Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cami minarelerinda merdiven varmi

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

said:
IllidanStormrage, 13 Ağustos 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
Teyp olayı niye yasakki? Ne farkedicek? Adam her ezanda gırtlağını heba etmek zorundamı? Teybe koyar bi güzel çalamazmı? Hem nası yakalancak? Playback yapamazmı? Playback yaparsa yakalanırmı? Çokmu soru sordum?
abi adamın görevi o ezanı okumak yani :) o iş için para alıyor ve çıkıp okumak zorunda ayrıca bir mahalle imamının sesini bilir teyp koyduğu zaman anlaşılıyor o yüzden tabi buna aldırış etmeyen mahallelerde var orda işi götürüyorlar:)[signature][hline]Viva la creativa!!!
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bizim burdaki cami aşmış bir yapı valla çok yüksek minaresi var (boyu nekadar bilmiyorumda bizim apartman 9 katlı 20 metre civarı olsa o herhalde 40 metre vardır)
inşaat halinde iken merdiveninden tırmanmıştı arkadaşlar
tepesinden istanbulun heryeri görülüyormuş
boğaz, karşısı, avcılar tarafı..
bahçelievlerdeyim[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
St_Dreamer, 13 Ağustos 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
minare için özel miraeciler var yani herhangi bir işçi grubuyla yapılmıyor.temelleri çok sağlam kendiside öyle ve evet darda olsa bir merdiveni var hatta aşşağıdan alçak görünür ama çık çık bitmez.En azından bizim ki öyle

sizin cami mi var[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 14 Ağustos 2005 13:43 tarihinde demiş ki:
40 metre demişimde demin bakmıstım 60 metreden fazla ehu orayı zaten merdivenle cıkmak ölüm gibidi
arkadaslar 30 dk da cıkmıslardı tepeye hatırladıgım kadarı ile

70 metre boğaz köprüsünün denizden yüksekliği.
Yazışlara gel.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...