Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 küfretti heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 oh cok iyi oldu gitti bu beraberlik, gitsin puanlar oh mis.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 eh bu maç diyarbakır neki 6-7 atarız diyenlere ve maç bitmeden fenerle dalga geçenlere kapak olmuştur herhalde =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Fenerbahce sansliydi..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bitti 2-2 geçmiş olsun.. fenerbahçe iğrenç oynadı.. direkten dönen topu var.. tunay inanılmaz goller kaçırdı. anelkanın nefis iki tane şutu direği yaladı. kaleci çizgiden top çıkardı.. Sonuçta berabere bitti.. fenerin üzerinde bi şansızlık var 2 aftadır ama hadi bkalaım. Sürekli direkler engelliyo toplar garip garip kaleleri sıyırıyo. bi tanesi girse hallolcak iş ama girmiyo..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bu çirkeflige bu kadar ligin en çirkef 2. takımına karşı eh normal demek lasım.hatta önümüzdeki maçlara bakcaz...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 küfür ettim, silindi mesajım [Bu mesaj Nefr tarafından 14 Ağustos 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Ben, 13 Ağustos 2005 18:54 tarihinde dedim ki: ben beraberlik bekliyorum bu maçtan. Daha dogrusu %30 Fb %69.9 Berabere %0.1 Diyarbakır Çok pis tahmin yaparım =) ehüem.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Alex golünü attı 8 puanımı aldım fantazi futboldan.Fener çok kötü oynadı özellikle Anelka,Appiah ve Alex.Anelka hala aynı Anelka, Appiah da hala bir gelişme gösteremedi.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 2. hafta oldu yani neymiiiş hiç bi maçtan önce herkesi yeneriz 5 atarız 10 atarız die bişi yokmuş bu futbol denen oyunda artık anlaşıldı heralde[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 iyi yırttı fener[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 açıkçası gs li larak çok sevindim ama lig uzun maraton fakat şunu belirtmekte fayda var fb çok kötü oynuyor bu oyunla bu sene şampiyonluk zor gibi[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Tuncay a niye kızıyorsunuzki adam beraberliği sağladı , adam yeterince hırslı , çıktıktan sonra kırmızıyı gördüğü için 10 kişide bırakmadı.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Minimum 2 maç ceza alıcak Tuncay.Direk çıktı kırmızı kart.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Zararı yok az otursun adam olsun.Cok cıvıttı yine. Kuralar bu Cuma mı bu arada[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kura?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Hehe, şimdi buraya "Fenerdeki bala bak ya, 2-0dan 2-2 yaptı sırf balla" desem olay çıkacak. Demek ki neymiş maçlardan sonra böyle saçma yorumlar yapılmayacakmış. Dünkü GS-AnkaraGücü maçı topicine yazanlara duyrulur.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 şampiyonlar ligi.Bu cuma mı ne zaman[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 fenerin yanısıra bence diyarbakır da eleştirilmeli sen oyun disiplinini bırakıp 2-0 ı koruyamıyorsan diyecek fazla bi sözüm yok[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ondan sonra oturup ağlıyolar eşitlik yok hakkımız gaspedildi puanımız yendi diye[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 :D Ben takımımı tanıyorum. Fener ilkyarıyı rahat lider kapatır.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ben de takımımı tanıyorum.. Gereksiz yere gene stres yapıcaz bu sene.. Bu iş daumla olmaz, yürümez bu kadar basit.. Şampiyonlar liginde de gene babayı alıcaz gibi gözüküyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kura bu cumamı abi şunu bi sölesenize. 20 sindemi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Eternal, 13 Ağustos 2005 22:33 tarihinde demiş ki: Kura bu cumamı abi şunu bi sölesenize. 20 sindemi ya niye bu kdr acele ediyon nası olsa çekilince haberi çıkar..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ilk yarı o kadar kötü oyuna rağmen kaçan golleri ve ikinci yarı toparlanınca neler yapabileceğini gösterdi bu takım. Seyircisiz oynanması ayrı konu. İlkyarıyı rahat lider bitiririz diyorum.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar