Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şaman template (14.08.2005)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle şunu düşündüm ki şaman sınıfı totemleri dikip sağda solda koşuşturan biri sınıfdan öte daha çok yüz yüze çarpışmak zorunda olan bir sınıf ve dengesiz bir sınıf olduğundan PvP yi elinden geldiğince kısa tutmak zorunda.

22/24/5 oalrak oluşturulan bu template de gördüğünüz gibi NS den vazgeçilmiştir çünkü şaman earth bind totem ile rakibini yavaşlatıp PvP meydanından biraz uzaklaşarak kendini iyilşetirmeye yetecek kadar zaman bulabilir veya potion kullanabilir (hem potion ların cooldown u 2 dakika iken NS nin cool down u 3 dakika) ve NS ye ulaşmak için 20 puanı direk gözden çıakrması gerkiyor ama o 20 puanı ben elemental da kullanarak meele dışındaki verebileceğim hasarı maksimum yapmış oldum böylece karşımdakinin canını daha kısa sürede kritik noktalara indirebiliyorum.

Benim düşüncem bu, daha kısa sürede daha hızlı düimanı ekarte etmeye dayalı bir düzen oldu ama yien de gözümden kaçmış olan şeyler illaki vardır bir de sizin yorumlarınızı alalım.

Class: Shaman
Level: 60

Elemental Combat Talents (22 points)

# Concussion - 5/5 points
Increases the damage done by your Shock spells by 5%.

# Convection - 5/5 points
Reduces the Mana cost of your Shock spells by 10%.

# Call of Thunder - 5/5 points
Increases the critical strike chance of your Lightning spells by 6%.

# Elemental Focus - 1/1 point
Gives you a 10% chance to enter a Clearcasting state after casting any Fire, Frost, or Nature damage spell. The Clearcasting state reduces the mana cost of your next damage spell by 100%.

# Reverberation - 5/5 points
Reduces the cooldown of your Shock spells by 1 second.

# Elemental Fury - 1/1 point
Increases the critical strike damage bonus of your Fire, Frost, and Nature spells by 100%.

Enhancement Talents (24 points)

# Ancestral Knowledge - 5/5 points
Increases your maximum Mana by 5%.

# Improved Lightning Shield - 3/3 points
Increases the damage done by your Lightning Shield orbs by 15%.

# Improved Ghost Wolf - 2/2 points
Reduces the cast time of your Ghost Wolf spell by 2 second.

# Thundering Strikes - 5/5 points
Improves your chance to get a critical strike with your weapon attacks by 5%.

# Two-Handed Axes and Maces - 1/1 point
Allows you to use Two-Handed Axes and Two-Handed Maces.

# Flurry - 5/5 points
Increases your attack speed by 30% for your next 3 swings after dealing a critical strike.

# Parry - 1/1 point
Gives a chance to parry enemy melee attacks.

# Improved Windfury Weapon - 2/2 points
Increases the Attack Power bonus of your Windfury Weapon effect by 22%.

Restoration Talents (5 points)

# Improved Healing Wave - 5/5 points
Reduces the casting time of your Healing Wave spell by 0.5 seconds.[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Seni kaçmayasın diye her istediğinde yavaşlatamayacak bir paladin var (cooldown). Onun dışında bütün class'lar zaten bişeyler yapacaktır. Warrior üzerinden hamstring eksik etmez, mage frost'u, druid ve rogue hızlanır gelir, yada rogue crippling sürer vs vs..

Dolayısıyla NS gerekli bence.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yalan bi shammy olmuş
He bide bu arada

said:
BabacumMostors, 14 Ağustos 2005 15:18 tarihinde demiş ki:
Öncelikle şunu düşündüm ki şaman sınıfı totemleri dikip sağda solda koşuşturan biri sınıfdan öte daha çok yüz yüze çarpışmak zorunda olan bir sınıf

Buda olmamış.
[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 14 Ağustos 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 14 Ağustos 2005 15:18 tarihinde demiş ki:
Öncelikle şunu düşündüm ki şaman sınıfı totemleri dikip sağda solda koşuşturan biri sınıfdan öte daha çok yüz yüze çarpışmak zorunda olan bir sınıf ve dengesiz bir sınıf olduğundan PvP yi elinden geldiğince kısa tutmak zorunda.

22/24/5 oalrak oluşturulan bu template de gördüğünüz gibi NS den vazgeçilmiştir çünkü şaman earth bind totem ile rakibini yavaşlatıp PvP meydanından biraz uzaklaşarak kendini iyilşetirmeye yetecek kadar zaman bulabilir veya potion kullanabilir (hem potion ların cooldown u 2 dakika iken NS nin cool down u 3 dakika) ve NS ye ulaşmak için 20 puanı direk gözden çıakrması gerkiyor ama o 20 puanı ben elemental da kullanarak meele dışındaki verebileceğim hasarı maksimum yapmış oldum böylece karşımdakinin canını daha kısa sürede kritik noktalara indirebiliyorum.
.

pvpde eb ile rakibini yavaslatip heallamaya calisirsan

a) prep + sprint + gouge (ya da cooldownu gitmisse dogrudan sprint)
b) blink+CoC/FN
c) warrior zaten coktan hamstringlemistir gg
d) bubble+hearth... en korkuncu bu bence. cok korkuyorum sahsen bubble gorunce.
e) lock zaten dotlamistir heallasan ne yazar, +shadowbolt.
f) feral charge :)
g) prieste zaten yapamazsin ole bisi priestler shamanlari ham yapar.
h) ES
vs..

yani shaman savastan kacamaz, heal atmaya calisirsan olursun ;p kucuk heal atarsin ama 850 esit degildir 1600

bence 23/7/21 veya 0/30/21 her zaman en iyidir pvp icin.

pve icin ayri tabii..
Sosyal ağlarda paylaş

Benim pvp de kullandığım bir build var ve açıkcası çok memnunum.

Elemental Talents - 17 points

Concussion - rank 5/5
Convection - rank 5/5
Elemental Focus - rank 1/1
Call of Thunder - rank 1/5
Reverberation - rank 5/5

Enhancement Talents - 13 points
Ancestral Knowledge - rank 5/5
Thundering Strikes - rank 5/5
Improved Ghost Wolf - rank 2/2
Two-Handed Axes and Maces - rank 1/1

Restoration Talents - 21 points
Tidal Focus - rank 5/5
Totemic Focus - rank 5/5
Combat Endurance - rank 1/1
Improved Lesser Healing Wave - rank 4/5
Tidal Mastery - rank 5/5
Nature's Swiftness - rank 1/1

Bu build ile mana costlar iyice azaltılıyor.Böylece zaten mana sorunu çeken shaman bir nebze rahatlıyor.Dahası clearcasting ile de bu olay destekleniyor. WF ile de güzel outburst dmg vurabilmek için 2h ve critic chance gidiliyor.Tabi WSG de iyi iş yapmak ve rahat kaçmak içinde ghostwolf 1 saniye ye indiriliyor.Ayrıca hayatta kalabilmek içinde restorationdan lesser healing wave destekleniyor.Tabiki Nature Swiftness kesinlikle alınması gereken birşey.Neden derseniz Ns ile gerektiğinde instant heal gerektiğinde ise instant dmg büyüsü atabiliyorsunuz.Açıkcası çok mana götüren Stormstrike ile sadece critic chance veren Elemental Mastery den daha çok işlevi var bence.Zaten Restoration talentlarının yardımıyla % 10 dan fazla lighting büüylerininde critice yaklaşıyoruz.O yüzden NS ile atılan bir lightingin de az çok iyi bir critic ihtimali var.Fakat dediğim gibi NS asıl olarak çok işlevli olduğu için tercih ediliyor.

Zaten bir hybrid class olan shaman için tam bir hybrid talent buildı.Ben bu talent build ile şu ana kadar sorun yaşamadım.
Eminim sizlerde rahat edeceksinizdir.Fakt unutmayın böyle bir talent build gitcekseniz magicallarınızı da ona uygun seçmelisiniz.Örneğin ben % 15 bir critic ihtimalini sağlamanızı öneriyorum.Ayrıca Hpniz iyi olsun çünkü zaten talentlar sayesinde büüyleriniz daha az mana götürüyor fakat sakın mananızı düşük tutmayın.

bu arada diğer shaman arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

elemental fury siz bir elemental gitmek çok saçma bence.fury alınmayacaksa elemental a hiç puan vermeye gerek yok.onun yerine 0/30/21 tercih edilmedi diye düşünüyorum[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

benim0/27/21(geri kalan talentlarda enchance a gidecek) ve NS benim hayatımı kac defa kurtardı. ayrıca pvp 1 vs 1 deildirki sadece. bu tmep ile ii oynarsan karsındakide kotu ise(sansına baglı) rahat alırsın ikisinide. ayrıca herkes sadece ns dusunuo. resto kısmında lesser healin disturb edilmesini engelleyen talent da cok super.
Sosyal ağlarda paylaş

0/30/21 dediğiniz nasıl bir oluşum oluyor? nelere puan veriliyor?[signature][hline]tık ulan tık!
Osman kılıcımı rolladı.

Sosyal ağlarda paylaş

parry e kadar aldım böyler oldu :)
ben bir yerde bir eksik yaptım glaiba geri kalnalar geerksiz gi,bi geldi bana bu arada 6 puan hâlâ açıkta acaba yanlış bir şey m ialdım arada ne oldu?

Enhancement Talents (24 points)

# Ancestral Knowledge - 5/5 points
# Improved Ghost Wolf - 2/2 points
# Improved Lightning Shield - 3/3 points
# Thundering Strikes - 5/5 points
# Two-Handed Axes and Maces - 1/1 point
# Flurry - 5/5 points
# Parry - 1/1 point
# Improved Windfury Weapon - 2/2 points

Restoration Talents (21 points)

# Tidal Focus - 5/5 points
# Ancestral Healing - 5/5 points
# Eventide - 5/5 points
# Tidal Mastery - 5/5 points
# Nature's Swiftness - 1/1 point[signature][hline]tık ulan tık!
Osman kılıcımı rolladı.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...