PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 işte benim müthiş sorunlu pIII 800 256sdram gf2 64 mb ekran kartlı bilgisayarım. şimdi benim bilgisayar oyun oynamaya başladığımda hemen res atıyor veya biraz fazla yüklendiğimde. kasayı yeni değiştirmiştim power supllyden şüpheleniyodum değiştirdim hemen. oh bitti felan derkan bir baktım hala restart atıyor. ama bu restart atma olayı %95 oyunların ilk 5 dakikasında oluyor ve açılıyrken işte yok INVALID_BOOT_VOLUME, DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, BAD_SYSTEM_CONFIG gibi hatalar veya siyah ekranda windowssystem32configsystem dosyası bozuk yenliyein diyor. ama 1 saat sonra tekrar açabiliyorum bazen ise 1 gün kilitlenebiliyor. bu durum ekran kartı sürücülerini yüklemediğimde genelde olmuyor. sorun ekran kartındaki fanda yada ramlere virüs mü girdi? anlayamıyorum nasıl bişi bu? fanı da çalışıyor. ayrıca benim 5 senelik bir hdd'var (samsung sv240d) ondan da şüpheleniyorum aşırı ısınmasından olabilir ama ben oyunları filan hep yeni hdd'de tutuyorum yani bana ısınması düşük ihtimal gibi gözüküyor (80gb hitachi bilmemne) . lütfen bana yardım edin ne yapabilirim ne gibi parça değişikliğine yönelmeliyim servise götürsem format atıp geri yollayacaklar :(. ayrıca ekran kartını yüklemezsem de monitör eski olduğu için çok karanlık görüntü veriyor ayrıca bunu driverın programını kullanmadan halledebilir miyim onuda bilmiyorum? ayrıca performansı da düşük oluyor tabi :(:(:([signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 aşırı ısınma... ek fan al yada underclock yap[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim [Bu mesaj fastreload tarafından 14 Ağustos 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 geçen gün gittim 300küsur milyona güzel bi taksitle 4 senelik sistemi kökten yenilettim sorun morun kalmadı..bence seninde biyle birşey yapman lazım..ha olmadımı..50 milyona yeni hdd alıyosun , herşeye 0'dan başlıyosun bitiyo gidiyo..[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes..
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 80gb hdd zaten bir aylık. aşırı ısınma cidden fandan olabilir mi? veya kasayı daha açık bir yere alırsam(duvara yakın biraz) daha az mı ısınır? fan fiyatları neler?[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 fan fiyatları çok değil 10$ falan oda kaliteli fan.. duvardan uzaklaştırmayı dene belki bi işe yarar ama sanmıyorum.. bu arada nası olduğunu çözemesemde fanların iyi durumdaysa. kasanın kapağını kapat. sirkülasyon olduğu için daha çok soğutuyor[muş[/b]...[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yok aabi. benim kasada bir tane power suplly fanı var. önceki kasada da tek fandı ama çok mu iyidi ps artık bilmiyorum?[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 o zaman git hemen fan al[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 *!fıcırk fıcırk koşar*[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Yahu nereden biliyorsunuz fan sorunu olduğunu ? Acıkırken bas bas bağırıyor boot saçmalıyor diye. Sen ilk önce bu driver ları kaldır. Kalıntı bırakmamak için detonator destroyer i çek. (ekran kartım nvidia ise) eğer atı ise kendin sileceksın dosyaları tek tek. birde arkadaşa fan al dendi nereye nasıl ne amaçla takacağını anlatmamışsınız. Windows u üzerine bir kur o saçma sapan hata gitsın sonra salim kafayla yükle driverları
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yaklaşık 7 format... hiç driver yüklü değil. ayrıca fan takmayı da biliyorum...[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 "Fan al" nedir, kasa faninin ekleyecegi sogutmadan ne olacak.. Bana oyle reset sorunlari cok oluyordu, Seagate SATA'm vardi bi tane 120'lik, ondanmis meger. Baskasinin harddiskini veya ekran kartini odunc alabiliyorsan onlarla bir dene bence, direk sogutmaya yormak yerine..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hepsini deneyeceğim, tşk...[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ehue kader ortağım benim :) aynı sorun bende var 4-5 kere format attım hiçbişi düzelmedi tam oyuna girecekken atıyor restart[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Baggio, 14 Ağustos 2005 18:52 tarihinde demiş ki: "Fan al" nedir, kasa faninin ekleyecegi sogutmadan ne olacak.. Bana oyle reset sorunlari cok oluyordu, Seagate SATA'm vardi bi tane 120'lik, ondanmis meger. Baskasinin harddiskini veya ekran kartini odunc alabiliyorsan onlarla bir dene bence, direk sogutmaya yormak yerine.. benimde kuzenimde buna %85 oranla yakın bi sorun vardı. o fan aldı öyle çözdü. bende buraya öneri sundum sadece..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: PrudenT, 14 Ağustos 2005 18:50 tarihinde demiş ki: yaklaşık 7 format... hiç driver yüklü değil. ayrıca fan takmayı da biliyorum... o zaman yüklemede bir hatan var hdd saTa mı ? Sata yı adam gibi tanıtıyormusun ? service pack 2 kuruyormusun makinene ? peki driverları kendi sitesinden mi çekiyorsun yoksa sağdan soldan oynanmış versiyonlarını mı çekiyorsun ? boot problemi çok muhtemel , oyunlardaki saçmalama da ısınmadan olabilir , anakartın ısı kontrol bölümünü bul , anakartın menülerinde derecelerle ilgili bir bölüm vardır eğer o zamanlar yeni uygulanan sisteme geçmiş anakart ise bütün güvenlik önlemlerini kapat (ısınınca kapan vs vs) öyle bir dene 7 kere formatla olacak iş değil işin yapılışında hata var fan takmayı biliyorsunda daha donanımından haberin yok ayıpladım. Bunun yorumunu yapmak bana düşmez ama hdd lere dikkat et donanımsal değil ,yazılımsal gibi görünüyor[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 baggioya katılıyorum soğutmadan ya da saece soğutmadan olan bir olay olmaya bilir keza soğutma problemi olsaydı ilk açılışta açılamzdı.. üstelik fan alma öncelikle fanı temizle :) ben temizlemiştim misler gibi de kulalnmıştım[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Arkansis, 14 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki: Sata yı adam gibi tanıtıyormusun ? oyunlardaki saçmalama da ısınmadan olabilir Bunun yorumunu yapmak bana düşmez ama hdd lere dikkat et donanımsal değil ,yazılımsal gibi görünüyor Ne bu simdi, adami asagilamaya kalkmissin da, kendi kendinle bile celisiyorsun yani. Sata'nin tanitilacak bir tarafi yok, demeye calistigin RAID'i tanitmaksa, zaten onu tanitamasa Windows kuracak bir harddisk goremezdi XP setup. Oyunlardaki sacmalamalar isinmadan olabiliyorsa, hdd'lere dikkat etmesi gerekiyorsa, bunlarin ustune nasil "yazilimsaldir o" diye birsey ekleyebiliyorsun, orasini hic anlamadim zaten.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ama ben bilgisayarımı 2 günde bir zor açıyorum. o kadar ısınması mümkünmü? ps yeni fanı temiz yani. ama benim eski hdd restart attıktan sonra açılışta donanımlar gözüktüğünde duruyor ve eski hdd'den wiiiuuuj çat diye iki ses geliyor.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ayrıca xp cdsinde sorun olabilirmi bazen açılırken sorun şu dosyada olabilir: bilmemne.sys diyor. bir de adsl modemi kurduktan sonra windows sürekli "windowsun sürücüleri yenileriyle değiştirilmiş, bu zararlı olabilir, cd takın" filan diyor, bunu nasıl önleyebilirim?[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bana ısınmadan farklı bi problemmiş gibi görünüo. sanki anakartta bi abukluk var. yeni ıvır zıvır kart falan takıp çıkarttın mı bu aralar? kartı kasmış olabilirsin mesela. bi de bi ihtimal hddnin veri kablosunda problem olabilir. başka bi ihtimal de hddde bad sector olabilir. ramler de bozuk olabilir. bi yığın olasılık var. bu kadar az veriyle hepsi de olabilir görünüyo.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bilgisayarı garbıç'a at :D tam garbıçlık bilgisayar olmuş ( konu değil bilg. )[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Öne çıkan mesajlar