Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Keşke hepimiz uber olabilsek :P[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Merak ettim neyiniz uber? :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 neyin ustundesiniz arkadaslar?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: aquila, 02 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: neyin ustundesiniz arkadaslar? Hunter ve wariorlarin ustundeyim .. senin icin yeterli bi cvp :=) baska classlar varsa onlarada cvp veririz "Tek rakibim Iyi zamanlama yapabilen druidler :=) bide bazi şansli fire mageler :P"[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe - Burning Legion - Gnome Mage - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ooo babska sen kral... Bize de ogretir misin kenkz?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Kevashe, 02 Ağustos 2005 21:10 tarihinde demiş ki: said: aquila, 02 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: neyin ustundesiniz arkadaslar? Hunter ve wariorlarin ustundeyim .. senin icin yeterli bi cvp :=) baska classlar varsa onlarada cvp veririz "Tek rakibim Iyi zamanlama yapabilen druidler :=) bide bazi şansli fire mageler :P" felhunter lı bi warlock la karsı karsıya geldin mi hic ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben bu genci WSG de görüyorum arada dediklerini uygulayabildiğine şahit olmadım henüz hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 olay yazmakla bitse herkes yazar bişiler[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Şuraya gelip, şöyle şeyler yazanlar zaten hep ilgimi çekmiştir.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 blinkleyip onumden kacmada gerisi sorun degil...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: aquila, 02 Ağustos 2005 22:36 tarihinde demiş ki: blinkleyip onumden kacmada gerisi sorun degil... Böyle bir cevap verenleri de mesela çok garipserim. Erm, o zaman sende MS veya Scattershot kullanma?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 blink cok guclu bi skill ya, öle yerlere ışınlanabilirsinki adam iki saniye sırf seni bulmak için zaman kaybeder lki başıma gelmiştir. Her tarafa ışınlana bilme duruu ciddi overpwer yapıyo blinki yoksa tudan cıkarması değil.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Aslında Blink kullanan bir mage'in nereye gittiğini bulmak kadar kolay birşey yok :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 o sırada ctrl+f3 apmaya calışan warrior'a söle onu.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 CTRL + F3 yapmaya çalışan Warrior'a: Mage'in nereye Blink'lendiğini bulmak çok kolay :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 benim güvendim 1-2 mage var oyunda biri Elonia ( Gangren ) ... ama bence arcane mage en güzeli :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Eternal, 01 Haziran 2005 17:57 tarihinde demiş ki: said: Ceti, 01 Haziran 2005 09:44 tarihinde demiş ki: iyide tek ambush la 2500 civari bir dmg yiyip ya da cheap shot sonrasi senin blink yonune sprint atan bir rogue a karsi naapacaksin cok merak ediyorum :) mage beni stealth disi yakalayipda su dediklerini yapamadi daha :) lol Burning legion da oynuyosun nick im Metaphor level 60 human mage im.stealth dışı veya içi herşekilde bi duelleşelim daha rahat anlıcaz birbirimizi. 2.5k dmg falan varmıs ambush la ondan bende istiyorum Arkadaşın daggerin hızı 3.80 felan sanirim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Beyler ben bu yazıyı oyunun cıkısından 6 hafta, sonra kendi guildimin forumlarında yine kendi guildimdeki mage oynayan arkadaşlarımı bilgilendirmek için yazmıştım. Gene uzun zaman önce paticik forumlarına göz atma fırsatım oldu ve yazıyı oldugu gibi buraya taşıdım. Bu yazı yukardada bahsettigim gibi biraz eski oldugundan dolayı yeni fikirlerimi sizinle paylasmak istiyorum. Öncelikle 28 arcane 23 fire talentini artık kullanmıyorum niye derseniz yazıyı yazdıgım zaman critik veren itemlere ulaşacak yerlere gitmek bir hayli zordu ( mesela dm yoktu mc de neymiş ? :D ) derim size ve yeterli critik seviyesine ulaşmak için itemlerde zor bulundugundan max critik ide bu talent verdiginden 28 23 taletini kullanmaktaydım. ( bu talent size % 13 gibi bir yüzde getiriyor. ) Yaklasık 3 aydan bu yane 31 arcane 20 fire talent ini kullanmaktayım. 12 item + 3.5 int + 3 base + 7 talent = %25.5 critik yüzdesi ve +96 spell dam var ap yide acınca pyro nun critik damagesi ( ki pyro %21.5 le critik vuruyor, aradaki fark nerden 25.5 dedin derseniz aradaki fark incinerate den geldigini belirtim hemen) 1900 ile 2300 arasında degişiyor. 15 sn boyunca rakibe attınız her spell %35 daha fazla dam vuruyoz ve bunlardan birinin critik gelmesi bariz sekilde üstünlügün size gecmesini saglıyor. Şu anda benim düsünceme göre bu talente rakip olabilecek tek talent var arcaneden pom alınmıs frost talenti ki bu talent priest ve druid lerde baya bir zorlanıyor ( tabiki 31 arcane 20 fire e göre ). Lakin Mage lere karsı baya bir etkili ayrıca frost oldunuzdan dolayı daha defansif olup zor öldügünüz gibi ice block gibi imba bir büyünüz oluyor. Son söz olarak item seciminden bahsedim birazda. İtemlerde öncelikle spell dam ve critik arayın. Stats lar bunların arkasında kalmıs vaziyetteler artık eskiden sta int kasan ben ölümcem diyenler hep spell dam ye döndüler.O yüzden spell dam veren itemleri kacırmayın derim farkı görünce sizde anlıcaksınız zaten critik seviyenizi % 20 nin altına düsürmeden yeterli spell dam ulasırsanız birazda düel tecrübesi edinirseniz yenemeyeceginiz class yok. Ayrıca elde olan itemlerinizi iyi degerlendirin ve ihtiyacınıza göre talent yapın critik eksiliginiz varsa critik veren talentlerde secim yapım spell dam eksikse ona dayalı secim yapın benim size tavsiyem bu kadar gerisi size kalmış omarım azda olsa yeni mage acan arkadaşlara yardımı dokunur.[signature][hline]Raistlintr Human mage BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kara-anarchy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ve son olarak benim kullandığım talenti yazmank istiyorum 28 Arcane - 23 Fire Improved Arcane Missiles (5/5) Arcane Concentration (5/5) Improved Arcane Explosion (5/5) Evocation (1/1) Improved Counterspell (2/2) Improved Mana Shield (2/2) Presence Of Mind (1/1) Arcane Mind (4/4) Arcane Instability (3/3) Impact (5/5) Ignite (5/5) Flame Throwing (2/2) Incinerate (2/2) Critical Mass (3/3) İmproved fire blast (5/5) Burdaki amaç Scorch kullanarak rakibi vurdugumuz seri darbelerle yere indirmek. (raistlintr) fire da talent eksik yazmissin 22 sayiliyo :) benim sormak istedigim scorchsun madem neden imp scorcha vermedin? dandikmi? denemeye firsatim olmadi hic:( benim fikrim instant cast buyulerin kullanilmasindan yana soyle acikliyayim 27 arcane 24 fire Improved Arcane Missiles (5/5) Arcane Concentration (5/5) Improved Arcane Explosion (5/5) Evocation (1/1) Improved Counterspell (2/2) Improved Mana Shield (2/2) Presence Of Mind (1/1) Arcane Mind (4/4) Arcane Instability (2/3) --2 critic 2 dmg Impact (5/5) Ignite (5/5) Flame Throwing (2/2) Incinerate (2/2) Critical Mass (3/3) İmproved fire blast (2/5) -- 0.8 sec Improved Flamestrike (3/3) Blast Wave (1/1) bilmiyorum bence eger fire ile adam olduruyosan blast waven olmali gibi geliyor bana[signature][hline]41 yard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bende mage imde raistlintr nin bahsettiği 30 ice 21 arcane i kullanıyorum, ezelden forst mage severim yoksa arcane cons. baya güzel bi talent, sanırsam 10k manam olunca 31 arcane 20 fire gibi bi builde geçicem :=) Not : Kara sen napıyon buralarda[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreamendless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 en azindan mc run'lara kadar 31 fire+20 arc mantikli gibi gorunuyor bana su an. guzel bir sta+int buildiyle de cokca aglatabilen bir hale geliyor. yalniz impact'i sevmiyorum,sevemiyorum.onun yerine daha farkli seyler denenebilir gibi geliyor bana. bir diger konu,combustion.combustion acip pyro attiktan sonra "resist" yazisini gorenlerin ve klavyeyi kiranlarin sayisini ogrenmek isterim.sheep+sheep+pyro+scorch ya da fireball+pom fireball+fireblast direk combustion acip pyro atmaktan ve resist sansinin yuksekliginden daha can alici olabilir.incinerate ve critical mass'i olay icinde dusundugumuzde elimizdeki base 10% crit chance ile pek tabii. fakat,instance mage yerine soyle bir alternatif de var gidip rank 14 olacagim diyorsaniz;ki bu anlattigim yontem gercekten damage dealing bakimindan rank 14 olmaya en yatkin class,dmg ve build kombosudur. full fire dmg item'lari yaklasik +950'ye civarinda bir oran sunuyor. simdi ignite,pyro ve combustion'ı olan bir mage dusunelim.sheep'ten sonra attigi combustion'li pyro,pyrodot ve ignite dot ile birlikte yaklasik 4950 damage verir demek bu.yine ayni equip'te olan bir arkadas,fireblast ile 1300-1400 dmg veriyor,10% base crit chance'i saymadan soyluyorum.bu durumda sheep+combusted pyro+fireblast 12 saniyede 6500 dmg veriyor gibi gozukuyor.dotlarimizin ve ignite'in harrlamasinin karsi taraf icin moral bozan yanini gormezlikten gelelim ve insta olmeyen bir arkadasi oldurmek icin 12 saniye beklemeyecek kadar sabirsiz olalim.tabii ki burada araya giren scorch'larin yine ayni +950 fire dmg buildiyle 900 dmg/saniye gibi bir oran yakaladigini dusunursek,sanirim bu uber mage anlamina geliyor. "950+ dmg da neymis zuzuzu" diyenler icin arastirmalarim suruyor,cok kisa zamanda yazacagim bu buildi.[signature][hline]hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Uber mage olmak istiyosan Metaphor'u izlicen.Nokta[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Çok Saol werdiğin bilgiler benim işime çok yaradı ilk sayfaya göz attım belki başka arkadaşlarda katkılı yorumlarda bulunmuştur diye ama bazıları egolarını tırmalamış biras midem bulandı diğer sayfalara bakmadım kendimi iyi hissettiğim bi zaman bakıcağım ;) tekrar saol said: ponzio, 01 Haziran 2005 10:16 tarihinde demiş ki: Ceti amacım burda pvp taktigi vermek degil talentleri kendi yorumumla anlatmak yok 2500 ambush atam rogue ya karsı napcaksın yok 3500 vuran warior'la seni bi hamlede keserim hey hemserim ben shadowpriest'im cıkma karsıma gibi yorumlarların burda yapılmamasını rica ediyorum. [signature][hline]Blood Feather nick:Sanies guild:Kan Kardeşler Night Elf Rouge ----Eskilerden Kim Kaldı Zalim Mayko---- Nick:was Silverpain Server:was Ares Clan:was The_Others² Class:was Warrior Race:was El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Selamlar öncelikle. Bütün şu yazılanları okudumda, sanırım hepsi end game mage için talentlar. Yeni bi mage char açtım merak ettiğim pve için 60 a kadar izlemem gereken bi talent verme şekli varmı? İmp. arcane missiles (5), arcane concentration (5), imp arcane exp (5), evocation'a verdim, 2 talent point öyle boşta duruyor :)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Arcane Talents (18 points) Improved Arcane Missiles - 5/5 points Arcane Concentration - 5/5 points Evocation - 1/1 point Improved Arcane Explosion - 5/5 points Improved Counterspell - 2/2 points Frost Talents (33 points) Permafrost - 5/5 points Ice Shards - 5/5 points Winter's Chill - 3/3 points Improved Frost Nova - 1/2 point Piercing Ice - 3/3 points Cold Snap - 1/1 point Arctic Reach - 2/2 points Frost Channeling - 3/3 points Ice Block - 1/1 point Improved Cone of Cold - 3/3 points Frostbite - 5/5 points Ice Barrier - 1/1 point[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar