Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ahanda burda 1. led zeppelin stairway to heavendaki solosuyla.4. pink floyd - the wall 6. metallica - one 35. metallica - fade to black beni baglayanlar bunlar :)[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bana göre çok yalan bi liste.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 opeth yok diye mi öyle dedin ;)[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hmm yalan gibi. one'un solosundan önce harika sololar var 5. olacak bence.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 =) yok aslında kurt cobainin 2 3 tane solosunu koymuslar 1 tane bile megadeth solosumu olmaz ya ona sinir oldum .kim yapmıs bide bu listeyi anket gibi bişe sanırım dimi ?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: HymnOfSnuk, 14 Ağustos 2005 19:10 tarihinde demiş ki: hmm yalan gibi. one'un solosundan önce harika sololar var 5. olacak bence. katılıyorum ayrıca listede tornado of souls bulunmaması beni kalbimden yaraladı[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Akerfeldt, 14 Ağustos 2005 19:10 tarihinde demiş ki: =) yok aslında kurt cobainin 2 3 tane solosunu koymuslar 1 tane bile megadeth solosumu olmaz ya ona sinir oldum .kim yapmıs bide bu listeyi anket gibi bişe sanırım dimi ? benimde direk dikkatimi o çekti ilginç ne biliyim buldum koydum işte bende yalan mı dogru mu bilemem :)[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ben ilk 5 yapacak olsam 1)Dream theater-home(acayip hoşuma gidiyor :)) 2)Tornado of souls 3)erotomania 4)Fade to black(intro) 5)Fatal Tragedy(0_o)[signature][hline]Düdüt
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yannıs annama sana bi lafım yokki zaten =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bence hiç fena değil liste.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 abi slayer yok nası bi site bu?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ilk 10'u güzel seçmişler bence.[signature][hline];;suitfly
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 4. pink floyd the wall degil yalnız parça comfortamly numb, albüm the wall oradaki, dikkatli bakın[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bencede ılk sıralar son derece iyi...[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü?
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hay gözüme.. :)[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Valla bilmiyorum kaçınız biliyo ama bitane Tır oyunu vardı Hardtruck diye.Oyun içinde 12 tane sadece solo olan parçalar vardı.Bu kadarmı güzel olur yani mükemmeldi.[signature][hline]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Eternal, 14 Ağustos 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Valla bilmiyorum kaçınız biliyo ama bitane Tır oyunu vardı Hardtruck diye.Oyun içinde 12 tane sadece solo olan parçalar vardı.Bu kadarmı güzel olur yani mükemmeldi. bende sırf onnarı kaydetmiştim arkadastan alıp cd yi guzellerdi =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 metallica- master of puppets.. melodisiyle harikadır..[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes..
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 en iyi? kime göre neye göre? ya hey allahım yarabbim smells like teen spiritte solo var sanki... kulaklarına güzel gelen her şeyi en iyi sanıyor bu adamlar galiba. sinir küpü oldum resmen edit: haa Guitar World dergisinin dangalak okuyucuları seçmiş o zaman beklerim. Zamanında da en iyi 100 gitarist anketi vardı ona da baya baya yarılmıştım.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. [Bu mesaj Jester tarafından 14 Ağustos 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sweet child o' mine daha yüksek beklerdim[signature][hline]happy to stay at the club
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Jester abi sana kalsa ilk yüz sırf death metal'den oluşacak. :horace:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 öyle tabi :P ya demek istediğim, en iyi solonun ölçüsü nedir? teknik olarak en zor olan mı? en hızlı olan mı? en duygulu olan mı? en iyi 100 gitar solosu bunlar demiş adamlar. hayır bence değil. bu kadar yani.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames..
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bence de değil. slayer yok hypocrisy yok kafam bozuldu şimdi :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ilk 10 banada gzl geldi[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Jester, 14 Ağustos 2005 20:36 tarihinde demiş ki: en iyi? kime göre neye göre? ya hey allahım yarabbim smells like teen spiritte solo var sanki... kulaklarına güzel gelen her şeyi en iyi sanıyor bu adamlar galiba. sinir küpü oldum resmen edit: haa Guitar World dergisinin dangalak okuyucuları seçmiş o zaman beklerim. Zamanında da en iyi 100 gitarist anketi vardı ona da baya baya yarılmıştım. Smells like teen spirit de solo yok evet sadece melodiyi çalıyor adam 2 tane bend ile :) Zorluk değildir bence ölçüsü. Ne kadar uymuş şarkıya ne kadar yaratıcı ve ne kadar duygulu...[signature][hline]Düdüt
Öne çıkan mesajlar