Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum günümü kimse kutlamadı :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet evet.. :( Kutlayanlar : Gece 2de kardeşim
En yakın arkadaşım
Kardeşimin arkadaşı

Doğum günüm 7 ağustostu. Annem de kutlamadı.. Babam bir telefon bile etmedi.. Bana yakın olan 2. kız arkadaşım bilem aramadı..
Demek insanlar zamanla kopuyorlarmış.. Bu şekilde yaşayacağımı bilemezdim. Bilen o kadar cok insan vardı ki..

Aslında bunu sorun etmem bile komik.. Ama annem ve babamın kutlamaması koydu biraz..

Neyse arkadaşlar.. Birşeyler yazmak zorunda değilsiniz.. Sadece paylaşmak istedim.. :([signature][hline]Kimse bilemez...
Mesaj tarihi:
DOGUM GUNUN KUTLU OLSUNNN

unutmus numarası yaptım:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Mesaj tarihi:
valla ben bizimkilere ve çevreme kutlamayın doğumgünümü diyorum.Genelde annemler kutluyor ama arkadaşlarım kutlamaz.
Sevmiyorum ya ala ala[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
DOGUM GUnun kutlu olsun :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
tahmın edebılıyorum bu doum gunu unutulmasını...
offf uzulme ama[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Mesaj tarihi:
Teşekkür ederim arkadaşlar.. :)

Ya insan kutlanınca pek önemsemiyor ama kutlanmayınca da düşünüyor böyle.. Diğer insanlara pek bisey demem. Kutlamak ya da bilmek zorunda değiller ama ailemden beklerim.[signature][hline]Kimse bilemez...
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 09 Ağustos 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
turunch doğum günün kutlu olsun en son ben kutliyim diye ilk kutlamadım

Tesekkür ederim.. :) sorun değil.. :)[signature][hline]Kimse bilemez...
Mesaj tarihi:
benimde doğum günümde ablam saat 3 te mesaj atmıştı sanırım.. :( harbiden koyuyor be insana..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Mesaj tarihi:
Doğum günü geleneği boş bir şey bence. Yani anneyle baba kutlasın çünkü doğarken yanındalardı da onların dışında parti hediye falan sadece maddiyatçılıktan ibaret olan geleneklerdir başka bir şey değil . Ben sevmem hele ki vardır ya saat 00:00 da atmaya kasarlar mesajı alarm falan kurarlar , sevmiyorum gerek yok . Ya tabi gelenektir kutlanır artık bunu kimse değiştiremez ama senin adına üzüldüm arkadaşlarım kutlar her zaman benim doğumgünümü(bi tanesi unuttu , aramızda geziyor o bitanesi de neyse) ama en önemlisi annemin babamın ondan sonra da ailemin kutlamış olması , senin annenle baban unutmuş yani ben olsam ona üzülürdüm mesela baya .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
Ailemle bir kavgamda (babam ve üvey annemle yaşıyorum) içimden gelmeyerek , sinirden ve utandırma arzusundan bu konuda laf etmiştim ama içimden bişey uçtu gitti bi anda bi rahatlık geldi .
Üvey annemle kardeşim doğduğundan beri -4 yıl- pek iyi anlaşamayız . Bir gün ağır bi kavga ettik kavganın bi bölümünde de üvey annem ,''sorumluyum diyosun , sorumlu insan babasının doğumgününü partiden 1 saat önce 2 sokak yandaki hediyeci dükkanından aldığı 20 milyonluk bi çerçeveyle kutlamaz'' dedi . Bende 1 saniye kadar soksam mı sokmasam mı diye düşünüp sokmaya karar verdim . ''Ben en azından gidip hediye aldım , hediyenin küçüğü büyüğü olmaz bu bir , ben geçen doğumgünümde sizden hediye aldımmı bi düşün bakayım'' dediğimde keşke elime fotoğraf makinesi olsaydı diye hayal ettim . Suratları görmeliydiniz hehe .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
Mutlu yıllar =)[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Nice yıllara.
Takma kafanaya benimkinide kimse hatırlamadı hemde kardeşim dediğim kişiler de dahil banane de gitsin

hayatın felsefesini kullan

[spo1=hayat felfesesi ]"skimden aşşa kasımpaşa"[/spo] de ve eğlenmeye devam et[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

White Rose//Anialeyn - Priest(60)

[Bu mesaj slayer77 tarafından 10 Ağustos 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...