turunch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Evet evet.. :( Kutlayanlar : Gece 2de kardeşim En yakın arkadaşım Kardeşimin arkadaşı Doğum günüm 7 ağustostu. Annem de kutlamadı.. Babam bir telefon bile etmedi.. Bana yakın olan 2. kız arkadaşım bilem aramadı.. Demek insanlar zamanla kopuyorlarmış.. Bu şekilde yaşayacağımı bilemezdim. Bilen o kadar cok insan vardı ki.. Aslında bunu sorun etmem bile komik.. Ama annem ve babamın kutlamaması koydu biraz.. Neyse arkadaşlar.. Birşeyler yazmak zorunda değilsiniz.. Sadece paylaşmak istedim.. :([signature][hline]Kimse bilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 DOGUM GUNUN KUTLU OLSUNNN unutmus numarası yaptım:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 valla ben bizimkilere ve çevreme kutlamayın doğumgünümü diyorum.Genelde annemler kutluyor ama arkadaşlarım kutlamaz. Sevmiyorum ya ala ala[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 DOGUM GUnun kutlu olsun :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 "doom" gunun kutlu olsn[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 tahmın edebılıyorum bu doum gunu unutulmasını... offf uzulme ama[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 NİCE MUTLU SENELERE....[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 doğumgünün kutlu ve mutlu olsun... takma kafanı bak pati burda :-P :tebrikz:[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Teşekkür ederim arkadaşlar.. :) Ya insan kutlanınca pek önemsemiyor ama kutlanmayınca da düşünüyor böyle.. Diğer insanlara pek bisey demem. Kutlamak ya da bilmek zorunda değiller ama ailemden beklerim.[signature][hline]Kimse bilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 :-D COK TESEKÜR..[signature][hline]Kimse bilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Önem vermiyorum böyle şeylere, ama slavlar çok önem veriyor. Yaklaşık 2-3 senedir görüşmediğim kız hala her sene mesaj atar happy birthday diye.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 turunch doğum günün kutlu olsun en son ben kutliyim diye ilk kutlamadım[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 15 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Malkavian, 09 Ağustos 2005 22:48 tarihinde demiş ki: turunch doğum günün kutlu olsun en son ben kutliyim diye ilk kutlamadım Tesekkür ederim.. :) sorun değil.. :)[signature][hline]Kimse bilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben sana cepten msj atmıştım gelmedi mi[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 turunch ne hediye istersin ?[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 15 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 :( telefonum kapalıydı.. Dur açim :)[signature][hline]Kimse bilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 benimde doğum günümde ablam saat 3 te mesaj atmıştı sanırım.. :( harbiden koyuyor be insana..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Doğum günü geleneği boş bir şey bence. Yani anneyle baba kutlasın çünkü doğarken yanındalardı da onların dışında parti hediye falan sadece maddiyatçılıktan ibaret olan geleneklerdir başka bir şey değil . Ben sevmem hele ki vardır ya saat 00:00 da atmaya kasarlar mesajı alarm falan kurarlar , sevmiyorum gerek yok . Ya tabi gelenektir kutlanır artık bunu kimse değiştiremez ama senin adına üzüldüm arkadaşlarım kutlar her zaman benim doğumgünümü(bi tanesi unuttu , aramızda geziyor o bitanesi de neyse) ama en önemlisi annemin babamın ondan sonra da ailemin kutlamış olması , senin annenle baban unutmuş yani ben olsam ona üzülürdüm mesela baya .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Valla benımde 2 yıldır aılem kutlamıyor karneye denk geldı gecen yıl guzel bı azar yedım ondan oncekı senede nedense kutlamadılar...Nese kaydedetyım doum gununu oburkı sefere kutlıycam :)..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ailemle bir kavgamda (babam ve üvey annemle yaşıyorum) içimden gelmeyerek , sinirden ve utandırma arzusundan bu konuda laf etmiştim ama içimden bişey uçtu gitti bi anda bi rahatlık geldi . Üvey annemle kardeşim doğduğundan beri -4 yıl- pek iyi anlaşamayız . Bir gün ağır bi kavga ettik kavganın bi bölümünde de üvey annem ,''sorumluyum diyosun , sorumlu insan babasının doğumgününü partiden 1 saat önce 2 sokak yandaki hediyeci dükkanından aldığı 20 milyonluk bi çerçeveyle kutlamaz'' dedi . Bende 1 saniye kadar soksam mı sokmasam mı diye düşünüp sokmaya karar verdim . ''Ben en azından gidip hediye aldım , hediyenin küçüğü büyüğü olmaz bu bir , ben geçen doğumgünümde sizden hediye aldımmı bi düşün bakayım'' dediğimde keşke elime fotoğraf makinesi olsaydı diye hayal ettim . Suratları görmeliydiniz hehe .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 30 ağustos doğum günüm. Kutlayacak kişiler:Annem babam kardeşim sevgilim dayım bitti. O kadar arkadaşım.. hiçbiri hatırlamayacak[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 cunki senı sevmiyoruz!?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mutlu yıllar =)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 biri dogurmus ya onemli olan o, gerisi yalan...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Nice yıllara. Takma kafanaya benimkinide kimse hatırlamadı hemde kardeşim dediğim kişiler de dahil banane de gitsin hayatın felsefesini kullan [spo1=hayat felfesesi ]"skimden aşşa kasımpaşa"[/spo] de ve eğlenmeye devam et[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. White Rose//Anialeyn - Priest(60) [Bu mesaj slayer77 tarafından 10 Ağustos 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar