Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Ya küçüklüğümden beri böyle böceklerden haşerelerden falan acayip tırsarım. Eskiden küçük böcek kelebek falanda korkutuyodu onlara alıştım elledim :D falan ama yani gidpte hamamböceğinemi dokunuyum. 17 yaşında bi erkeğin böyle şeylerden korkması biraz garip:). Hatta ikinci fobim sevgilimin yanında bi böcekle karşılaşıp tırsmam ve onunda anlaması. Psikoloğa git demeyin. O kadar param olsa giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 böcekten ürperme anormal bir durum değil. senin iki katın yaşındayım ama hala kazayla hamamböceğine değecek olsam 2 metre sıçrarım panikle. yaşla başla ilgisi yok yani.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Ya ama o yaratıklarında öyle iğrenç bi tabiatı varki. YA kıllı kıllı bacaklar(gerçi benimkide kıllı ama :D)bide en pis yerlerde yaşıyolar. O antenler. Bide kapkara olunca insan tırsıyo tabi. Çizgi filmlerden etkileniyo olabliriz bak aklıma geldi şimdi. Veya FRP yüzünden oluyo. Ne o öyle goblinler,orclar. Yasaklansın FRP. Bilgisayar oyunlarıda yasaklansın. Öküz gibi össye çalışsınlar. onları iiliği için. Hamaböceğinden korkmayan sağlıklı nesiller için No Hayalgücü. [Bu mesaj Supradyn tarafından 07 July 2003 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ahe bende tırsarım öle iğrenç şeylerden :)[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ben de tırsarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Elimle dokunmaktan bende tırsarım ama bi böceği herhangi bir nesneyLe ezmenin ve üstündeki kitin tabakasını çötürt diye tuzla buz etmenin zewki de başkadır hani.. :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ezmesi güzel oluo ..[hline]Mixed Website TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Benim uçan böcüklere karşı fobim var. 5 yaşındayken 6 tane arı 1'er 2'şer dakika ara ile sokmuşlardı Altınoluk'ta. O gün 10 yaşında izlenimi veriyodum zaten =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Benim de nedense kelebeklere karşı bi fobim vardır :)(ciddi).Hiç sevmem..Hatta üzerime geldiklerinde falan yer varsa çekilirim yoksa da vururum 2 tane,yani diğer uçan böcekleri de sevmem(bal arıları hariç) ama kelebeklere karşı aşırı bi fobim var.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hamamboceklerinden korkmanin sosyal yetisme ve sartlanmayla bir alakasi yok. icgudusel bir olay. nedeni mechul. belki bu hayvanlarin fazla hizli hareket etmesidir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 insan kimi böceklerden korkabilir mesela ben evimde bir tarantula görsem birdaha girermiyim bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 İşte o yüzden evde her zaman bi evcil hayvan beslemek gerekir..(kedi,yılan,tapir vs vs..)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Benim kedi mesela havada yakalayıp yiyor,arı falan dinlemiyor :),hatta evdeki karıncaları da yediğinden şüpheleniyorum.. :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 tek çözüm tabiki herkes yanında bi kurbağa bulundurcak böcekten daha iyidir ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bütün böceklerden nefret ederim sadece örümcekleri seviorum (ufak ve kıl manyağı olmayanları)[hline]To all these meaningless feelings I can't deal with in my life ! To all these greedy people trying to feed on what is mine ! You've got to feel your hunger and stop fucking with my mind ! I know it's time to leave these places far behind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ben bi kere hamamböceğe ezmiştim 6-7 yaşındayken yanlışlıkla bahçede çaturt diye ses çıkmıştı soonra eve kaçmıştım ayakkabının altı ilğinç bi sıvı ve böceğin kabuğundan oluşan ilginç bi karışım olmuştu bööögerkk[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bende tiksinirim ama sadece hamamböceği tipi böcüklerden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Her böcekten tiksinirim[hline]Erutan, 04 July 2003 17:25 tarihinde bir espriri yapıp kusturmuş ki: Bulucam o adamı !! Hangi adam?? KURT ADAM yıhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 üfff,geçen gün oldu daha,sabah ekmek almak için evden çıkmak için t-shirtümü geçirdim tam çıkcam,boğazımda bişi hissettim,örümcek t-shırtüme mi ne girmiş,şimdi boynumda duruyodu,acaip huylandım kız gibi çığlık attım,mutfaktan arkadaşım gelip almasaydı o böceği ben daha öyle 15 dakka çığlık atardam,üstelik örümceği alan arkadaşım kızdı :) ,gittimi karizma,naapım sevmiom böcekleri![hline] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 07 July 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 böcekten tırsmayla karizmaya halel gelmez :)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ben bile tırsarım ya siz ne diyonuz ben tırsıyosam siz ohoooo altınıza edersiniz :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 abi arılar rezil ya en çok onlardan korkarım hele küçükken nasıldım şimdi bayaa azaldı. ama yani öle bi özellik verilir mi arılara ya korkuyu hissediyorlar ya çok saçma bence bu arılar kesin edit [Bu mesaj Raid3r tarafından 07 July 2003 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Raid3r, 07 July 2003 18:45 tarihinde demiş ki: ama yani öle bi özellik verilir mi arılara ya korkuyu hissediyorlar ya çok saçma bence bu arılar kesin edit [Bu mesaj Raid3r tarafından 07 July 2003 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] lol,edit arı evet lol :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: DoGMeaT, 07 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: üfff,geçen gün oldu daha,sabah ekmek almak için evden çıkmak için t-shirtümü geçirdim tam çıkcam,boğazımda bişi hissettim,örümcek t-shırtüme mi ne girmiş,şimdi boynumda duruyodu,acaip huylandım kız gibi çığlık attım,mutfaktan arkadaşım gelip almasaydı o böceği ben daha öyle 15 dakka çığlık atardam,üstelik örümceği alan arkadaşım kızdı :) ,gittimi karizma,naapım sevmiom böcekleri![hline] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 07 July 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Bu pazar yazlıktaydım, tuvalete gircem (yazlık ya börtü böceği bol oluyor) aynada saça başa bakarken bi baktım boynumda bi böcek simsiyah yaklaşık 3-4 santim..O an nasıl yaptım anlamadım ama böcüğe bir koydum nereye gittiğini bile anlamadım sonra ortamdan uzaklaştım 5-10 sn sonra girdim bi baktım böcek tuvalete düşmüş, üstüne bi güzel sifonu çektim.Çekerkende aklıma ne küfür geldiyse saydım..İrenç bi duygu o böceği boynumda görmek bögh biraz paranoyak oldum zaten 2 gündür elim boynuma gidiyor..[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 arılar sevimli görünüyo bana ama diğer haşaratlar feci yapıyo beni çok tırsarım[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar