Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum günümü kimse kutlamadı :(

turunch

Öne çıkan mesajlar

Evet evet.. :( Kutlayanlar : Gece 2de kardeşim
En yakın arkadaşım
Kardeşimin arkadaşı

Doğum günüm 7 ağustostu. Annem de kutlamadı.. Babam bir telefon bile etmedi.. Bana yakın olan 2. kız arkadaşım bilem aramadı..
Demek insanlar zamanla kopuyorlarmış.. Bu şekilde yaşayacağımı bilemezdim. Bilen o kadar cok insan vardı ki..

Aslında bunu sorun etmem bile komik.. Ama annem ve babamın kutlamaması koydu biraz..

Neyse arkadaşlar.. Birşeyler yazmak zorunda değilsiniz.. Sadece paylaşmak istedim.. :([signature][hline]Kimse bilemez...
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben bizimkilere ve çevreme kutlamayın doğumgünümü diyorum.Genelde annemler kutluyor ama arkadaşlarım kutlamaz.
Sevmiyorum ya ala ala[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Doğum günü geleneği boş bir şey bence. Yani anneyle baba kutlasın çünkü doğarken yanındalardı da onların dışında parti hediye falan sadece maddiyatçılıktan ibaret olan geleneklerdir başka bir şey değil . Ben sevmem hele ki vardır ya saat 00:00 da atmaya kasarlar mesajı alarm falan kurarlar , sevmiyorum gerek yok . Ya tabi gelenektir kutlanır artık bunu kimse değiştiremez ama senin adına üzüldüm arkadaşlarım kutlar her zaman benim doğumgünümü(bi tanesi unuttu , aramızda geziyor o bitanesi de neyse) ama en önemlisi annemin babamın ondan sonra da ailemin kutlamış olması , senin annenle baban unutmuş yani ben olsam ona üzülürdüm mesela baya .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Ailemle bir kavgamda (babam ve üvey annemle yaşıyorum) içimden gelmeyerek , sinirden ve utandırma arzusundan bu konuda laf etmiştim ama içimden bişey uçtu gitti bi anda bi rahatlık geldi .
Üvey annemle kardeşim doğduğundan beri -4 yıl- pek iyi anlaşamayız . Bir gün ağır bi kavga ettik kavganın bi bölümünde de üvey annem ,''sorumluyum diyosun , sorumlu insan babasının doğumgününü partiden 1 saat önce 2 sokak yandaki hediyeci dükkanından aldığı 20 milyonluk bi çerçeveyle kutlamaz'' dedi . Bende 1 saniye kadar soksam mı sokmasam mı diye düşünüp sokmaya karar verdim . ''Ben en azından gidip hediye aldım , hediyenin küçüğü büyüğü olmaz bu bir , ben geçen doğumgünümde sizden hediye aldımmı bi düşün bakayım'' dediğimde keşke elime fotoğraf makinesi olsaydı diye hayal ettim . Suratları görmeliydiniz hehe .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Nice yıllara.
Takma kafanaya benimkinide kimse hatırlamadı hemde kardeşim dediğim kişiler de dahil banane de gitsin

hayatın felsefesini kullan

[spo1=hayat felfesesi ]"skimden aşşa kasımpaşa"[/spo] de ve eğlenmeye devam et[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

White Rose//Anialeyn - Priest(60)

[Bu mesaj slayer77 tarafından 10 Ağustos 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...