Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 aklıma jet imamlar geldi eauehuhea[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Geceleri bizim imam direk kaset koyuyor. Yanılmıyorsam birkaç şehirde de merkezi yayın veya tek bir kasetten okunması gibi bir deneme vardı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: IllidanStormrage, 13 Ağustos 2005 23:05 tarihinde demiş ki: Teyp olayı niye yasakki? Ne farkedicek? Adam her ezanda gırtlağını heba etmek zorundamı? Teybe koyar bi güzel çalamazmı? Hem nası yakalancak? Playback yapamazmı? Playback yaparsa yakalanırmı? Çokmu soru sordum? abi adamın görevi o ezanı okumak yani :) o iş için para alıyor ve çıkıp okumak zorunda ayrıca bir mahalle imamının sesini bilir teyp koyduğu zaman anlaşılıyor o yüzden tabi buna aldırış etmeyen mahallelerde var orda işi götürüyorlar:)[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 wireless imam istemioruz[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hehe[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 her yerde geçildi bu banttan ezan uygulamasına :) bi tatil beldesinde ezanı kaydederlerken birisi de telefonla konuşmaya çalışıyormuş heralde :P her gün ezanın aynı yerinde telefon sesi geliyodu :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bizim burdaki cami aşmış bir yapı valla çok yüksek minaresi var (boyu nekadar bilmiyorumda bizim apartman 9 katlı 20 metre civarı olsa o herhalde 40 metre vardır) inşaat halinde iken merdiveninden tırmanmıştı arkadaşlar tepesinden istanbulun heryeri görülüyormuş boğaz, karşısı, avcılar tarafı.. bahçelievlerdeyim[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bağzılarında asansör var bağzılarında merviden ama yeni camilerde asansör var.[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bizim yazlıkta ki camiye inşaatken cıkıp bakmıştım gayet merdiveni vardı ama dersen ki kullanan warmı onu bilmem,şu son 2-3 senedir ezan banttan okunuyo ve teyp te pek saglam bişey degil galiba hergun mutlaka bi yerini remix olarak dinniyoduk! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bazı yerlerde otomatiktir. hatta karabük'te ezandan sonra telefon sesi gibi iki dıt dıt tuş sesi tüm camilerde yankılanırdı. :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 var merdiven hepsinde ama artık cogu yerde banttan oluo[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ewet kardes merdiwen var ama yukarı çıkmıyolar, teybe takıyolar kaseti çalıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 düşünsenize adam yanlışlıkla metalica kaseti koycak o_O[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: St_Dreamer, 13 Ağustos 2005 21:57 tarihinde demiş ki: minare için özel miraeciler var yani herhangi bir işçi grubuyla yapılmıyor.temelleri çok sağlam kendiside öyle ve evet darda olsa bir merdiveni var hatta aşşağıdan alçak görünür ama çık çık bitmez.En azından bizim ki öyle sizin cami mi var[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ehe tabiki mülkiyeti bize ait değil babamın görev yaptığı camiden bahsediyordum :)[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Adapazarı'nda minareler pleksiglas direk. Depremde kafasına düşse birinin acıtmıyca cinsten. E haliyle merdeiven de yok, çıkılmıyo.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 o kulelerdeki gibi vardır sarmal merdiven.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 40 metre demişimde demin bakmıstım 60 metreden fazla ehu orayı zaten merdivenle cıkmak ölüm gibidi arkadaslar 30 dk da cıkmıslardı tepeye hatırladıgım kadarı ile[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bizim apartmanda laptopli super hoca var, sorarim bi gun s.a. a.s.lesmemis sirasinda.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 dyna ne yaptın 30 dak :) bizimkide bir 60 metre var ama çıkmak o kadar sürmez yani[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 dyna simdi ustumsun falan da, az bi salliyosun be komtanim.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: DynamicK, 14 Ağustos 2005 13:43 tarihinde demiş ki: 40 metre demişimde demin bakmıstım 60 metreden fazla ehu orayı zaten merdivenle cıkmak ölüm gibidi arkadaslar 30 dk da cıkmıslardı tepeye hatırladıgım kadarı ile 70 metre boğaz köprüsünün denizden yüksekliği. Yazışlara gel.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 winamp'a timer vermişler günde beş vakit okuyo =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar