Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: tony_montana, 13 Ağustos 2005 22:28 tarihinde demiş ki: fenerin yanısıra bence diyarbakır da eleştirilmeli sen oyun disiplinini bırakıp 2-0 ı koruyamıyorsan diyecek fazla bi sözüm yok Yanlız şimdi doğruya doğru, istediği kadar disiplinli olsun Diyarbakır şu anki FB kadrosunun iyi ve saldırgan bir oyununa karşı asla 2-0ı koruyacak bir takım değil. Ha, bugün o kalitede oynadı mı FB o tartışılır tabii. Ama FB'de tek oyuncu Diyarbakır kadrosunun tamamına eşdeğer pahalılıktaysa zaten bu takımdan Fenere karşı durmasını beklememek lazım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 2'de 2 yaptı fener tebrik ediyorum... ( Bknz 2 haftada 2 puan ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Şakacıııııı komikçiii hatta... [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Ağustos 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ornekler gozumunuz onunde... Hic mac kaybetmeden kapatiriz dediler daha kazanamadilar... 6-7 atariz dediler 2 attilar ama 2de yediler... Burdan cikacak sonuc... Susacan ve dereyi gormeden pacayi sivamayacan... İleride gorecegimiz ornekler; - İlk yarıyı lider kapariz iddasi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Cintonick, 13 Ağustos 2005 22:03 tarihinde demiş ki: bu çirkeflige bu kadar ligin en çirkef 2. takımına karşı eh normal demek lasım.hatta önümüzdeki maçlara bakcaz... garip..[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 evet benim de garibime giden o iddaa ve bazı arkadaşların bunu çantada keklik görmesi anormal geliyo biraz[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 iddiamı beğendirmek değil niyetim önce onu söyleyeyim ama iddiaların kimin klavyesinden çıktığına dikkat edin. benim skorla ilgili yorumum yoktu zaten saçma sapan bir kararla Fener mağdur olmuştu bu maçın yorumu filan olamaz.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 geçen seneki bjkye verilen cezaya benzer bir cezanın verilmesi herekiyordu verildi burada fb asla mağdur değildir bana göre....[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Helal fener yürrü bea :P[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 eheuhe keşke ortada kanıt olsaydı da fenere 5 maç verselerdi. çok isterdim.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Helal Fenere.Samp liginde daha iyi oynayın olurmu[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Olur :D çok kopmadan ilerlersek baskı az olur avrupa için.. daha iyi olduğu kanaatindeyim bu şekilde.. kazana kazana gitseydik yine gereksiz baskı oluşacaktı. Avrupada farklı kafayla oynarlar merak etmeyin. bugünkü neydi öle midem bulandı seyircisiz öeh.. idealtepe taraflarındaki kapalı halısaha gözümün önüne geldi :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yaf bu fenerbahce ne dengesiz takım yaf ilk defa bu gün yensin diye kendimi paraladım yok olmadı bizim iddaa yattı muaauau[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 fener lige cok iyi hazırlanmıs :lol: demekiiiiiiii taraftarsız fener bir hiç..[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail 5+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bu puan kaybının onemi yok nasıl olsa fenerbahçenin gerçek yüzünü gormeye baslarız bu 10. haftada olabilir 3. haftada elbet bu takım patlıcaktır cunku toplar hep direkten donmez stadları hep kapatamazlar tabi bu bahanemiz degil olmuyacakta turkcell superligi uzun bir maraton elbet engeller olacaktır onemli olan bunları en iyi sekilde asabilmek bunuda en iyi fenerbahcenin yapabilecegine inanıyorum ezeli rakiplerin isleride en az bizim kadar zor artık ligin kalitesi baya yükseldi besiktas kontra atak futboluyla bu ligde ne kadar tutunabilir galatasaray zaten içden gocuyor gibi bir garip eski tadını veremiyor kimseye fenerbahcedede bir rehabet var anlasılması guc trabzonsporda cl ye katılamadıgından dolayı bir kırgınlık garip güzel bir lig olacak :d[signature][hline] burning legion druid grry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ayrıca turkiye liginde boyle kapanan takımlar var iken daumun 2 önlibero ile oynaması bence cok yalnıs ve gayet gereksiz geçen sene oldugu gibi tek önlibero oynamalı avrupa maçlarında 2 önlibero oynamalı cunku ligimizde artık fenerbahçeye karsı acık oynuyacak cok az takım kaldı ama daum a bunu nasıl anlatıcaz :) leynnn daum okuuu ehhe[signature][hline] burning legion druid grry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bence ileriki haftalara kesinlikle toparlarsınız ..aa.. buarada yeni bisey duydum..daumun göbek adı fatihmis ve avrupanın fatihi artik ben olacam dıomus.. lol[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 nan bi adam aldınız apya diye çok iyi adam sanıyodum neden kovmuşlar altyapıdan diyodum meer adam taç kullanmasını bilmiyomuş daa pah pah pah[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 appiah o kadar da kötü futbolcu sayılmaz ama o paranın oyuncusu değil bence[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: -DoruK-, 14 Ağustos 2005 03:37 tarihinde demiş ki: nan bi adam aldınız apya diye çok iyi adam sanıyodum neden kovmuşlar altyapıdan diyodum meer adam taç kullanmasını bilmiyomuş daa pah pah pah :lol:[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 maç baya zevkliydi, karşılıklı gol pozisyonları vardı. diyarbakırspor u hiç bu kadar iyi beklemiyodum, süper uzun top yapıyolardı, çok hızlı kontra atağa çıkıyolardı. fener bikaç gol kaçırdı ama maçın hakkı beraberlikti bence, hatta fener beraberliğe bile şükür edebilir[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu sezonda ezeriz merak etmeyin =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 biraz erken deil mi ...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar