rhye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 lvl40 da mountu nereden aliyoruz, mount çeşitleri oluyormu mesela ben orcum, değişik wolf çeşitleri oluyormu. Birde şunu duydum , honour olan reputation yüksel olanlar mountu daha ucuza alip , iligili kişiye veriyolar,bizdemi böyle yapacağız. Teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 valla bind when used ama ne kadar dogru bilemicem sakata gelme 3 çeşit mount alabilirsin lvl 40 da[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 wow-europe un yeni bir mount sayfası vardı orayı okursan bütün sorularına cevap bulursun.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 paladin in mount u lvl 40 da quest ile geliyordu dimi? hm bunun icin gereksiz bi topic acmak istemedim bunun alina yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 evet level 40 da geliyor.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 tesekkurler ama sanirim lvl 40 a kadar paladin questlerini kacirmamam lazim o quest i almak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sanmıyorum direk direk paladin trainer veriyor herhalde. bir paladin arkadaşın yazması daha mantıklı olacak.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Blizz. mount açıklaması[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 qui açılmıyor yaw? bendede şöle bişi var blizz. wolf ama ben oyunu oynamadığım için bunlarda bir değişiklik falan var mı bilmiyorum edik:açılıyormuş :D[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 14 Ağustos 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 mesela ben dwrfımve lvl 40 olduğumda illede keöi mi almak zorundayım. Yani kaplana binme yada mechanostridere binme ihtimalim nedir. Kaplan tercihimdir tabii..[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Zor, unut gitsin. Öyle bir ihtimal yokmuş gibi oyna sen bence. ;) Bu arada mount'lar bop değil. Yani trade edilebiliyor (kullanılmadan önce tabii ki). Dediğin gibi reputation'ı yüksek, hatta yüksek rank'li birini bulup epey ucuza aldırabilirsiniz. Ama hiç denemedim, bir sorun çıkarsa sorumluluk kabul etmem. :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 evet ben uc ile honored ım, training+mount toplamı 10 g ucuza geliyo :p[signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Yüksek rank'lerde çok daha ucuza geliyor. Normalde 100g olan şey Honored olunca 90g Yüksek bir pvp rank'inde 72g oluyor. (tam hatırlamıyorum 72 doğru rakam mı, hangi rank'te oluyor onu da unuttum)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yüksek ranklı biri var mı ? :) [41 olucam mount yok ezik kaldık :p][signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion [Bu mesaj Deacon tarafından 14 Ağustos 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ben epic mountumu malibuya aldırmıstım 100 g daha ucuza geliyodu mis.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar