Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bunun amacı neydi???!

blackxR

Öne çıkan mesajlar

netten tanıstıgım bı kız arkadasım vardı.. bununla yakın yerlerde oturdugumuzu fılan ögrendim bi ara bulusup bı yerlere gıdelım geyıq yaparıs fılan dedım. tmm dedı tel'i mi verdim onunkini aldım felan o gün geldı çattı. bi cafe de oturduk sohpet felan takıldık ortam sıktı bı süre sonra ben yürüyelım mı dedım. okey dedi sonra cıktık yürüdük felan bira alıcak bi yer sordu büfeye gittik aldık.. sonra aldıklarımızı iccek yer sorun oldu. Bende bizim apartmanın 20. katında teras var orda oturup ıcerbılırız dedım. (büfe eve 100metre uzaklıkta) cıktık bira'larımızı içtik 2-3 saatte öle sohpet ettik sonra bi ara kendimi onu öperken buldum cinsellik konusunda cok sayılmasada bi takım seyler yasadık sonra onu taxi'yle eve bıraktım geri eve geldim..
x : ERTESİ GÜN BANA DEDİGİ ARKADAS KALALIM.. hoş cocuksun ama olmaz gibi bisiler dedi hatırlamıyorum cok sinirlendim ve o gece cok ictimiştim pffs.[signature][hline]:(

[Bu mesaj blackxR tarafından 13 Ağustos 2005 05:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi anlık olumuş sanırım ve ewde düşünüp hislerine sahip olmaya çalışmış ki bunuda az çok başarmış belkide sevmekden aşık olmaktan korkuyoda olabilir kadınları hisleri herzaman sabit olmuyor.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen kız yeni bir erkek arkadaşından ayrılmıştı rebound guy rolü oynadın, yada her şey iyi gidiyordu da yiyişmenin ertesi sabahı direk aradın üstüne geldin kız elde ettiği hissine kapıldı da vazgeçti yada bir gecelik hoş olsa bile seni çıktığı biri olarak göremiyor.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

yada önceki gün yedigin pastırmalı bol soganlı kurufasulyeden sonra dişlerini fırçalamadın. buda bi ihtimal :) yalnız igrenç bi ihtimal oldu kafamda canlandırınca ıyhk

[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_

[Bu mesaj HasMez tarafından 13 Ağustos 2005 07:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

senin tip biraz enteresanmış harbi fön fln diyince şaşırdımda vf teki resimlerine bakınca daha bi netlik kazandı gözümde . hatun seni daha önceden görmüş müydü? resmini fln? fazla extreme kaçmış olmayasın hatuna? yanlış anlama eleştirdigim yok tipini , bana göre normalde bazılarına extreme görünebilir diye bi mantık yürütiim dedim.

[signature][hline]unholy ownz u

[Bu mesaj HasMez tarafından 13 Ağustos 2005 08:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 13 Ağustos 2005 07:30 tarihinde demiş ki:
yada önceki gün yedigin pastırmalı bol soganlı kurufasulyeden sonra dişlerini fırçalamadın. buda bi ihtimal :) yalnız igrenç bi ihtimal oldu kafamda canlandırınca ıyhk

eheheheh... Tabi olabilir böyle şeyler...

Şimdi aynısı benim başıma geldi dicem ama, pastırmalı sucuklu falan hikaye değil. Konudaki olay başıma geldi... Böyle durumlarda "arkadaş kalalım" dediğinde tepki vermeden " tabi tabi, biz arkadaşız" zaten diceksin. Biliyorum, içinden tekrar onu aramak falan geçicek ama kendine hakim olucaksın.

Zaman geçtikten sonra mutlaka seni arar, o zaman da " ya bu hafta işim var, haftaya yapsak" falan fıstık şeklinde geçiştiriceksin. ( ha tabi bunu yaparken, gerçekten buluşmak istiyomuşsun da şu an imkanın olmadığı için buluşamıyomuşsun havasını iyi vermen lazım ) Eh gerisi sana kalmış...

He olur da bu dediklerim olmazsa sonra küfür etme bana... Pastırma yiyip yemediğini tam olarak bilemiyoruz çünkü =))[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 13 Ağustos 2005 09:11 tarihinde demiş ki:
Zaman geçtikten sonra mutlaka seni arar

hadi o adamı ararlarda seni kim aricak ümit? millete bide akıl veriyosun 40 yıllık kazanovalar gibi :) şöyle bi gülücük koyalımda komik dursun cümle dimi ama?[signature][hline]unholy ownz u

[Bu mesaj HasMez tarafından 13 Ağustos 2005 09:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu düşük dedigin omuzlar üçgenin üst kısmını oluşturuyor daha ne diim ben sana. triseps , biseps ve abdominal mahduru ümit efendi. gögüs kısmına hiç girmeyelim insan 2 bench press yapar diyelim. bu sana yeter artar bile :) [signature][hline]unholy ownz u

[Bu mesaj HasMez tarafından 13 Ağustos 2005 09:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 13 Ağustos 2005 08:50 tarihinde demiş ki:
senin tip biraz enteresanmış harbi fön fln diyince şaşırdımda vf teki resimlerine bakınca daha bi netlik kazandı gözümde . hatun seni daha önceden görmüş müydü? resmini fln? fazla extreme kaçmış olmayasın hatuna? yanlış anlama eleştirdigim yok tipini , bana göre normalde bazılarına extreme görünebilir diye bi mantık yürütiim dedim.

tabi cnm gördü ztn kızda o siteden :)) ona göre normalim yani :P[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR
Sosyal ağlarda paylaş

Kız senle net ortamından tanıştı . Buluştuğunuz ilk gün de üstüne atladı . Kızda tabi bi durum oluştu ulan ben daha yeni tanıştığım bi çocukla nasıl hemen ilk gün birlikte olurum diye . Korktu tabi yavrucak . Dikkat et derim , cepteki çocuksun arkadaşı falan değilsin . Saçmalık önce yiyiş sonra arkadaş ol . Yalan o...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

@black xr istanbulda oturmurmuyusn onca kızın arasında neden buna kafanı takıyorsun?[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...