Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount

rhye

Öne çıkan mesajlar

lvl40 da mountu nereden aliyoruz, mount çeşitleri oluyormu mesela ben orcum, değişik wolf çeşitleri oluyormu.

Birde şunu duydum , honour olan reputation yüksel olanlar mountu daha ucuza alip , iligili kişiye veriyolar,bizdemi böyle yapacağız.

Teşekkür.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
qui açılmıyor yaw?
bendede şöle bişi var
blizz. wolf

ama ben oyunu oynamadığım için bunlarda bir değişiklik falan var mı bilmiyorum
edik:açılıyormuş :D[signature][hline]Viva la creativa!!!
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...

[Bu mesaj St_Dreamer tarafından 14 Ağustos 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zor, unut gitsin. Öyle bir ihtimal yokmuş gibi oyna sen bence. ;)

Bu arada mount'lar bop değil. Yani trade edilebiliyor (kullanılmadan önce tabii ki). Dediğin gibi reputation'ı yüksek, hatta yüksek rank'li birini bulup epey ucuza aldırabilirsiniz. Ama hiç denemedim, bir sorun çıkarsa sorumluluk kabul etmem. :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Yüksek rank'lerde çok daha ucuza geliyor.

Normalde 100g olan şey
Honored olunca 90g
Yüksek bir pvp rank'inde 72g oluyor.

(tam hatırlamıyorum 72 doğru rakam mı, hangi rank'te oluyor onu da unuttum)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

ben epic mountumu malibuya aldırmıstım 100 g daha ucuza geliyodu mis.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...