Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 mmx 120 nin bi gün tekrar işe yarayacağını biliodum zaten :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 peki bu klima biofiltrelimi[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 mmx120nin soğutucusu küçük gelir. BTUsu düşük olur sonra.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 buyur? o nedir aga? :horace: oosuun denemekte yarar war küçük gelirse boxerın içine koruz :horace: oda yeter. tabi pervaneye kaptırmamak lazım[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Grzly acaip adamsın ya...[signature][hline]Give me the drink of the fluid That disintegrates And lend me the sweet balm and blessing Of forgetfulness, empty and strong Lethe Oh, lethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hmmm o linkteki elemanın yaptığı olay süpermiş.Kıbrısa dönünce daha pratik bi çözüm bulamazsam şu sıcak olayına, yapıcam onu heheh. [Bu mesaj EagleEye tarafından 11 Ağustos 2005 04:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konu dışında vantilatörlü ayakkabı var onun totorialını isteriiiz.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 abi elektrik falan çarpmaz di mi denerim belki de şimdi ölmeyek boşu boşuna[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Yok çarpmaz. 9V çarpsa nolur..[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ahehae hoş[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 offf uygun heatsink bulamadım eski cpunun heatsinki söktüm psunun da fanı söktüm. ama çok ufak kalıyo heatsink ayrıca fan, aspiratör mantığıyla çalıştığı için havayı heatsinke üflüyor. ve ters çevirince pervane heatsinke çarpıyor. kabloları ters bağlayınca dönmüyor. yardımm.[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bendede adaptor yok yoksa işe yaramayan kafam kadar bi heatsink var adaptor lasım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Sıcaktan geberdiğimiz şu günlerde projeyi tekrar hayata geçirdim, yakında geliştirilmiş versiyonu kamuoyunun hjizmetine sunucam, çalışmalar başladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Buzlar buzluğun dondurduğundan çok daha hızlı eriyor bu sıcakta, ona çare bulmak laızm : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 2-3 fincan hazırla, biri eridiğinde onu koy, diğerini çıkar, bi tanesi de yedek durur. öteki de eridiğinde yedeği de kullanır 2. yi buzluğa koyarsın, 2. yedek te eriyene kadar ilk kullandığımız donar, onu çıkartırsın tekrar... Tabii buzun erime hızına göre yedek sayısı arttırılabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Sen de seninkini koysana oraya aktif tablet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 BAB takdir ettim.Çok "faideli" bir çalışma olmuş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Proje hazırda malzeme yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Ehe bunun kopirayti yok ben bunu çalarım zengin olurum sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 kemikal nerde onunda proceye katkilarini bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Bunu plastik bi kutunun icine yapsak buz haznesi ile falan güzel olur deniyeceğim şimdi bir lehim makinesi bir silikon tabancı heatsink fan adaptor birde şu plastik şeker kutularından bulayım herkez aklındakini söylesene bunu biz :P geliştirsek güzel olur aslında ya [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 17:23 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 [spo][/spo] Malzemeler; -2x Huni -Kolay kıvrılabilen 3 cm çaplı hortum, boru vs. -Hortumun en az 5-6 kıvrım yaparak tamamen içine girebileceği kadar büyük bir kap. - Bolca buz -Hortumu kabın içinde su altında bırakacak kadar su. -Hava üfleyen herhangi bir şey. -Bant -Japon yapıştırıcısı Sistemi çok basit kurdum ve esas kullanım yeri bilgisayarların sıcak hava çıkışları :P . Yapılacaklar; -Huniler hortumun her iki yanına sıkıca yerleştirilip içeride kalan kısımları kesilecek. Yani hunin dar ağzının çapı hortumunkiyle aynı olacak aşağı yukarı. -Oluşan garip şey önce japonlanacak ardından bantlanacak (japon yapıştırıcısı sürülen yerlere önceden kül sürülürse daha sağlam oluyor tecrübeyle sabit :P) -Sonra hortum mümkün olduğunca kıvrılıp kaba yerleştiriliyor. -Hortumun soğuk havayı üfleyecek kısmını istediğiniz yere yerleştiriyorsunuz. ( Hortumun sudan çıkan ucunun uzunluğu ne kadar uzun olursa o kadar hava kaybınız olur) -Daha sonra hortum düzeneğinin sıcak havayı alacağı uç sıcak hava çıkış fanının ağzına monte edilecek. (burada tekrar bantlar devreye giriyor) -Kap su ile doldurulup buzları da ilave ediyoruz. Sonuç; -Eğer bir yerde yanılmadıysam buzlu suda soğuyan hava hortumun öteki ucundan çıkan serin havaya dönüşecek yolda. -Aklıma gelen garip bir şey; -Hatta bu saçma ve gereksiz sistemin serin hava üfleyen ucu kasanın içeri soğuk hava üfleyen fanının yerine takılırsa, ucubik bir su soğutma sistemi elde etmiş oluyoruz. Bu şekilde bir fanın gürültüsünden ve elektrik masrafından da kurtulabiliriz hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 yarım saatliğine... buz eriyip gidecek ba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 direk yapmaya başlıyorum. gecen kasanın fanı ile yaptım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: Mr_Hand, 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:44 tarihinde demis ki: yarım saatliğine... buz eriyip gidecek ba. şöyle bişi düşündük biz derindondurucuya geniş bi boru bağlıycaz biz ordan direk buzlu su gelecek şekilde birşeyler yapıcaz. buz eridikce buz gelecek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar