Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haşere Fobisi

Supradyn

Öne çıkan mesajlar

Ya küçüklüğümden beri böyle böceklerden haşerelerden falan acayip tırsarım. Eskiden küçük böcek kelebek falanda korkutuyodu onlara alıştım elledim :D falan ama yani gidpte hamamböceğinemi dokunuyum. 17 yaşında bi erkeğin böyle şeylerden korkması biraz garip:). Hatta ikinci fobim sevgilimin yanında bi böcekle karşılaşıp tırsmam ve onunda anlaması. Psikoloğa git demeyin. O kadar param olsa giderdim.
Sosyal ağlarda paylaş

böcekten ürperme anormal bir durum değil. senin iki katın yaşındayım ama hala kazayla hamamböceğine değecek olsam 2 metre sıçrarım panikle. yaşla başla ilgisi yok yani.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ama o yaratıklarında öyle iğrenç bi tabiatı varki. YA kıllı kıllı bacaklar(gerçi benimkide kıllı ama :D)bide en pis yerlerde yaşıyolar. O antenler. Bide kapkara olunca insan tırsıyo tabi. Çizgi filmlerden etkileniyo olabliriz bak aklıma geldi şimdi. Veya FRP yüzünden oluyo. Ne o öyle goblinler,orclar. Yasaklansın FRP. Bilgisayar oyunlarıda yasaklansın. Öküz gibi össye çalışsınlar. onları iiliği için. Hamaböceğinden korkmayan sağlıklı nesiller için No Hayalgücü.

[Bu mesaj Supradyn tarafından 07 July 2003 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bütün böceklerden nefret ederim

sadece örümcekleri seviorum (ufak ve kıl manyağı olmayanları)[hline]To all these meaningless feelings I can't deal with in my life !
To all these greedy people trying to feed on what is mine !
You've got to feel your hunger and stop fucking with my mind !
I know it's time to leave these places far behind...

Sosyal ağlarda paylaş

ben bi kere hamamböceğe ezmiştim 6-7 yaşındayken yanlışlıkla bahçede çaturt diye ses çıkmıştı soonra eve kaçmıştım ayakkabının altı ilğinç bi sıvı ve böceğin kabuğundan oluşan ilginç bi karışım olmuştu bööögerkk[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş:
Sosyal ağlarda paylaş

üfff,geçen gün oldu daha,sabah ekmek almak için evden çıkmak için t-shirtümü geçirdim tam çıkcam,boğazımda bişi hissettim,örümcek t-shırtüme mi ne girmiş,şimdi boynumda duruyodu,acaip huylandım kız gibi çığlık attım,mutfaktan arkadaşım gelip almasaydı o böceği ben daha öyle 15 dakka çığlık atardam,üstelik örümceği alan arkadaşım kızdı :) ,gittimi karizma,naapım sevmiom böcekleri![hline]

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 07 July 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi arılar rezil ya en çok onlardan korkarım hele küçükken nasıldım şimdi bayaa azaldı.

ama yani öle bi özellik verilir mi arılara ya korkuyu hissediyorlar ya çok saçma bence bu arılar kesin edit

[Bu mesaj Raid3r tarafından 07 July 2003 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 07 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
üfff,geçen gün oldu daha,sabah ekmek almak için evden çıkmak için t-shirtümü geçirdim tam çıkcam,boğazımda bişi hissettim,örümcek t-shırtüme mi ne girmiş,şimdi boynumda duruyodu,acaip huylandım kız gibi çığlık attım,mutfaktan arkadaşım gelip almasaydı o böceği ben daha öyle 15 dakka çığlık atardam,üstelik örümceği alan arkadaşım kızdı :) ,gittimi karizma,naapım sevmiom böcekleri![hline]

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 07 July 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]

Bu pazar yazlıktaydım, tuvalete gircem (yazlık ya börtü böceği bol oluyor) aynada saça başa bakarken bi baktım boynumda bi böcek simsiyah yaklaşık 3-4 santim..O an nasıl yaptım anlamadım ama böcüğe bir koydum nereye gittiğini bile anlamadım sonra ortamdan uzaklaştım 5-10 sn sonra girdim bi baktım böcek tuvalete düşmüş, üstüne bi güzel sifonu çektim.Çekerkende aklıma ne küfür geldiyse saydım..İrenç bi duygu o böceği boynumda görmek bögh biraz paranoyak oldum zaten 2 gündür elim boynuma gidiyor..[hline]Save me from the nothing i've become...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...