Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 arkadaslar Hafta ici tm yim bana hangi dersaneleri onerirsiniz fiyat oenmli degil sadece egitim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 uğurla final bence[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben finale üye olmuştum..ordan ayrıldım...özeliz diye 4 kişilik sınıfları olan küçük bir dershaneye üye oldum..çokta memnunum..öss konuları bitti bitecek bu yazın sonuna kadar öyslerde biterdiyorlar 2-3 kere bitircekmişiz konuları..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 arkadasim ben lise 2 ve 3 te finale gittim.cok da memnun kaldim.dersaneye ilk girdigimde hic bise bilmiodum.ama cok iyi disipline ediyolar seni.bu sene ea dan sinava girdim 359 yaptim.siddetle tavsiye ederim.sana kolay gelsin.iyi calismalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 haftaiçi final deli kalabalıktı bildiğim akşamcı olayı da koymuşlar.. ek ders olayı sağlam olsun sınıfları da rahat olsun. uğur çok kalabalık. en iyi sınıfa düşmezsen yandın.. bayarsın derslerde[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 valla final bu sene konuları 1 kere bitirsin yatsın kalksın dua etsin...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Zaten 1 kere bitirmek de yeterli. 100 kere hizli hizli gecmenin alemi yok...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaslar final dershanesini gidenler biraz daha anlatabilir mi? bizim legbra ile düşündügümüz seceneklerin basında geliyor da, malum bu yıl onemli olucak.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Istanbul icin FBM tek gecerim...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bursadayız biz[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 final dergileri dersanelerine gittim, memnundum. gerçekten bazen hoca bulamayacak kadar kalabalık olabiliyor dersane ama siz çalışmak istedikten sonra bu size engel olmaz. ayrıca ilk sınıflarda olmak falan bahane 9. sınıftaydım ben 369 yaptım.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bundan7 sene önce lise 2 deyken ve lise 3 de finale gitmiştim bakırköy istanbul caddesindeki şubesine gayette memnundum valla sorun yok oldukça yardımcı oluyorlardı hocalarıda tavsiye ederim tabi değişmedi ise bi fizikçisi vardır adı dilimin ucunda ama neydi.. kızların koluna tebeşirle çizik atardı sürekli ehu çok severdi benide nede olsa fizikte 1 numaraydım ozamanlar :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ugur a gıtme de nereye gıdersen gıt derım.dunkı yaptıkları sınavdan sonra ztn bır antı patı olu$tu bende ustelık ustun e bır de sonucları velının cep tel.ine de msj atcaklarmı$.iyice fittirtiyorlar yani.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla ben ne olursa olsun final derim.kaynak,egitim kalitesi,rehberlik bakimindan da en iyisi.en onemlisi final dergisi aslinda.baska bi dersaneye gitseniz de dersaneye gitmeseniz de final dergisine mutlaka abone olun derim.neyse biz kurtulduk.seneye sinava girceklere KOLAY GELSİN.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya bırakın şu dershane mi iyi öbürü mü iyi diye içinde istek,hırs olduktan sonra dershane sadece soru bakımında yardımı olur arkadaşım kültür dershanesine gitti 263 ham puan yaptı o beğenmediğiniz kültür bilmem anlatabildimmi :)[signature][hline]Nan Curunir A LittLe Less conversation A LittLe more action pLeasee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tabi haklisin hersey insanin kendisinde bitiyo ama dersane secimi de onemli.ne de olsa bu insanin yasamindaki en onemli donemlerden biri.herseyi ince eleyip sık dokumak lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Valla bu aralar İzmirde Fem bilimleri baya ünlü oldu tek şubesi var henüz 2. yılı daha biri İzmir'de biri İstanbul'da Ankara hakında bilgim yok onun dışında Uğur ve Ege sistem var.Ege sistem 2 şekil dersanesi var özel ve normal şekilde.İzmirde ünlü olan bunlar.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) [Bu mesaj slayer77 tarafından 12 Ağustos 2005 04:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ege sistem battı abı =) o bakımdan unlendı aslında evt =P izmir de ugur,final den ba$ka körfez dıyemem de ulusoy va.gercı bu sene nerdeyse tamamen ogretmen kadrosu degı$tı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hangi şehirde oturuyorsun ona göre önerelim bence :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 her zamna dediğim gibi istanbul pendik fen rulZ![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 berk dersanesi var zincirlikuyu da binasıda öğretim kaiteside yüksek[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 uğur ve fen bilimlerini tavsiye ederim[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 uğura yazıldım, başka giden var mı? beşiktaş şubesi.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 dolunay dersanesini tek geçerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 özel ders verebilirim saati 30 eurodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar