler katilmak istiyorsa bu forum altina oyundaki Nicklerinizi yazarsaniz yeniden P.A.T.İ ye alirim sizi sanirim bi ben kaldim eskilerden P.A.T.İ Supergrubunda herkes cikmiş. Unutmayinki bu oyunda bir cok anilarimiz gecti suana kadar MMORPG oyunlarinin icinde en cok zevk aldigim oyun coh'du.Hepinizi yeni bir oluşuma davet ediyorum.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Sorj Benim.[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Aramizda bir gun ve saat belirleyelim ve oyunda bulusalim eskisi gibi.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Katılıyorum..oyunu bırakan çok oldu ama ya.. kaç kişi olabiliriz ki? p.s=bu arada mod olmuşsun hayırlı olsun :) [Bu mesaj trapt tarafından 06 Temmuz 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CABALLOS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 walla bende ocakta bırakmıştım wowa geçmiştim. şu sıralar swgye geri döndüm. coh a da geri dönmeyi planlıyorum. ama lvl 17 karakteri kasamicam. yüksek levelli bi coh acc.u wow la trade yapmayı planlıyorum. cohda yeni bi oluşum yapmak lazım [Bu mesaj CABALLOS tarafından 21 Temmuz 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Wow un yeri ayri Coh'un ayri ben eminimki Eylul de yine eskisi gibi toplanip missionlar yapicaz :P[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bende callawey gibi Coh'u bırakıp WoW'a geçenlerdenim . Ama bir çizgi roman fan'ı olarak wowda istediklerimi bulamadım ve Cray'le uzun uzun düşündükten sonra geri dönmeye karar verdik . Oyunu silmiştim şu anda %3 ü download edilmiş durumda . Oyuna 0'dan başlamaya karar verdim eğer yeni karakter açıcak olan varsa beraber kasmak daha kolay ve zevkli olabilir . Detayları yarın öğlen vericem bi uyku molası vermek lazım şimdilik iyi geceler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grind23 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu oyun nedir ya link verirmisiniz netten download ediliyorsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bakınız bir kaç topic aşağıdaki "(Yeni Başlayanlar Özellikle) CoH Hakkında Bulabileceklerinizin Toplu Listesi" sticky topici. Biraz göz gezdirsen istediğin bilgileri göreceksin.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sen istedigin kadar sticky topic koy uzerinede basa basa "yeni baslayanlara" diye yaz, yurdum insani yinede armut pis agzima dus istiyor. Degil mi devvocum...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdigger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 nerden download edicem bi aydınlatırmısınız beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Sevgili Sdigger, Forumlarda, hangi konu basligi altina olursa olsun msj atmadan once, hem konunun icerigini, hem de daha onceden yazilmis postlari okumani dilerim...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar