Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladinler niye bukadar güçlü olmalarına rağmen nerf nerf diye inliyor

damdaki_kedi

Öne çıkan mesajlar

nerf diye inleyenlerin sadece paladin olduğunu nereden çıkardın? yerli-yabancı istediğin foruma bak, şamana her sınıftan ve hatta horde oyuncularından bile nerf isteği görürsün. bu bir gerçek..

ayrıca çok gereksiz bir başlık olmuş bu..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu olayı anlamakta güçlük çekiyorum. Hani class sorunumuz var diye konu açtıysa ya 3. ya 4. msgdan sonra shamanlara saldırıya geçiyorlar. İyi olan birşeyi bozmaktansa kendi sorunlarınızı çözmek için niye uğraşmıyorsunuz onu anlamadım. Zaten burda istediğiniz kadar nerf shaman, nerf paladin yazın sonuçta çok ta fazla birşey değişmeyecek. Kısacası boş konuşuyorsunuz bana göre. Bukadar yazıyı yazacağınıza oynnadığınız servarlardaki ilişkilerinizi geliştirmek için uğraşsanız daha faydalı olur. Yada nebiliyim konuşup tartışacaksanızda tekrar tekrar papağan gibi aynı şeyleri söylemektense biraz daha yapıcı bir şekilde tartışın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hep kendi classınızı oynamayı öğrenin,shamanda bişey yok falan deniyor da,bütün shaman oynayanlar zeki ve süper oyuncu da diğer classları oynayanlar aptal ve kötü oyuncu mu? Saçma geliyor bu bana[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 12 Ağustos 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Shaman'da pvp yaparken abartı bir yetenek gerekmeği için olabilir. Bazı class'lar çok dikkat istiyor, en ufak özelliği yanlış kullandınız mı yeniliyorsunuz. Shaman daha rahat (bir bakıma).[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 40 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

mirage'in dediği gibi shaman diger classlara göre daha kolay bi oynanışa sahip. mesala warlockda fear,curse,drain,nuke bunların hepsinin zamanlaması,sıralaması çok iyi olmalı. yada ne biliyim druidde ne zaman form değiştirceksin ne zaman ns kullanıcaksın bunları iyi ayarlamak gerekiyo. shaman sanki diğerlerine göre daha rahat oynaması.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne yaaa. körün değneğini bellediği gibi habire shaman paladin tartışması.ne bi sonuca varılıyor, ne de başka bişey. forumda araştırma yapsan mesajların yarısı nerf shaman nerf paladin içeriği taşıyor. moderatör ve admin arkadaşlar şu nerf shaman/paladin tarzı, bıkkınlık vermiş ve hiçbir düzgün amacı olmayan konuları kitlesinler yada silsinler artık lütfen.

şikayetçi olan blizzarda a yapsın şikayetlerini yada wow ın offical forumuna yazsın.

[Bu mesaj morkin tarafından 12 Ağustos 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
grann, 12 Ağustos 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
mirage'in dediği gibi shaman diger classlara göre daha kolay bi oynanışa sahip. mesala warlockda fear,curse,drain,nuke bunların hepsinin zamanlaması,sıralaması çok iyi olmalı. yada ne biliyim druidde ne zaman form değiştirceksin ne zaman ns kullanıcaksın bunları iyi ayarlamak gerekiyo. shaman sanki diğerlerine göre daha rahat oynaması.

hmm.. uoda da mage pvp si.. :p[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dont blame Arthas for betraying his people killing his best friend,his mentor his father and abandoning all he loved.

He was a Human paladin, i would do the same as him. Reroll to a Deathknight at ANY cost. When youre a paladin, every chanse to increase your DPS must be taken!

If i had the choice, stay paladin or bear any curse/sacrafice for greater DPS i would do it ;)

(If you dont know what im talking about you have a big emty space in your soul, fill it by playing and completing Warcraft 3 + exp)

hoh hoh hoh :D
said:

damn them hackers!
If they would stop being such n00bs and learn to play properly then Uther would have brought da pwnge and then everything would be soooo different....
For the better I think,
But unfortunatly, they had to be h4xx0r5.
Uther got owned =P

[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]

[Bu mesaj Qui tarafından 14 Ağustos 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 12 Ağustos 2005 18:02 tarihinde demiş ki:
Shaman'da pvp yaparken abartı bir yetenek gerekmeği için olabilir. Bazı class'lar çok dikkat istiyor, en ufak özelliği yanlış kullandınız mı yeniliyorsunuz. Shaman daha rahat (bir bakıma).

şamanda yanlış totemi dik.sonucu gör :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 14 Ağustos 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
said:
Dont blame Arthas for betraying his people killing his best friend,his mentor his father and abandoning all he loved.

He was a Human paladin, i would do the same as him. Reroll to a Deathknight at ANY cost. When youre a paladin, every chanse to increase your DPS must be taken!

If i had the choice, stay paladin or bear any curse/sacrafice for greater DPS i would do it ;)

(If you dont know what im talking about you have a big emty space in your soul, fill it by playing and completing Warcraft 3 + exp)

hoh hoh hoh :D
said:

damn them hackers!
If they would stop being such n00bs and learn to play properly then Uther would have brought da pwnge and then everything would be soooo different....
For the better I think,
But unfortunatly, they had to be h4xx0r5.
Uther got owned =P

lol paladinlerle alakası yok ama şu süpermiş

Actually Grom killed Mannoroth, Thrall got hit by His knockback attack and was dazed.

Grom because he was in zerker stance and all his skills activated that cause extra damage died when Mannoroth exploded because Grom got a Massive Execute crit.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bilemiyorum ama o kadar char kastiktan sonra bir mage kasiyim dedim cok guzel bir $ekilde kasiyorum $u an hala ama kendimden 4 lvl du$uk bi shaman kesmek bu kadar imkansiz mi olmali.. evet kendime de oldukca guveniyorum ama adam melee mesafeye gelicek olmasin direk bar bo$altiyo bu bana kesinlikle abarti geliyo..[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...