Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hmm isim garipliinden de olabilir neden olmasin..ama ally larin gank olayini abarttigi bi gercek..cok rastladim oturup efendi efendi ayni bölgede questi yapalim die kesmediim adamin bana moba dalarken dalmasina..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mage ve rogue yi Undead açtım çünki rakiplerimi keyifle kesitikden sona yemek muazzam hoşuma gidiyor alliance tarafi Dr. Hannibal Lecter yakıştırmasi takior artik :> Shaman i tauren yaptim çok seviyorum Female taurenleri " Once i loughed so strong i milked allover the floor" ftw yani Orc warrior seçtim çünkü orangutan modeli cok hoşuma gidior. Priestim ve palam human çok yakıştirdigim icin gerçi daha 60 edemedim alliance tarafı nedendir itici gelior sevemiyorum bi türlü kasamiyorum o yuzden. Tabi raciallerinde etkisi var ama hinede birincil sebebler onlar :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 dwarf nerdeyse ben ordayım.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sırf alliance olmak için char açan adam çoook...alliance bana kalırsa gerçekten noob ve hordelar çok onurlu kapasiteli insanlar.sebebine gelince 5 tane lvl 60 alliance lvl 40 adam ı kamplıyoken gördüm,bu bi ezikliktir. alliancetan 1 adam öldürüyosun 50 kişi başında bitiyo. horde a gelince burda fakir adam rolünde imkanı yok çaresiz.bg lerde kazanma sebepleride bu.alliancelar gelip 20 lvl düşüklerini 1 saat kamplıyolar 5-6 kişi.madem gezerken bişey yapamıyoruz bg de sayıda eşit bi güzel ezelim diyolar.Eternal ın dediği gibi de nüfus az olduğuğundan hayatta kalabilmek için küsler bile barışıyo bu oyunda :-P.2 düşman ülkenin adamı işbirliği yapmak zorunda kalıyo.(mesela)hordelar gerçekten kapasiteli insanların elinde.alliance ın çoğu noob.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL [Bu mesaj Lorrotar tarafından 07 Ağustos 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 oyuna yeni başladım bl de und pri actım direk und lara karşı ilgim var da :) shamanlarıda cok severim ama und lar benim için vazgecilmez olan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 n00b oyunu bilmeyen anlamindaysa ally bi miktar fazla. yok pislik yapan adi serefsiz vs. olarak gorulense, o zaman iki tarafta da var ama horde'da biraz daha fazlalar. insanlar yapabildikleri her seyi yapma, bencil olma gudulerini bastirmiyolar. ozellikle ally'lara karsi duyulan kin, artik tasmis, kendi kendine zarar verme durumuna gelmis... eskide azshara'da ally'lari keser kardes kardes demon grind ederdik, simdi ally gelsede su horde'u kesse ben de tek basima yapsam diyoruz. ya da horde adam, sirf sen almayasin diye 3 4 tane mob u aggro'layip, teker teker kesiyo... eh "the green-eyed monster" turedi her tarafta... /yell damn you greedy monsters[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bu birazda zevk meselesi.Şimdi benim yeşillikler içinde başlamak istemem ve güzel bir irkla başlamak istemem (humanlardan söz ediyorum) newbielik midir ?[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 humanların neresi yeşillik elwyn den cıkıyon heryer çöl westfall Redrige filan :P ally oyuncu sayısının fazla olmasının tek sebebi elf faktörü mübarek 10 oyuncunun 8 elf o 8 elfinde 7si rogue ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Simdi benim level 35 paladin female charim var (frostwhisper) paladin acmamin sebebi basit paladin clasini seviyorum :) female i secmemin nedeni ise daha once hic female char acmamis olmam. Ben oyunda leveline bakmaksizin horde mensubu bir player gordugum zaman, ister bir mobla kapissin ister AFK olsun direkt saldiriyorum. Ama asla yapmadigim sey corpse campdir. Horde playerlerin ise daha iyi oynadigini daha onurlu olduklarina ve ezik olmadiklarina katilmiyorum. Banada bircok horde playeri bir mobla kapisirken saldirdi ve tek vurusda aldiklari oldu emin olun her gun oluyor, fakat bu olaya kiziyormuyum veya eziklik diyormuyum hayir cunku ortada bir savas var ve sen dusmanina istedigin gibi saldirabilirsin (savasda her sey mubahdir) sanal ortamdaki bir oyunda insanlarin davranislarina bakarak onurlu veya ezik demek bence zaten sacma adi ustunde OYUN bu GERCEK degil :). Benim sinirlenecegim ve tahammul edemecegim tek durum bir playerin oyundaki bir bug i kullanarak kendine avantaj saglamasidir veya onun otesinde bir PVP serverinde corpse camp yemek veya 1000 tane level 60 oyuncu tarafindan ayni anda saldiriya ugramak beni kizdirmayacak ve karsi tarafa ezik yok ordek gibi sifatlar yakistirmama neden olmayacak bir durum. Kizan varsa buyursun Normal servere. Yani isin ozu horde lar daha iyi savasiyor daha onurlu pvp yapiyor demek cok KOMIK cunku gordugum kadari ile oyle degil. Horde playerlerin kendilerini daha bir aslan daha bir onurlu ! gormeleri veya herhangi birinin oyunda kendini oyle gormesi "Kargaya yavrusu sahin gibi gelirmis" den baska bir sey degil. [Bu mesaj cursed_knight tarafından 07 Ağustos 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Arkadan dalmak yaratık keserken dalmak hp full ken dalmamak nedir yahu ? PvP serverındaysan kollayacaksın arkanı? Oyun tarzıyla lamerlığın ne ilgisi var töbe töbe[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Evet iste bu kadar PVP serverinde arkani kollayacaksin kimse sizi zorla sokmadi PVP servere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 alliance adına yazıaln yok ganglıyorlar lvl 1 leri kesiyorlar arkadan dalıyorlar acımalarına raman şöle böle gibi tüm hepsini aynen horde larda yapıyo.. Her tarafta noobda var lamerda var olgun aklı basında adamda var. Benim bi tek acımıyacagım race var. Oda undead. Taurenleri severim hatta ama yanlış yoldalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Yav nedir bu horde ezik o bu ezik bi kere ben lvl 20lerde gezerken bi sürü ?? horde tarafından kesildim... 10 kişi tek başlarına salırdıkları oldu :) Mesela desolaceda bi keresinde bi shaman her defasında mobla savasırken stealthda gelip beni kesmişti :) Ehehe ben düşük lvlda horde görünce el sallayıp geciyorum ama aynı adam yüksek lvllı tiplerin yanında 5 dk sora gelip benden hk alıyo işte horde budur çapulcu varlık :) (tabi bende az şerefsiz diğilim baktım kaçamıyorum ilk düşük lvlı kesiyorum kıllına ehueheu) bu arada sanıldığı gibi nightelf diğil humanım [Bu mesaj obacan tarafından 07 Ağustos 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 komik ya. pvp server`i burasi. yok lvl 1 adama dalmayacaksin yok mob ile mesgul iken dalmayacaksin. alalala boyle bi kural mi var? alliance da daliyor horde de daliyor. iki tarafta yapiyor bunu. ben lvl 15 civari iken ashanvale de questimi yapmak icin butun bir gun beklemistim ?? isaretli hordelerin beni kesmekden sikilip gitmelerini beklerken. ustelik bunu nerdeyse her gun yasamistim. yoldan gidiyorum bi ?? isaretli horde gorunuyo ve tek vurusta aliyo. simdi hordeler bana yapicak ve ben yillar sonra [oyun ici zaman birimi :P] aynilarini onlara yapmayacagim? kisaca ally yapiyor da horde yapinca ne oluyor? al iste yukarda yasadigim ornek. o zamandan beri lvl farki olmadan kim olursa olsun disarda gordugum her horde`ye dalarim. oyunun icinde olan seyler bunlar. bunu yapan lamer degildir noob degildir. aksini savunan herkesle hersekilde tartisirim bu konuyu. not: INNO keciyi alirsam soz gelicem yanina gostericem kecimi :D[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 [Bu mesaj Greandisthas tarafından 07 Ağustos 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Greandisthas tarafından 07 Ağustos 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Saçma Sapan bi yazı benim fikrim,Ne demek alliancelar noob? Bir kere sen pvp yapiyorsan 60 ta yapiyorsundur level 60 a kadar da noob olarak gelinmiyor.Eninde sonunda birşeyler kapıyorsun. +Alliance i secmemin nedeni insana benzeyen ırklardan hoslanmamdir.Horde nin mimari tarzından ve Irklarının gorunuslerinden de hiç hazetmem. +Adi Allliance varsa 10 kati kadar adi horde de vardır.Sonucta Düşmandır beklenir. +Yeni Char acanlar alliance açar demişin yanlış,çogu kisi Shaman açıyor yeni karakter imba karakter oldugu icin. Bana kimse laga luga yapmasin Shaman class ı sapına kadar imbadir,shaman class i olmasa horde populasyonu yuzde 50 azalir. Birde en Azindan Burning Legion serverinin hordeleri bu da paticiklerdede olan var,ne yazikki Alterac ta Bozguna ugruyorlar ve oyunun yarisinda çıkıyorlar.Bu da onlar hakkında fikir veriyor.E tabi WG de Ghostwolf Shaman+druid ooh kendini healleye healleye bayrak kaçırıyor. AV de kaciracak Bayrak olmadıgı icin bozgun. Etiklik bakımından 2 taraf eşittir.İyi oyunculuk bakımından da eşittir.[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 tabi tabi AV de salıyolar 10 tane paladini öne bizim gerzekler focus paladin yapıyo bitti, ki bana göre Allyların büyük bir avantajı var mezarlıklar konusunda ve köprü savaşı konusunda ki bu mimari avantajı inkar etmeyin. Ya da ben noobum AV konusunda Alyyların baseine köprüden başka giriş yok diye biliyorum, köprüden evvelki mezarlık 1 giriş var savaş yeri çok tehliklei bir yer, dağın tepesini söylemiyim ayrıca benim bildiğim horde baseine 3 yoldan girilebiliyo. Hordelarda 2-3 kere kazanbildim 30 a yakın girmişimdir, genelde adını felan bildiiğim iyi oyuncular geldiğinde kazanıyoruz ama allylarda öyle bi olay yok. Ama bu demek değil allylara aferim demiyorum, adamalra helal olsun palalar dalıyo warriorlardalıyo sonra diğerleri de dalıyo bizim hordelarda bir korkaklık var ilerisi biraz geldimi üstümüze ben en önde hunter olarak kalıyorum bazen ahahaha komik bir durum, noob moob işi değil bu kardeşim, sidik yarışına dönüyor, türk oyun forumlarında da bu muhabbetlere hastayım zaten, ilk ben level 60 oldum en iyi benim, ben en iyi guilddeyim en kral oyuncu benim, shaman en imba class bilmemne imbası yok bunun, bu oyunda blizzardın denge sistemi daha önce de yazıldığı gibi 1'e 1 değil, o imba bu imba yok. Arkadan dalma önden tokatlama muhabbetlerine ne denirse katılıyorum, Alliance Horde Kavgasında arkadan önden yandan üstten alttan yok, alliance horde u horde alliancı öldürecektir, ben dediğmi gibi level 1 bile görsem dalarım şerefi merefi yok bunun mob kesmesi de yok kardeşim rahat rahat mob kesmek isitoduysan PvE serverları var low pop gidin orda kasın, level kasarken ben allylarla yanyanada kasmıştım vakti zamanında arkadan en az 50 kere rogue un da kalleşliklerine maruz kalmıştım 10 kiş üzerimden de geçti 50 kişi kovaladıda reskill yediğim de oldu. warcraft düzeni budur. Ve bunu horde da yapıyo ally da BL de ally fazla olduu için sdece aly yapıyo gözüküyor, sap lı sheepli targetlara UBRS öncelikle dalan warriorlarda bilirim ben. Horde un BL de yarısı shaman mı? katılmıyorum buna; ama gördüğüm türklerin 100 de 50 si shaman o konuda sana hak veririm bak.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Derin feylesof Eternal gururla sunar. Bırakınız bunları, oynayınız :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bir ornek daha booty bay (yanlis yazmis olabilirim) in oldugu haritada 2 saattir quest tamamlamaya calisiyorum ama surekli 10 level ustum hordelar tarafindan kesiliyorum, reskill yiyorum 5 kisilik gruplarda daliyor bana. Ama bu horde playerlari ezikde yapmaz, serefsiz de yapmaz, ayni sekilde alliance da davransa onlarda ezik olmaz serefsiz olmaz, noob da olmaz. Bunlar normal seyler PVP serverdayiz cunku. Bende ayni sekilde onume gelene daliyorum. Eger PVP serverda bu sekilde oynayan playerleri yukardaki sifatlarla aniyorsaniz, bu sizin PVP nin ne oldugunu bilmediginizi, kaybetmeyi hazmedemediginizi gosterir. iki seceneginiz var ya PVP serveri birakip normal servere gecer yada pasa pasa PVP de oynar hem kaybetmeyi hemde kazanmayi hazmetmeyi ogrenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Horde'un tek farki her zaman bahanesinin olmasidir... Bir de `nerf shaman!` =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: cursed_knight, 07 Ağustos 2005 14:23 tarihinde demiş ki: Evet iste bu kadar PVP serverinde arkani kollayacaksin kimse sizi zorla sokmadi PVP servere. [signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batlamyus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bi insan 100 pesin her ay 20 milyon verip pembe biyikli , esmer , kel kafali gnome acmamali!!!![signature][hline]her gece Canberk bizim evde demişki; Mal gibi insanlarsınız lan siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kel kafali pembe biyikli yerden bitme warrior kafana +4000k vurunca annarsin. Bu arada gnome falan degilim :)[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 4000k. hmm..[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Lyrent, 07 Ağustos 2005 20:22 tarihinde demiş ki: 4000k. hmm.. hmm..[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 elflerden tiksiniyorum kepce kulaklar ayrıca her younda boledir ya genel olarak insanvari ırklar yane ne kadar insana yakınsa ırk o kadar cok tutuluyo daocta albion sırf insandı zergdi midgard en insandan uzak ırktı en azdı genelde[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 23.07.2005 Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar