shippy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bazıları sırf hordeların tipini beğenmiyio die acmıolar kısmen haklılar istedikleri oyunda epic mountuna binip sarı sarı zırhları migferleri giyip dolasmaksa ally acsınlar.hordeların hepsi kambur zaten.accık orclar düzgün o kadar.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: BonePART, 07 Ağustos 2005 20:41 tarihinde demiş ki: elflerden tiksiniyorum kepce kulaklar ayrıca her younda boledir ya genel olarak insanvari ırklar yane ne kadar insana yakınsa ırk o kadar cok tutuluyo daocta albion sırf insandı zergdi midgard en insandan uzak ırktı en azdı genelde Hehe evet elfleri maymun gibi yapmışlar...Ayrıca benim bildiğim elfler gnome kadar kısadır falan. Sanırım LOTR den referansla yapmışlar bu maymundan dönme elfleri...[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 elfler insanlarla hemen hemen aynı boydadır biraz daha kısadır uzundur bilemem 1 78 180 ortalama verebiliriz, sadece drow erkekleri ufak tefektir diger elf erkeklerinden ayrı olarak. LOTR yi bilmiyorum da ben D&D ye gör söyledim. Hatta normalde hayal ettiğim Ahenk ve ihtişamda yok burdaki elflerde sadece Female elf karakterlerinin gerzek koşuşuna baksanız analrsını zuhauhahua :D ama ne yalan söyliyim gerçekten hordelar kambur taurenlerin öyle bi yağpısı varki tam tepeden tokmak indiresi geliyo insanın auhahua [Bu mesaj Asphodel tarafından 07 Ağustos 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Asphodel tarafından 07 Ağustos 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hordeların 'bu allylar noob' edalarıyla ortalarda dolaşmaları, çoğu allyı kolay lokma şeklinde götürmeleri, karşılarına işi bilen bi ally çıktığında afallamalarını doğuruyor.[signature][hline]Go! Godon Onerous // go-tr.org GencFenerBahceliler // GencFB.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: riglous, 07 Ağustos 2005 13:15 tarihinde demiş ki: n00b oyunu bilmeyen anlamindaysa ally bi miktar fazla. yok pislik yapan adi serefsiz vs. olarak gorulense, o zaman iki tarafta da var ama horde'da biraz daha fazlalar. Tabi bu cümlenin sonuna benim oynamakda oldugum serverde kelimesini eklemek farz değilmi?[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bir de en sevdigim olay zamaninda bana yaptiklarinin bes beterini suan hordelere yapiyor olmam. ornegin bir horde mob`lar ile mesgul? hemen daliyorum ama oldurmuyorum. canini % 10 dan daha asagiya kadar cekiyorum ki mob bunu kessin. boylece durablity kaybi yasiyor ve dahada nefret asiliyorum pvp server`inda bulundugu icin. neden mi bunu yapiyorum? zamaninda sirf bu yuzden az para harcamadim tamire. canimi azaltip moblarin beni kesmesini izlerken /lol edalari ile dans eden hordelere bes mislisini cektiriyorum suan.[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 [Bu mesaj Greandisthas tarafından 07 Ağustos 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Batlamyus, 07 Ağustos 2005 20:08 tarihinde demiş ki: bi insan 100 pesin her ay 20 milyon verip pembe biyikli , esmer , kel kafali gnome acmamali!!!! onu gec hadi mage falan neyse bi de wariror gnome acanlar var.onları görünce anasına avradına küfr etmek geliyo içimden nefret duyuyorum yazık yani harcanan emege onca item e yazık [Bu mesaj Eaglewingg tarafından 07 Ağustos 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Alliance'tan memnun olmayıp level 60 karakterlerini silip de horde açan onlarca tanıdığım oldu. Hepsi de horde'dan çok memnun olduklarını söylüyor. Daha horde karakterini silip de alliance'e geçen görmedim. Vardır kesin gerçi, ama neyse.. Sonuçta alliance oyunu bilmez diye genelleme yapılmaz. İki tarafta da oyunu bilmeyen var, iki tarafta da süper oyuncular var, iki tarafta da -afedersiniz- gerizekalı manyak piskopozlar var. Ama illa iki taraftaki oyunu bilmeyenlerin sayısını oranlamak isterseniz -sunucudan sunucuya değişse de- sonuç ortada.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 35 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Naggo ixiri içmiş Gnome warrior kadar spastik bişi yok :> (Görünüş olarak "The Amip is attaking you")[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 harbiden hmmmm yani :) 80 yere laf yetishtirp post atinca bole oluyor idare edin[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ossun biz annadik :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 zaten adam gibi bir oyuncu ally kalabalık ben ezilmeyyim ally oliyim işte yok şu noob bu noob diye taraf seçmez bence. heyi seviyosa onu seçer, tırıvırı ya yok o gang bu bilmemne :D ben de çok ezildim roguelara ana bacı sövdüm gelip arkadan çaat bi stun :D 4 vuruş release spirit :D sinir krizleri geçirttiler ama PVP server + Warcraft evrenini güzelliği burda. PvE yi çok severim ama sırf oyunun doğası gereği allylarla kanka şeklinde yürümemek için PVP server seçtim.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Eaglewingg, 07 Ağustos 2005 21:36 tarihinde demiş ki: said: Batlamyus, 07 Ağustos 2005 20:08 tarihinde demiş ki: bi insan 100 pesin her ay 20 milyon verip pembe biyikli , esmer , kel kafali gnome acmamali!!!! onu gec hadi mage falan neyse bi de wariror gnome acanlar var.onları görünce anasına avradına küfr etmek geliyo içimden nefret duyuyorum yazık yani harcanan emege onca item e yazık [Bu mesaj Eaglewingg tarafından 07 Ağustos 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Merak ediyorum bu arkadas bunu buraya yazmis gnome olmamama ragmen tepki vermeden duramadim..tabi ne onun solediginin neden benim verecegim cvbin konuyla ilgisi yok bunun icin simdide ozur diliyorum... Anladigim kadariyla gnome karaterlerden hoslanmiorsun ( hatta karsi tarafa ana avrat kufur edecek kadar) peki neden herkes inek misali tauren yada piskopat bir gulusu olan undead ... charlarmi acmak zorunda.? anliyamadigim nokta bu .. yada sana sole soliyim neden karsidaki insanin zevkine saygi duymuyorsunda bu tarz bir elestirme ( buna elestirmede diyemem) bulunuyorsun? Simdide horde alli olayina gelirsek.Ben karakteri alliance acmamin tek sebebi bir arkadasimin serverda alliance lerin az oldugunu solemelerinden dolayi acmamdir.tabiki belirli bir zaman sonra bunun bole olmadigini anladim/anladik ve coktan is isten gecmisti :=) ama kesinlikle horde daha uber biz daha noob uz die bir olay yok tamamen olay sayisal cokluktan bu hale gelmistir.[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Buried Innocence Ucandaire - Night Elf - Burning Legion [Bu mesaj Art tarafından 07 Ağustos 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Birde şöle bişi var beta zamanı allaince oynayan çoğu deneyimli oyuncu horde char açtı. "l33t,k@nk3 the pap gençlik" Counter strikeın bağrından kopup bir legolas aragorn niye olmiyim edasıylada allaince geçtiler kavimler göçü gibi. Gözlemlediğim diğer bir olayda bu :-p[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yoo gnomelara mage veya warlock baya güzel yakısıo ama ben warirror dan bashsetmişim değilmi? zati tauren olayı apayrı bi insan nasıl öküzle veya inekle oynayıp özdeşleşebilir orasına hic girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Eaglewingg, 07 Ağustos 2005 22:24 tarihinde demiş ki: yoo gnomelara mage veya warlock baya güzel yakısıo ama ben warirror dan bashsetmişim değilmi? zati tauren olayı apayrı bi insan nasıl öküzle veya inekle oynayıp özdeşleşebilir orasına hic girmiyorum. Sana gore yakismiyor olmasi onlarinda beyenmiyecegi ve acamiyacagi anlamina gelmior sanirim.. sadece benim sana tepkim (onu gec hadi mage falan neyse bi de wariror gnome acanlar var.onları görünce anasına avradına küfr etmek geliyo içimden nefret duyuyorum yazık yani harcanan emege onca item e yazık) bundan dolayidir.ayriyetten nasil bir zihniyetle yazdigini ve analarina avratlarina kufur etmenin gelmesini cozmus degilim[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Buried Innocence Ucandaire - Night Elf - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 . [Bu mesaj Art tarafından 07 Ağustos 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ragnarosun elindeki Psikopat silahı bir Gnome warriorda ve birde Tauren warriorda görün o zaman nasıl özdeşleşiyor anlarsın, ya da herhangi güzel görünüşlü bir silahı düşün, karşında elinde öyle bir silahla sana charge yapan kocaman bir öküzü görmek güzel bir duygu. bide yerden bitme bir gnomu görmek apayrı bir duygu, bunun güzellikle çirkinlikle alakası yok, sevgiyle alakası var.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bi legolas bi fındık göt için o kadar ashanvale kasıyolarya gencler ben ona üzülüyorum.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 allie karakterler güzel ve yakışıklı.. kıskanıyoruz..[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 horde oynamayı çok istediğim halde güzel bir guild bulduğum için ally oynuyorum (herkes çok seviyeli ve yardım sever,questini yaparken bie yardım istesek geliyolar). başka bi nedeni yok ally olmamım[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 zevkler renkler tartışılmaz. alliance olsam ilk açacağım karakter gnome warrior olurdu.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 35 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Horde tiplerini sevmiyorum. Mekanlarını sevmiyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 karsı tarafı dinleme gibi bi luksumuz olmadıgı icin bazı seyleri anlayamıyoruz..simdi gidiyosun ally karakteri olan biriyle konusuyosun ya bu horde lar cok ezik adam bana lvl ?? bıkmadan ben farm yaparken beni olduruyo diyo 2 tane char kastım biri 60 dieri ile hala ugrasıyorum her yerde bi tane ally beni buluyo olduruyo spit laugh yapıp gidiyo sora geri donuyo 5 dk sora tekrar olduruyo..kim haklı burda? ama gorunen koy klavuz istemez diye bi soz var..bi horde gidip grup toplayıp kendinden 10 lvl vs dusuk adamları oldurmuyo ya da atla kesin oldurebilecegi bi adamın yanında atından inip adamı oldurup gitmiyo(yapan var tabiki ama cok az) tabi her 2 taraftada gercekten cok guzel oynayan oynayıs sekliyle resmen alkıslayacagımız insanlar var ama olaya istatistik olarak baktıgımızda ally ların daha cirkef bi sekilde oynadıgı sonucuna ulasabiliyoruz.. daha wc oynamamis arthas kimdir thrall kimdir horde un amacı nedir human ne is yapar bilmeyen kisiler gercekten cok fazla ve bilindigi uzere bu kisiler ally da birikme yaptı..evet konuyu olayı bilmeyen kisiler direk NE cok sahane paladin ısıgın koruyucu diyerekten actılar karakterlerini NE female i soyup aha bu ne bi vucud tur yaw 3hu3hu diyenler bi hayli fazla bole dusunenlerin oyunu ne kadar anlayacagı da belirsizlik halinde zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ben en baştan beri Tauren fanatiği olarak Ally olmayı aklımdan bile hiç geçirmemiştim zaten :P Ama ally olmamamın nedeni sadece bu degildi.. Insanların cücelerin dev gibi kalelerini surlarını açıkcası çok soguk buluyorum.. Hele hele içi dışı orman olan heryerin yeşil olduğu elf mekanlarıda beni çok boguyor.. Yogun ormanlı yerlerde duskwallow yada feralas gibi yerler beni çok boguyo :) Bu yüzden mulgore hastasıyım yeterince ağaçlı ve yeterince düzlük :D Tahtalardan yıkıntılardan bozma kaleler döküntü gibi görünen catapultlar fln bana daha hoş görünüyor.. Ha bide haklısın allyların çok olmasının bence en büyük nedeni başta elfler sonra humanlar.. Çünkü bi çok insan görüyorum taurene büyülü inek diyorlar orcların tiplerine gıcık oluyorlar Onlar için en güzeli şirin veya yakışıklı bir elf açıp onla oynamak.. Ki biraz ayıp kaçabilir ama male elf leri feci çekilde TC'ye benzetiyorum :D Horde tarafında tek ısınamadıgım race troll'ler sürekli çöküp duruyo.. bide buradan yetkililere sesleniyorum lütfen taurenler artık sürekli bi taraflarını kaşımasınlaaar :D[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar