gba Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bütün oyuncular pusu yapiyor cs tadI Tuzu kamIyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 neyse fake deil gibi dadsa [Bu mesaj Cons tarafından 11 Ağustos 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 adam bana ateş edip öldürüyor, tadı tuzu kalmıyor... oysa ne gerek var kardeş kardeş herkez base'inde beklese...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bence sizin boyle topic actiginiz zaman bu forumun tadi tuzu kalmiyor[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | PM All about cs |[a]trocious [e]ntity [Bu mesaj Impressive tarafından 11 Ağustos 2005 05:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Abi olsun bole bi push luga el attıkları için tşkrler..Ben acardım onlar acmasa...PUSU KURAN DA TEŞVİK EDENDE TOP OLSUNN[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 pusu kurmak bir savaş taktiğidir zaten. pusu kurabilen fazla cs oyuncusu görmedim genelde direk saldırmayı tercih ederler. ha senin bahsettiğin soteye yatmak ise, yurtdışında zaten çoğu yerde camping yasak.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 pusmak ile kamp yapmak arasında fark var.kamp yapan oyunun zevkının ıcıne edebılır ama savas sırasında pusmak bır oyun taktıgıdır kısı dıkkatlı olması lazım pusuya karsı.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Public game için birşey demeyeceğim ama clan maçlarında bug olmayan her yol mübahtır, taktiktir. Maçta adama gidip de "Sote yaptınız öyle kazandınız" derseniz gülerler.[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 public game'den bahsediyorum ben de zaten :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Pusan adamları vurmak kolay oluyor genelde.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 maçlarda yapilan olay sote degilde ? secure olmasin ?[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | CS1.6 ae Clanserv All about cs |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Patladım başlığa ve mesaja...[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ABİ ÇOK İYİYMİŞ BU YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ADMİN VOL VAR UYUMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 "fılaş yok lan atmasanıza alala!" "bıçak gel dedik lan bıçak bıçak :@" "admin at şunu ya!!" ve daha niceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bazı serverlarda flash alınamıyor zaten ne günlere kaldık -slay- balkon yasak ne arıyon balkonda noob bakalm daha neler görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Oturup ciddi ciddi cevap vermişim, ne gazmışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 awp haritasında kule yasak diyorlar ulan ne diye yapmışlar haritada kuleyi? ne zevki kaldı o zaman oyunun? 15 ytl ye adminlik verilirse böyle olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 az önce radardan yer takip edip,teamden arkadaşlara yer bildiriyorum diye banlandım şaka gibi exl clan server'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 vent felan kullansan evini basarlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 adamı duvardan vurunca banlıyo direk admin zaten öbür oyuncular da "vol var vol" diye ağlamaya baslayınca basıyorum exiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 pusu kurmayalim da seviselim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 cs oynuyodum ben bi ay oncesine kadar falan, ama baydiran muhabbetler bunlar yani pusu kurmasi falan degil ya "delikanli adam birebirde bicakla girer" degil olay yani, awp_battleda oto alanlar, sis yok denir goz gozu gormez kuleden adam vurursun bi de 10 yasinda velet ana avrat düz gider sana duzgun bi server olsa girer oynarim da, benim buldugum oyle bi yer olmadigi icin gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 hiç işte. mantıksız mantıksız açıklamalar. oyunun el verdiği legal olan her şeyi yapmak mübahtır. ister pusu ister sote. quake 4 te bile pusuya yatabilirsiniz, yapabilirseniz tabii. zamanında böyle arkadaşlarım vardı, quake 3 ün o meşhur uzaylı bölümünde (bilmeyenler için, uzayda bi platform ve saklanacak hiç bir yer yok) ileriden railgun u iyi kullandığım için pusuyon sen deyip yenince dalga geçiyolardı. içimde kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar